- نام مرکز سمپاد
- ..
- شهر
- ..
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- ---
پاسخ : واژه هاي عجيب فارسي شده!
میتونین بگین "گرد هم آیی" یا "همآیش"!
میتونین بگین "گرد هم آیی" یا "همآیش"!
به نقل از کیانا ن. :جان؟!
ببینید، کراوات یه کلمه ی فرانسویه که در زبان انگلیسی هم به نوع خاصی از tie میگن.
ما هم اصلن چنین قومی در تاریخ ایران نداشتیم!
لطفن منبع ارائه بدید.
ضمنن توی هیچ کدوم از نقاشی ها و کتیبه ها و نقش های حک شده روی دیوار کاخ های باستانی شما تاحالا کراوات دیدید؟!
جالب هست که بدونید در زمان هخامنشیان یا ساسانیان گروهی شورشی بودند که اونها رو از ایران به نقطه ای در شبه جزیره بالکان تبعید شدند که اسم این قوم کروات ها بود . تاریخچه کرواتی که شما به لباستون مبندید هم از همین قوم به مردم جهان رسیده اونها برای اینکه خودشونو از اقوام اروپایی متمایز و جدا کنند به گردن خودشون بند های متفاوتی به نام کروات میزدند و هر کس اونها رو میدید میگفت اونها کروات هستند . (ما ایرانی ها مخترع کرواتیم خودمون استفاده نمیکنیم ) بسیاری از کلمات ایران باستان رو میشه در حرف زدن اونها دید مثله کلمه (شانس) اگه تو قیافه هاشون دقت کنید خیلی هاشون شبیه ایرانی ها هستند . از این جور چیزها زیاد پیدا میشه مثلا شهری کوچیک تو چین هست که ساکنانش ایرانی حرف میزنند این ها هم تبعیدی بودند .
ممنون ميشم از دوستان كه اول تحقيق كنن و بعد جبهه گيريکروات نماد فرهنگ ایران است .ایرانیان باستان برای زیبایی دستمال گردن یا کروا را دو قسمت کرده و به گردن خود آویزون می کردند. به این دستمال گردن کروا میگفتند.
ایرانیان هرنوع دستاوردی را که اختراع و به کار میبردند دارای فلسفه ای زیبا بوده است.
دایره ، به منزله خورشید ،جهان هستی ، حلقه مهر ، زمانه بی کرانه ، کمر بست ( کُشتی) ؛ خلقت جهان در زمان ابدی میباشد و دورشته کروات ، همان دو جنبه ی منفی و مثبت جهان یا انگره مینو و سپنتامینو(دوگوهر همزاد) در آیین مهر و مزدیسناست.(2)
واژه کروات از قوم ایرانی کروات گرفته شده است.کرواتها قوم ایرانی ساکن یوگسلاوی هستند که در فرانسه این دستمال گردنی را رواج دادند و این نام ، با نام خود این قوم ماندگار شد.
به نقل از Athena :توجه كنيد لطفا و هرچيزي رو به زبون نياريد:
ويا اين:
ممنون ميشم از دوستان كه اول تحقيق كنن و بعد جبهه گيري
مرسي
اين نهايت منطق شما رو ميرسونهبه نقل از کیانا ن. :ببینید، مادر بنده هم ادبیات فرانسه خوندن و هم فرهنگ و زبان های باستانی ← خونه ی ما از این کتابا پره. (توجه کنید که من نگفتم از مادرم پرسیدم! رفتم کتاب ها رو مطالعه کردم!)
منبع یعنی یه کتاب با آدرس صفحه و یا فصل، یا یه سایت معتبر! نه چند تا نقل قول.
من دعوا ندارما، حالا شما هرچقدر دیس بدید و اینا تغییری در حقیقت موضوع ایجاد نمیشه. کراوات فرانسویه!
به نقل از Athena :اين نهايت منطق شما رو ميرسونه
جوري حرف نزنيد كه فكر كنم هنوز استفاده از اينترنت رو بلد نيستيد
ميتونيد بريد و سرچ كنيد
اگر هم قانع نشديد براي من منبع بياريد
به اون ادرسي كه دادم بريد و كامنتهاي مردم رو هم بخونيدبه نقل از کیانا ن. :آخه من مشکلم با اینه که مردم تو اینترنت چیزای چرت زیاد می گن.
ولی چشم. من بازم تحقیق می کنم!
به نقل از Fitz William . Darcy :به جلسه هم مثلا میگن نـشست.
پ.ن: این خیلی نکته مهمی هست. چون واژه هایی هم هستن در فارسی که امروزه دیگه بخشی از زبان ما هستن، و حتا موجب غنی تر شدن زبان فارسی شدن => باید حواسمون باشه از اونور بوم هم نیفتیم و افراطی برخورد نـکنیم درین موارد.
خیلی جالبه که شما به نوشته هایی در یک فروم میگید "منبع"به نقل از Athena :اين نهايت منطق شما رو ميرسونه
جوري حرف نزنيد كه فكر كنم هنوز استفاده از اينترنت رو بلد نيستيد
ميتونيد بريد و سرچ كنيد
اگر هم قانع نشديد براي من منبع بياريد
اين هم يك منبع ديگه:
http://forum.hammihan.com/thread9188.html
به نقل از علیرضا! :جلسه بشه نشست اونوقت مجلس چی میشه؟اگه قرار باشه همینجوری واسه هر لغت عربی یک کلمه فارسی درست کنید نمیشه..از مصدر نشتن واسه مجلس چی میخواین بگین؟
حتی میشه گفت عربی باعث گسترش زبان فارسی شده ...
به نقل از علیرضا! :همم...منظورم این نبود که نشست کلمه مناسبی واسه جلسه نیست!