• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روش های مطالعه عربی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع star72
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چگونه سر كردن با عربي!

سلام بچه ها کتاب های خیلی سبز خوبن ولی در کل اگه عربی دوست نداری بی خیال شین وبا درس های دیگه جبرانش کنید :)

به نقل از fatameh :
سلام بچه ها کتاب های خیلی سبز خوبن ولی در کل اگه عربی دوست نداری بی خیال شین وبا درس های دیگه جبرانش کنید :)
ا
من که بیخیالش شدم چون واقعا نمیفهمم

سلام سمپادی ها منم از عربی :-& بدم میاد و اصلا بی خیلش شدم :)

سر کردن با عربی 2نوع داره:

1- اینکه از عربی خوشت بیاد که اون موقع خوب سر کلاس گوش میدیو تموم!

2- اینکه متنفر باشی! که اینم 2 نوع داره: واست مهم باشه یا نباشه----> اگه واست مهم نباشه که یه هندزفری میزاری تو گوشت جای اینکه به مخت فشار بیاری شاید فهمیدی "انت یکتب" یعنی چی سعی میکنی 1و نیم ساعت به مغزت آرامش بدی! یا یه چررت بزنی که واسه زنگ بعد آماده شی!!

اگه واست مهم باشه در این صورت باید مخ معلم و بزنی ( با روز معلم، هر وخ تولدشه ، هر وخ مسافرت میری،...) یا باید یه کتاب کمک درسی بگیری با یه معلم خصوصی که عربی رو بهت بفهمونه!!

*حالا من چی کار کنم؟؟ میخوام واسه عربی انسانی رو ول کنم!! :(

معلممون هم ميدونه درسش چرت هست براي همين انگليسي بيش تر ميگه! ;D

داغ دلمو تازه کردین #:-S فردا امتحان عربی داریم :((
جلسه قبل از 10، 2 گرفتم :(( :(( :((
باید برم کلاس خصوصی اینجوری نمیشه :(

خود من تو کارنامه کمترین نمره عمرمو امسال عربی گرفتم14 اصلا نمیفهمم توی تست ها یا 0 درصد چون نمیزنم یا هم منفی امتحاناشم معمولا از 10 کمتر از 7 میشم.

باوجود اين كه عربي درسيه كه هيچ كس دوسش نداره ولي به همتون توصيه مي كنم بخونيدش چون اگه به رتبه هاي خوب سالاي پيش نگاه كنيد مي بينيد كه تفاوت رتبه هاشون به دليل تفاوت درصد دروس اختصاصي شون نبوده فقط درصد ديني و عربي شون فرق داشته.

سلام!
عربی واقعا چرته 8-| ولی ما یه معلم با حالی داریم که پدیده ی انتشار نور به خط راست رو نقض می کنه :)) به قوله خودشون چشاشون لوچه :-\

میاد سره کلاس واسمون شعر می خونه می فرمایند:

«این غذااااااااااااا مااااااااله منهههههه هذاااااا طعام لییییییی همه دارن گوش می کنن»

عربیو بی خیال معلمارو بچسب 8-}

من خودم عرب میشناسم از عربی بدش میاد چه برسه به ما ایرانیا :)) ;D

سالاي قبل هيچ مشكلي با عربي نداشتم...امسال واقعا اوضاعم خراب شده! خيلي وقت مي زارم روش..ولي بازم امتحان و پرسش سر كلاسو گند ميزنم!
حتي امتحان ترم اولم خراب كردم! كمترين نمره ام از عربي بود! ديگه دارم ديوونه ميشم ....و متنفر از عربي! واقعا تو اين درس افتضاحم...

Back
بالا