به نقل از سیاوش :منم شنیدم که ترجمه شده!
تو تهران اومده؟؟؟؟
منظورم اينه كه جنايي و من بكشم تو بكشي نداشته باشه ! ترجيحــتا شكست عشقي و اين حرفام مي چسبــه !به نقل از King Dain II :اون فیلمه که میگن خانوادگی!منظورت از خانواگی شنگول و منگوله؟!کاملا خانوادگیه!
به نقل از Queen :منظورم اينه كه جنايي و من بكشم تو بكشي نداشته باشه ! ترجيحــتا شكست عشقي و اين حرفام مي چسبــه !
به نقل از Kinder :من حالم از پایان ها دارن شان به هم می خوره ! :-&
همیشه 10_12 جلد سر کارت می ذاره !!!
کلاً هم آخر اشباح هم پایان این به مسخره ترین حالت ممکن تموم شد !!!!!!!
نه داره یه سری جدید مینویسه !به نقل از 4245 :چند سری رمان نوشته دارن شان؟!
همین دو تا سریو نوشته یا...
واقعا به اینجور کتابا علاقه داری؟!!!!!!!!!!!!!!به نقل از Queen :منظورم اينه كه جنايي و من بكشم تو بكشي نداشته باشه ! ترجيحــتا شكست عشقي و اين حرفام مي چسبــه !
آره حرفتو قبول دارم؟!؟!به نقل از N.M :واقعا به اینجور کتابا علاقه داری؟!!!!!!!!!!!!!!
سلیقه ی آدمو پایین میارن..اگه یکی یه کتاب قشنگم حتی خونده باشه دیگه طرف این کتابا نمیره!
ولی در هر حال تو این موضوعا به نظر من جین ایرو... بهترن...حداقل اوناهم جزو آثار مهم ادبیات جهانن..البته خودم اصن ازشون خوشم نمیاد!
اصلا آدم وسطش دپ میشه واسه پولی که بابات کتابه داده!به نقل از 4245 :ولی رماناش خوبه!
جنجالیه!
ادم نمیتونه کتابو بذاره زمین!!
به نقل از King Dain II :واقعا از یمینو یسار باهات مخالفم!!کتاباش جذابیت و هیجانش واقعا تو این زمونه تکه!
همین جلد آخر اصلا از قبل میشد پیش بینی کرد که چی میشه!به نقل از King Dain II :جلد آخر نبرد با شیاطین؟!
باو من داشتم سکته میزدم!(البتهیکم مبالغه کردم!) خداییش مثه هیچکاکه فقط برای کتابMaster of suspence !