Marksman
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- مرحله ی دوم هر دو المپیاد شیمی و زیست قبول شدم اما به خاطر بیماریم نتونستم ادامه بدم .
پاسخ : کدام لیگ از همه قوی تر است؟!
الان فقط می گم چلسی بارسا رو برد ، و بارسا رو فقط همون طور می شه برد که چلسی عمل کرد ، حتی رئال هم با بازی هوایی و دفاع بسته تونست بارسا رو ببره .
امسال من یو به بدشانسی وحشتناکی خورد ، اول فصل رو با شش مهاجم آماده شروع کرد و بهترین بازی ها رو انجام داد اما با شروع لیگ قهرمانان تعداد مصدوم های منچستر در خط میانی و دفاعی خیلی زیاد شد تا حدی که اسکولز برگشت و رونی توی چند تا بازی پست هافبک دفاعی داشت !
و همین بد شانسی عامل افت تیمی مثل منچستر یونایتد بود .
من یک متن طولانی در جواب شما نوشته بودم اما باطری تبلتم تموم شد و همش پاک شد !به نقل از یلدا-ق :فصل شروع نشده 8تا تیم لاف قهرمان شدن میزنن،بعد نیم فصل بازم دوتا تیم باقی میمونه،دقیقا چیزی که تو لالیگا از اول لیگ اتفاق میفته
ببخشید چلسی مگه با چندتا گل بارسا رو برد؟چلسی مگه کلا به غیراز دقائق اضافه بازی کرد؟چلسی مگه کلا چقد بازی رو درکنترل داش؟چلسی مگه کلا چن تا موقعیت گل داش؟چلسی مگه کلا چن درصد مالکیت داش؟
آرسنال هم تا آستانه ش رف ولی "نتونس"
بله مقایسه میکنیم چون قابل قیاسه،چون اگه والنسیا با لیورپول بازی کنه لیورپول به معنای کلمه له خواهد شد.
اتلتیکو بیلبائو تو دوتا بازی رفت و برگشت کاملا مسلط بود رو بازی،اصلن من منچستر ندیدم تو اون بازی( )اینکه اون بازی رو بیلبائو برد چندان مهم نی اینکه منچستر عملا تو اون دوتا بازی محو بود خیلی جای تاسف داره
ممکنه اونا همشون واسه سومی تلاش کنن ولی همون تیما هستن که سرنوشت لالیگا رو رقم میزنن،تیمایی مثه ختافه،اوساسونا و رئال بتیس
الان فقط می گم چلسی بارسا رو برد ، و بارسا رو فقط همون طور می شه برد که چلسی عمل کرد ، حتی رئال هم با بازی هوایی و دفاع بسته تونست بارسا رو ببره .
امسال من یو به بدشانسی وحشتناکی خورد ، اول فصل رو با شش مهاجم آماده شروع کرد و بهترین بازی ها رو انجام داد اما با شروع لیگ قهرمانان تعداد مصدوم های منچستر در خط میانی و دفاعی خیلی زیاد شد تا حدی که اسکولز برگشت و رونی توی چند تا بازی پست هافبک دفاعی داشت !
و همین بد شانسی عامل افت تیمی مثل منچستر یونایتد بود .