- توقیف شده
- #2,261
Farnoosh_mb
کاربر فعال
فقططط نبات...خیر
عرق کوتکوتو بهتره
فقططط نبات...خیر
عرق کوتکوتو بهتره
سلام بچه ها
چی واسه رفع خواب الودگی خوبه ؟ (از عوارض افسردگیه)
دارم پارسال فکر کنم
برو ی ازمایش CBC و اهن بدهچطوری ؟قرص اهن بخورم؟ دیگه چیا؟
میزان ویتامین دی رو اندازه میگیرن خب :دقرص اهن میخوردم قطع کردم.
ممنون. ازمایش ویتامین دی چیه؟ کلسیم؟
اول باید کمبود ویتامین دی تو برطرف کنی :د چون ویتامین دی خودش تو جذب کلسیم موثره اگه کمبود باشه از اونور هر چی کلسیم بخوری فایده نداره :داها
واسه استخوان دردی همین کلسیم خوبه دیگه
بعد بدنم تحریک پذیر شده، ینی میدونی چی ؟ مثلا کسی دستش بهم بخوره فورا انگار بدنم تحریک بشه خودشو دور کنه هم چین چیزی. مشکل از چیه؟
ی پزشک عمومی برو ..بگو برات ی چکاپ کامل بنویسه....مشکلاتتم بگو...ببین برای چکاب باید کجا برم ؟ و چه مراحلی داره ؟
اون که بله. آگزیلاری و اورال و رکتال هم فرق دارهالبته تو کتاب مندل بالای ۳۷.۸بعنوان تب تعریف شده
چند وقتی هست درکل بدنم درد میکنه و حس میکنم خیلی توان ندارم. گاهی هم یهویی حس میکنم جایی از بدنم خیس شده ولی بعد میبینم خشکه و فقط یه حس بوده. علتش چیه؟
من خیلی کافئین میخوردم قبلا وهنوز هم
الان کافئین اصلا روم اثر نداره و یه جور عجیبی خوابم میگیره
مثلا ظهرا یه چرت نیم ساعته یا یه ساعتم میشه 4 ساعت
و اینکه کافئین میتونه باعث کم خونی بشه؟
نسکافه یا کافی میکسکافئین رو به چه صورت مصرف میکنی؟
خود کافئین ربط چندانی ب کمخونی نداره, سایر ترکیبات تو چای و قهوه مانع جذب آهن (non-heme) میشه. بدن به تدریج به اثر محرک کافئین عیرحساس میشه. اما اثرات متابولیک کافئین و مهار متابولیسم قند میتونه باعث خستگی بشه
نسکافه یا کافی میکس
این کمبود اهن با قرص آهن و فولیک اسید جبران میشه ؟
الان یه ذره دچار دوگانگی شدم !میدونم باور کردنش سخته ولی اون کافی میکسای 3in1 نه قهوه داره و نه کافئین! بحث برندایی مثل نستله یا دیویدف و سلینی و ... جداست
قند و شکر زیادی, خواب آوره. چربی همینطور. نسکافه پالم و استئاریک اسید خیلی زیادی داره که از جنبه هاب مختلفی مضر عه
یه مسئله رعایت فاصله با وعده عذایی عه. مخصوصن خوردنیای گیاهای سرشار از آهن, مثل عدس.
آهن مخصوصن تو خانمها احتمال توکسیسیته خیلی کمی داره. اگر لازم میدونی مشکلی نیست. از مکمل آهن/فولیک اسید/ویتامینC استفاده کن. 1ساعت قبل از وعده اصلی یا دوساعت بعد از اون
میدونم باور کردنش سخته ولی اون کافی میکسای 3in1 نه قهوه داره و نه کافئین! بحث برندایی مثل نستله یا دیویدف و سلینی و ... جداست
قند و شکر زیادی, خواب آوره. چربی همینطور. نسکافه پالم و استئاریک اسید خیلی زیادی داره که از جنبه هاب مختلفی مضر عه
یه مسئله رعایت فاصله با وعده عذایی عه. مخصوصن خوردنیای گیاهای سرشار از آهن, مثل عدس.
آهن مخصوصن تو خانمها احتمال توکسیسیته خیلی کمی داره. اگر لازم میدونی مشکلی نیست. از مکمل آهن/فولیک اسید/ویتامینC استفاده کن. 1ساعت قبل از وعده اصلی یا دوساعت بعد از اون
الان یه ذره دچار دوگانگی شدم !
یعنی نسکافه برند نستله خوبه ولی کلا نسکافه میتونه مضر باشه حتی؟
قهوه های فوری تلخ چی؟
مکانیسم خواب اور بودن قند و اینا چجوریه ؟
من فقط مهره ي آخر كمرم آزاده و بقيه فيكس شدن، صبح مدادم افتاد رفتم از زير ميز بيارمش از همون موقع يه درد خفيفي(قابل تحمله ولي خب درد درده و دليل داره حتما) از پايين كمرم ميزنه تو لگنم: ///
چيكار كنم؟؟استراحت لازم دارم آيا؟