آره خدایی خیلی جامعهبه نقل از !SaDeGh! :جدا عربی درس شیرینیه ! (منفی بارونم نکنینا )
به نظر من عربی ظاهرش کامل و جامع است اما واسش نکته هایی می ذارن که سختش می کنه ! اون نکته ها هم سخت نیست چون همش به درس های قبلی و چیز هایی که یاد گرفتیم مربوط میشه !
همون طور که اقا کیوان گفتن اگه مشکلی از سال های پیش دارین باید حتما رفع بشه ! این قدم اوله !
سر کلاس عربی باید همیشه با ذهنیت باز و امادگی کامل از درسای پیشن حاضر بشی تا کلاس بازده خوبی داشته باشه !
عربی با تمرین و تکرار خیلی ساده میشه !!!!!
اتفاقا اکثرا فقط از ترجمس که درصد عربیشون بالا میره (مثه خودم )به نقل از James Hetfield :اگه ترجمه نبود ، عربی خیلی راحت تر میشد. این رو هم بگم که عربی بیشتر از سخت بودن ، زمانبره. مثلا اون دفعه توی گزینه ی 2، عربی رو 95% زدم (یادم میوفته میخوام سرم رو بکوبم به دیوار) ولی 27 دقیقه واسه ی 20 تا سوال وقت گذاشتم. بهترین راه یادگیری نکات تستیه.
کاملاً موافقم . اصن اگه کسی بگه من تو ترجمه های عربی مشکل دارم دیه خیلی خنده داره چون تو تستا به جز گزینه ی درست بقیه گزینه ها حداقل 2 تا اشتباه داره وحتی 3 شایدم 4 تا ینی اگه یکی رو نتونی پیدا کنی یکی دیگه هست خلاصه خیلی راحته . همیشه نکره ، معرفه و جمع و مفرد و فعل و نیگا کنین سریع حله . اصن نیازی نیست ترجمه کلمات رو بلد باشی حتی .به نقل از پگاه :عربی درسیه که تو تستاش خیلی راحت میشه حذف گزینه کرد، همون ترجمه که دوستان گفته بودن سخته، ترجمه 90% حذف گزینه اس ( من شخصا 100% حذف گزینه ای میرم ) اصلا لازم نیست ترجمه کنین به فعل جمله نگاه کنین که درست ترجمه شده باشه و یه سری نکته هایی مثل اعراب اینا یا چیزایی مثل مضاف ال نمیگیره، صفت از نظر جنس و تعداد مطابقت داره این نکته های تابلویی که اینقدر تابلون ان که آدم یادش میره