پاسخ : دارن شان
این دارن شانم مسخره کرده هر روز یه کتاب میده X-( X-(
تولد یک قاتل
این یه کتابه به اسمه حماسه ی لارتن کرپرسلی
دارن شان در 24 آوریل، وبلاگ خود را به روز کرد.
من آخرین تغییرات رو روی متن تولد یک قاتل که قراره برای انتشارات انگلستانی بره، دادم. خوشحالم از اینکه همه چی داره به خوبی و خوشی با هم جور میشه. از وقتی که برای اولین بار، شروع به نوشتن متن این کتاب کردم، یعنی چند سال پیش، تا حالا مجبور شدم که چندین قسمت به کتاب اضافه کنم، برای اینکه بتونم جاهای خالی اوایل زندگی آقای کرپسلی رو پر کنم تا کتاب متمرکز تر بشه.
همیشه چند سال قبل از اینکه کتابی را منتشر کنم، شروع به نوشتنش میکنم، بنابراین، رازداری چیزِ جدیدی نیست. فقط این اولین باری است که در وبلاگم شما را از رازداریام با خبر میکنم! تراز های زیادی برای فرآیندِ نوشتن وجود دارد، بیشترشان را خوانندگان نمیتوانند ببینند، تنها چیزی که به حقیقت برای شما دوستان اهمیت دارد، خبرِ اتمامِ نوشتنِ محصول است. دوست دارم تا جایی که ممکن است، این تراز ها را با طرفدارانم تقسیم کنم، برای همین است که همواره شما را در وبلاگم نگه میدارم، بهتان اجازه میدهم بدانید که دارم کار میکنم، و همچنین در رابطه با پیش نویسها، ویرایشها و چرکنویسهایم و... صحبت میکنم.بنابراین، شاید الان به نظر برسد که دارم با صحبتهایم در مورد رازداریِ کار در فرآیند، شما را سرکار میگذارم، اما در حقیقت اینطور نیست. در سالهایی که میآید، اگر سریها بیرون رفته و چاپ شوند، میتوانید بگویید که از همان اول اخبارِ مربوط به آن را دنبال میکردید، قبل از اینکه حتی کسی در جهان بداند که موضوعِ این سری چه بوده است. باحال نیست؟
سرِ من به خاطرِ راست و ریست کردنِ کارهای سایتم نیز شلوغ بود. هرچند سایت از دو ماهِ پیش به مردم نشان داده شده است، ما هنوز تغییرِ نهایی را رویش انجام نداده ایم(اگر بشود اینطوری گفت). چندین پیچیدگی کوچک هم وجود داشت که طراحِ من روی آنها کار کرده است، و این نشان میدهد که حقیقتا در هفتهی گذشته، کنترلِ کامل سایت، به عهدهی من نبوده است.در حالِ حاضر، خودِ من در حالِ پر کردنِ کاستیهای باقی مانده هستم، مثلا، در چند روز پیش، قسمتهای «دیگر(Extras)»ِ سایت را به روز رسانی میکردم و کلا در آن ناحیه میپلکیدم، قسمتِ «سوالهای معمول در رابطه با دارن» رو به روز رسانی کردم، قسمتِ لینکها را دوباره سازماندهی کردم، و پابلو در راست و ریستکردنِ کمی از پیچیدگیهای قسمتِ «یادآوریها» کمکم کرد. بعد از هفتهای که می آید، برنامهریزی کردم که از مطالبِ سایتِ قدیمی هم چیزهایی کپی کنم و در سایتِ جدید بگذارم. قسمتِ کاورهایی که قرار است بیاید، و قسمتِ دانلودها. شاید قسمتِ روشنسازی را دوباره کمی سازماندهی کنم، و کمی هم به خاطرِ برخی از بیتها و قسمتهای اینجا و آنجا ناراحت شوم. و در آخر، بگویم که همه چیز درست خواهد شد!!! هورررا!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال کتاب جلاد لاغر تو ایران چاپ شده؟؟؟؟؟
---------------------------------------------------------------------------------
انتشار کاور های زیبای اولین کتاب از چهار جلدی حماسه ی لارتن کرپسلی
این چهارگانه در ارتباط با زندگانی یکی از شخصیت های داستان حماسه ی دارن شان، یعنی لارتن کرپسلی می باشد.
این کتاب در چهارم اکتبر سال 2010 در ایالات متحده منتشر می شود. کتاب دوم، سوم و چهارم این چهارگانه، به ترتیب در سی ام آپریل 2011، سی ام سپتامبر 2011 و سی ام آپریل 2012 منتشر خواهد شد.
کاور مخصوص ایالات متحده