دارن شان

• شروع کننده موضوع sona
  • تاریخ شروع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)
پاسخ : درن شان

به نقل از afroDt :
من اتفاقا پايان هاي بد رو دوست دارم...
ولي ماله دارن شان يه جورايي كم تر از اون چيزيه كه ازش انتظار ميره!
من نميتونم خوب پايان داستاناش رو حضم كنم!
به نظر من انگار داستان رو از وسط بريده!
انگار پریده ییهو

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

شايد اگه اين پايان واسه يه كتاب ديگه بود قالب قبول بود...ولي واسه كتاباي دارن شان حتي در حد متوسط هم نيست!!

Fallen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از afroDt :
من اتفاقا پايان هاي بد رو دوست دارم...
ولي ماله دارن شان يه جورايي كم تر از اون چيزيه كه ازش انتظار ميره!
من نميتونم خوب پايان داستاناش رو حضم كنم!
به نظر من انگار داستان رو از وسط بريده!

چه جالب! :D
البته پایان دموناتا یکم یهویی شد یعنی میشد یه کتاب دیگم اضافه کرد ولی بازم پایانش خوب بود البته به گرد استیفن کینگ نمیرسه!

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

فقط يكم يهويي؟؟؟
ع سريال ايرانيا بود...مخصوصا مالاي ماه رمضون!
كه تا قسمت آخر همش دارن خراب ميكنن قسمت اخر يه دفعه اي جم و جورش ميكنن!

Fallen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

دیگه درون حدم نبود! :D
به نظرم پایانش با یکم مقدمه خیلی بهتر میشد هرچند بازم نسبتا خوبه.

• لایک
امتیازات: N.M

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

من انتظارم از دارن شان خيلي زياد بوده شايد....
آخه من وقتي كتاباي 4 و 5و ايناش روو ميخوندم حتي كتاب رو زمين نميذاشتم ولي كتاب اخرش همون 10 صفحه دو روز طول كشيد بخونم!
چون اصلا راضيم نكرد!
بازم ميگم نظر من اينه!

Fallen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

البته هر کس نظر و سلیقه ای داره اما کلا دارن شان جای بحث زیادی نداره ولی پایاناش نسبتا خوبه.

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

دارن شان چه علاقه ای داره زمان رو به عقب برگردونه و کتاباش رو تموم کنه!
کلا میرسه به یه جایی که نمیخواد پایانش ناراحت کننده باشه میگه بسم الله زمان رو برمیگردونیم عقب و به خوبی و خوشی تموم میشه! :-"
الان این دموناتا رو میتونست یه کم ادامه بده! :-?
به نظر من دموناتا در سطح حماسه نبود؛ ولی اون طور که میگین " داغون و چرت و پرت " هم نبود!
به نظر من متوسط بود، ولی بازم میگم از کشت و کشتار هاش خیلی لذت بردم! :D
تو بعضی کتابا این که یه نفر مرده عمق فاجعس ، ولی تو این؛ دل و روده بیست نفر پرس شده رو زمین خیلی عادی ـه ! :P

• لایک
امتیازات: N.M

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

به نقل از ستـاره :
دارن شان چه علاقه ای داره زمان رو به عقب برگردونه و کتاباش رو تموم کنه!
کلا میرسه به یه جایی که نمیخواد پایانش ناراحت کننده باشه میگه بسم الله زمان رو برمیگردونیم عقب و به خوبی و خوشی تموم میشه! :-"
الان این دموناتا رو میتونست یه کم ادامه بده! :-?
به نظر من دموناتا در سطح حماسه نبود؛ ولی اون طور که میگین " داغون و چرت و پرت " هم نبود!
به نظر من متوسط بود، ولی بازم میگم از کشت و کشتار هاش خیلی لذت بردم! :D
تو بعضی کتابا این که یه نفر مرده عمق فاجعس ، ولی تو این؛ دل و روده بیست نفر پرس شده رو زمین خیلی عادی ـه ! :P
اخه خودش ميگه هيچ پاياتنه خوشي وجود نداره ولي داستانه خودش همهش يه جورايي خوب تموم شدن!
اگه هم كشته نشدن لردلاس قسمت بدش بود..بايد بگم من لرد لاس رو خيلي دوست دارم.....من از اون كتابايي خوشم مياد كه اخرش ياور قهرمانه ميميره...
ولي به خاطر مرگ اون يه چيزي ميشه!
به اين ميگن فداكاري!

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

این نشر های کاروان و ... هم ما رو سرکار گذاشتن به خدا! هی میگن جلاد لاغر " بـــه زودی " میاد! ولی این به زودی ینی کی؛ معلوم نیست! :-" :rolleyes:
حالا به هر حال سایت طرفداران فانتزی داره ترجمه فصل به فصل این کتاب رو برای دانلود میذاره، و شما میتونید دانلود کنید! :D

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام
مصاحبه های جدید دارن شان پس از انتشار تولد یک قاتل!

دارن شان در نسخه ی نوامبر شانویل ماهانه ی خود با دست پر به میان هوادارن خود آمد و خبرهای مفصل تور آمریکایی خود، کاور های جدید متعدد و چندین مصاحبه را ارائه کرد.

در این میان مصاحبه های جدید او پس از انتشار کتاب جدیدش -با عنوان "حماسه ی لارتن کرپسلی: تولد یک قاتل"- جلوه ی خاصی دارند و به سوالات جالب زیادی می دهند. از چگونگی شکل گیری ایده ی حماسه ی دارن شان تا کتاب ها و فیلم های مورد علاقه ی دارن شان، به همگی در این مصاحبه ها پرداخته شده.

دارن شان در شماره ی 124 شانویل ماهانه ی خود (نوامبر 2010) از روز های پس از انتشار کتاب جدیدش نوشت.

خود او می نویسد:
با رسیدن ماه اکتبر، تولد یک قاتل در کانادا، بریتانیا، ایرلند و آمریکا فروش خود را آغاز کرد و در جداول فروش ایرلند و بریتانیا خوب عمل کرد! طوری که به ترتیب به مقام های 2ام و 5ام جداول پرفروش ترین های کودکان دست یافت! همچنین این کتاب تا کنون نقد های تمجید آمیز متعددی از طرفین هم منتقدین و هم طرفداران دریافت کرده!

دارن شان در ادامه از تور های اکتبر خود در ایرلند و بریتانیا نوشته است. جایی که حتی او برنامه ای سه ساعته برای امضای کتاب در زادگاه خود، شهر Limerick، اجرا کرد!

قابل ذکر است که برنامه های بعدی تور او برای حمایت از انتشار کتاب "تولد یک قاتل" شامل سفری ده روزه (12 تا 22 نوامبر) در آمریکا است.

در بخش دیگری از شانویل دارن شان کاور های جدیدی که در کشور مجارستان برای سری بزرگسالان او، سه گانه ی شهر، ارائه شده است را در اختیار عموم طرفدارانش قرار داد که می توانید از طریق این لینک آن ها را مشاهده کنید!

در نهایت دارن شان از مصاحبه های جدیدش نوشت. مصاحبه های مربوط به بعد از "انتشار تولد یک قاتل" که موضوعات جالبی همچون نظر دارن شان در مورد اقتباس کمپانی یونیورسال از سری مشهور حماسه ی دارن شان، کتاب های مورد علاقه ی دارن شان از بین آثار خودش، و همچنین اطلاعات جالبی در مورد حماسه ی لارتن کرپسلی را شامل می شوند. می توانید متن اصلی و کامل مصاحبه ها را در لینک های زیر بخوانید.

Staples Road Junior School

Amazon

Vampires.com

آنچه در ادامه می آید متن سومین مصاحبه، یعنی مصاحبه ی دارن شان با سایت Vampires.com می باشد که لینک آن در ایران مسدود می باشد:

امروز برای شما تحفه ای عالی دارم - مصاحبه ای اختصاصی با نویسنده ی پر فروش و پر طرفدار، دارن شان!
به عنوان یه طرفدار پر و پا قرص سیرک عجایب، فقط تصور کنید زمانی که او انجام این مصاحبه رو پذیرفت من چقدر هیجان زده بودم! (مقداری رقص شادمانی هم این وسط انجام شد) افسانه ی یگانه ی شان در مورد خون آشام ها همچنان یکی از مورد علاقه های منه و خیلی خوشحالم که ایشون اون شبح های محشر رو برای حماسه ی لارتن کرپسلی برگردوند. شان و من صحبتی داشتیم در مورد سری های جدید او، کتاب های شبحی توی راهش و غیره:

امکانش هست در مورد کتاب جدیدتون "حماسه ی لارتن کرپسلی: تولد یک قاتل" بیش تر توضیح بدین؟
این کتاب اولین از یه سری چهار جلدیه که حدود 200 سال از زندگی یه شبح رو پوشش می ده. کتاب اول زمانی شروع میشه که لارتن یه پسر بچه اس که توی یه کارخونه کار می کنه. وقتی یه رییس خشن و زورگو عزیز ترین فرد لارتن رو می کشه، لارتن با خشونت جواب می ده و شروع به فرو رفتن در مسیر ناموزون و خونین منتهی به تاریکی می کنه که در نهایت اون رو به دنیای شب هدایت می کنه.

جدای از آقای کرپسلی، شخصیتی از حماسه ی دارن شان توی سری جدید هست؟
اوه بله، یه عالمه! ما فرصت پیدا می کنیم سبا نایل رو ببینیم که مربی لارتن بوده. همچنین ونچا مارچ رو می بینیم، یکی از به یاد موندنی ترین شاهزاده های حماسه ی دارن شان. و خیلی های دیگه!
بعضی نقش مهمی برای ایفا در این داستان دارن، و بقیه نقش های کمرنگ تر. هوادارن باید به خوندن ادامه بدن تا ببینن شخصیت های مورد علاقه شون توی حماسه ی دارن شان اینجا هم یکی از بازیگر های مهم هستن یا نه!

چی باعث شد شما به نوشتن در مورد خون آشام ها علاقه مند بشید؟
همیشه اونا رو دوست داشتم، از زمانی که توی 5 یا 6 سالگی اولین فیلم دراکولایی ام رو دیدم! هیچ موجود هیولایی مثل اونا تخیل من رو جلب نکرد و هنوز که هنوزه، بعد از همه ی این سال ها من شیفته ی اونا هستم.

شما هم کتاب های نوجوانان می نویسین و هم بزرگسالان. و در عین حالی که کتاب های خون آشامی فعلی شما مورد استقبال همه ی سن هاست، فکر می کنین هیچ گاه کتاب خون آشامی بزرگسالی خواهید نوشت؟
جالبه که این مورد رو ذکر می کنی! چند ساله که من دارم با ایده ی یه رمان بزرگسال ور می رم، ولی تا همین امسال راهی پیدا نکرده بودم که کار جالبی بشه. ولی یه روز همینطوری داشتم فکر می کردم که اگر المان خون آشامی رو وارد یه ترکیب کنم چه اتفاقی میفته، و فکر می کنم همین کلید کار باشه! هنوز شروع به نوشتنش نکرده ام ولی امیدوارم توی آینده ی نه چندان دور یه نسخه ی اولیه رو آماده کرده باشم. اگر اون طوری که من دوست دارم پیش بره، میتونیم توی مدت زمانی چند ساله اون رو روی قفسه ها ببینیم ...

خون آشام های شما خیلی خاص هستن و ویژه ی شما. چه توصیه ای دارین برای نویسنده هایی که میخوان در مورد خون آشام ها بنویسن ولی نگرانن مثل همه از آب در بیان؟
دنبال نگاه و سبک خودتون توی داستان باشید. سعی نکنید که صرفا چیزی که قبلا بوده رو کپی کنید. وقتی من بچه بودم، همیشه به این فکر می کردم که چه حسی داره اگر تبدیل به یه شبح می شدم و باید خون می خوردم. این منو مسحور خودش کرد، و ایده ای بود که من سال ها بعد به سراغش برگشتم، چون شخصی بود.

خب، این سوالیه که من از همه ی کسانی که باهاشون مصاحبه می کنم می پرسم: متوجه شده ام که اکثر نویسنده هایی که از طریق توییتر دنبالشون می کنم در مورد موسیقی می گن که این روزا دارن همراهش می نویسن. شما چه نوع فضا یا شرایطی رو برای نوشتنتون بهترین می دونین؟
من همیشه موقع نوشتن توی پس زمینه ام موسیقی دارم. نویسندگی خیلی کار تک و تنهاییه و سکوت فقط باعث میشه به یاد این بیفتم که موقع نوشتن چقدر تنها و دور افتاده ام. برای مقابله با این مسئله، همیشه ماشین موسیقی من با صدای ملایم و بی وقفه در حال پخشه. ولی آهنگ ها واقعا برام مهم نیستن یا تاثیری ندارن، معمولا اصلا نمی دونم چی در حال پخشه. تا زمانی که نوعی صدا با یه ریتم خوب به گوش میرسه من خوشحالم.

با در نظر داشتن موج علاقه ی خون آشامی فعلی، به نظر میاد مردم کشش خاصی به خون آشام ها دارن، فکر می کنید چرا این طوره؟
به همون دلیل که مردم جذب مذهب می شن. احتمال حقیقت داشتن اونا به ما این باور رو میده که ما ممکنه بیش تر از اونچه الان هستیم باشیم. بشر همیشه از اولین نئاندرتال ها ضد طبیعت خودش بوده. ما نمی خوایم روی داد های بی معنی تکامل باشیم. می خوایم اهمیت داشته باشیم، مرکز عالم باشیم، پتانسیل اینکه معرکه باشیم رو داشته باشیم. یکی از راه هایی که به ما این اطمینان رو میده که لکه های بی اهمیت نیستیم پناه آوردن به نور مذهبه. یه راه دیگه پذیرفتن تاریکی خون آشام ها و سایر هیولاهای اسطوره ایه. پلیدی عظیم میتونه به اندازه ی خوبی عظیم جذاب باشه، اگر وعده ی عظمتی در دسترس ما رو بده. خون آشام ها احتمالا باور کردنی ترین و با مدرک ترین هیولاها هستن، که به نظر من دلیل این پذیرفته شدن عمومی اونا توی حدود یک قرن اخیره.

خون آشام مورد علاقه ی شما کیه؟ (به جز شخصیت های خودتون)
مسلما دراکولا بابای همه اس!! ولی محبوب من اون پسره Glick توی Salem's Lot هست. (داستانی خون آشامی نوشته ی استفن کینگ) زمانی که به خون آشام تبدیل میشه و به سراغ برادرش میاد یکی از ترسناک ترین لحظاتیه که توی یه کتاب یا فیلم ضبط شده!

کتاب/فیلم/نمایش خون آشامی مورد علاقه ی شما کدومه؟
دوباره، Salem's Lot. فیلمش رو وقتی 8 یا 9 سالم بود دیدم و باعث شد تمام زهره ی وجودم بره، که خیلی خوشم اومد!! مدت کوتاهی بعدش کتابش رو خوندم که شروع آشنایی من با کارهای استفن کینگه، و هنوز بعد از تمام این سال ها نویسنده ی محبوب منه.

اگر کشف می شد که امروزه اشباح وجود دارن، فکر می کنید جامعه ی ما اونا رو می پذیرفت یا سعی می کرد نابودشون کنه؟
فکر می کنم خیلی ها بخوان به اونا بپیوندن. هرچقدر اونا رو غیر جذاب جلوه بدین - چه قاتل های پلیدی باشن که توی خیلی از آثار هستن و چه ماشین های جنگی نژادپرست و کثیفی که توی آثار من هستن! - طرفدارانشون عاشق روحیه ی مرموز و خواستنی اونا هستن و آرزو می کنن به جامعه ی اونا بپیوندن! اگر واقعی بودن اشباح ثابت می شد دیگه هیچ عقب نشینی در کار نبود. مردم همه ی وسایلشون رو زمین میذاشتن و برای عضو شدن در راه رسیدن به آرمان هاشون عجله می کردن!

و در آخر، الان مشغول کار روی چه پروژه های دیگه ای هستین؟ چیزی هست که باید چشم به راهش باشیم؟
الان مشغول کار روی چند تا رمان بزرگسالم، از جمله اونی که قبلا ذکر کردم و گفتم ممکنه یه رنگ و بوی خون آشامی داشته باشه. همچنین در مورد یه کار جدید و چند جلدی برای طرفداران نوجوونم به جاهای خوب و امیدوار کننده ای رسیده ام. ولی در حال حاضر چیز بیش تری در مورد اونا نمی تونم بگم. بیایم و حواسمون رو بدیم به سه کتاب دیگه ی لارتن کرپسلی، اونا ما رو تا می 2012 مشغول نگه می دارن!!

منبع : DFS

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

به گزارش وبسایت طرفداران فانتزی کاور جلد دوم از مجموعه کتاب چهارجلدی « حماسه لارتن کرپسلی » که « اقیانوس خون » نام دارد منتشر شد .
قرار است این کتاب در آپریل سال 2011 میلادی منتشر و روانه بازار شود . جلد اول از این سری کتاب که جدیدترین سری کتاب دارن شان به حساب می آید با نام « تولد یک قاتل » حدود 3 ماه پیش در انگلستان و ایالات متحده آمریکا منتشر شد .

قابل ذکر است که داستان این کتاب در نوجوانی شخصیت اصلی داستان یعنی « لارتن کرپسلی » اتفاق می افتد .
تاریخ دقیق انتشار این کتاب 28 آپریل 2011 اعلام شده ولی شما از هم اکنون می توانید این کتاب را در وبسایت فروشگاه آنلاین کتاب آمازون پیش خرید کنید .

این کاور ، مربوط به چاپ این کتاب در ایالات متحده است و کاور انگلیسی این کتاب هنوز منتشر نشده است .

کاور کتاب « اقیانوس خون » :

Ocean-of-Blood_1_b5980.jpg

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

به نظر خودم نوشتن یه کتاب در باره ی شخصیت های یه کتاب دیگه اصلا کاز جالبی نیست و هر 2تا اثر را خراب میکنه
نظر شما چیه؟

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

جلد دوم ازپ حماسه لارتن کرپسلی » با نام « اقیانوس خون » منتشر و روانه بازار شد .!

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 | آموزشگاه هنری میدیا
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از سیاوش :
به نظر خودم نوشتن یه کتاب در باره ی شخصیت های یه کتاب دیگه اصلا کاز جالبی نیست و هر 2تا اثر را خراب میکنه
نظر شما چیه؟
به نظر من هم همینطوره...! من فکر می کنم هرچی تصورات در موردش داشتیم گند می خوره میره پی کارش.....

afroDt

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهرانــــــــــ

به نقل از سیاوش :
نظر شما چیه؟
بابا این خیلی مسخرس!

من وقتی کتابو میخوندم ، با ذهنم کلی بین ماجرا ها پل میزدم ، واس خودم از کرپسلی یه شخصیتی که خواستمو ساختم!

حالا اومده میخاد یه چیزی رو به زور بهم بخورونه!

خب خیلی ضایس انگار ایده کم اورده!

اگه مثلا واس بچه ی دارن داستانو ادامه میداد جالب تر بود! مث اون کاری که تالکین کرده بود!

بعد از کتاب هابیت اومد ارباب حلقه ها رو نوشت! ینی آدم اول یه ذهنیتی پیدا میکنه بعد اونو ادامه میده به سمت جلو نه اینکه چیزی که تو ذهنمونه رو خط بزنه و داستان خودشو بنویسه! :D

• لایک
امتیازات: meli

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از سیاوش :
جلد دوم ازپ حماسه لارتن کرپسلی » با نام « اقیانوس خون » منتشر و روانه بازار شد .!
اینم قراره مثل سرزمین اشباح ادامش بده؟ #-o

بابا بسه دیگه... هرچیزی برای خودش قشنگه... کاش حداقل اگرم میخواست یه همچین کتابی بنویسه شخصیتشو لارتن نمیزاشت... :-s

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای

آخه زندگی لارتن خیلی مبهم بود واسه همین میخواد بازش کنه مثلن ازدواجشو اینا . ولی من شیاطینو بیشتر دوست دارم با این که هم هری پاتر خوندم هم شیاطین و اشباح به نظرم دو تاش قشنگه هرکی یه نوع خلاقیت داره از همه بدتر واسه من شیاطین جلد آخر بود وقتی درویش مرد ، رویای بک که با لردلاس بود ، کونیارت تو زندان (اون دختره) با آخرش که گروبز گفت : همه جا خاموش بود و ما همه جا را روشن کردیم کیفوووور !!!

• لایک
امتیازات: meli

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

با توجه به جلاد لاغر که اصــــــــــــــلا خوشم نیومد ازش, احتمالا کتاب های بعدیشم نمیخونم . سرزمین اشباحش خوب بود ، دموناتا هم بعضی جاهاش خوب بود ولی آخراش واقعـا بد بود ، کاملا واضح بود ایده کم آورده ، تهش هم که هـــــــــــــنـــــدی ! (:|
در هرصورت نه نظر مثبتی دارم نه نظر منفی :D

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه