نمیدونم ولی من که حدس زدم!به نقل از King Dain II :کجا میشد؟! من دوستای نامردم تعریف کرده بودن حساسیت نداشت ولی اگه نمیگفتن امکان نداشت حدس بزنم!
به نظر من چرت و پرت ولی کلا کاگاش میشن دنیا را اصلاح میکنن!به نقل از 4245 :بالاخره اخرش خوب تموم میشه یا نه؟!
جلد 9 رو فعلا نخوندم! و همچنین جلد 10 !
ولی خداییش اونجایی که گروبز گرگ درونشو ازاد میکنه و گرگنما میشه خیلی حال میکنم!
ولی اخر سرزمین اشباح خیلی بهتر از این تموم میشه!به نقل از سیاوش :به نظر من چرت و پرت ولی کلا کاگاش میشن دنیا را اصلاح میکنن!
پس خوبه!
از هری پلاتر که تخیلی تر نیست!!؟به نقل از R-!an :منم همین کتاباش به شدت تخیلین،آخه دیگه تخیلم حدی داره.
دلیلت رو نفهمیدم؟؟؟؟به نقل از سیاوش :خوب من میگم دارن شان افتضاحه!
دلیل!
بخیل بیش از حد!
ماهی یه بار نمیده!؟! پس دلیل دومت نقض شد؟!!به نقل از سیاوش :به نظر تو اون کسی که ماهی یه کتاب میده کتاباش ارزش ادبی دارن؟
این دلیل دوم!
خوب دلیل سومم دلیل دوم توبه نقل از legend :ماهی یه بار نمیده!؟! پس دلیل دومت نقض شد؟!!
بعدشم دلیل اولت رو نفهمیدم!؟!
دلیل دوم من!؟!رولینگ یهو یه جوی توی مردم دنیا راه انداخت؟!! همه گفتن هری پاتر واو..!؟! بعدش که یه رمان میداد دوباره می خوابید و تا این که آخریش رو داد؟!! الآن دیگه هیچ اثری از اون همه تمجید و.... نیست؟!!
در صورتی که کسی که این همه ادعا داره باید رمانش رو یه جوری بنویسه که لااقل از نظر ارزش ادبی و.... 10 سال رو اوج باشه!؟!
اصلا این طور نیست؟!!به نقل از سیاوش :خوب دلیل سومم دلیل دوم تو
آثار دارن شان اصلا ادبی نیستن حتی از هری هم کمتر تانو همه قبول دارن!
هری پاترم میخوندن !به نقل از legend :اصلا این طور نیست؟!!
هنوز دارن ملت همین طوری می خونند آثارش رو؟!!؟ توی همین فامیل های ما 4 نفر آثارش رو از من گرفتن بخونند!؟! این یعنی هنوزم هست1؟! ولی هری پاتر نیست!؟!
مث هری پاتر نیست!؟!؟به نقل از سیاوش :هری پاترم میخوندن !
این که دلیل نیست!
دلیل اولا توضیح میدم توی دموناتا بیش ز حد از جادو استفتده شده!
چه نابغه ای هستی تو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از legend :مث هری پاتر نیست!؟!؟
تو لیست فروش آثار دارن شان و هری پاتر رو توی این یه سال یا دوسال ببینی می فهمی کی بیشتر فروش کرده!؟!
بعدشم من از اون اول حدس زدم که آخر هری پاتر چی میشه و ولدمورت میمیره و هری هم به خوبی و خوشی زندگی می کنه؟!!
ولی توی اشباح دارن شان نگاه کنی تو می تونستی بفهمی دارن شان هم خودش رو می کشه و استیک(همون دوست و رقیب دارن شان) هم میمیره و دارن شان بر می گرده عقب و....!؟!
ببین!!؟به نقل از سیاوش :چه نابغه ای هستی تو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
معلومه آماره فرئشش بیشتره چون تازه داره کتاب میده!
برای این کار بایدآمار فروش کتاب 7 هری پاتر را با کتاب این یارو مقایسه کرد!
موافقمبه نقل از legend :ببین!!؟
باهوش برو همون موقع که اشباحش رو داد بیرون رو بخون؟!! هنوز داره نشر قدیانی این اشباحش رو همین طور می فروشه!؟!
یعنی هنوز تداوم داره ولی هری پاتر نه!؟!؟ هری پاتر اسم در کرد و بعد این فروشش و....!؟!