• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کدام لیگ از همه قوی تر است؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع goooogooooli
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کدام لیگ از همه قوی تر است؟!

به غیراز فن پرسی ورونی وتاحدیم آگوئرو وسیلوا بقیه در حد ستاره های دیگه اروپا نیستن
تازه همیناهم در آینده ای نزدیک احتمالا به اسپانیا میان(رئال که همین روزا به فن پرسی پیشنهاد داده وفن پرسی هم ابراز خوشحالی کرده)یا مثلا همین فصل که فابرگاس اومدلالیگا
البته اینم قبول که تولالیگاخیلی پول خرج میشه وحتی مالاگاهم تونقل وانتقالات نام های بزرگی رو میخره وهمینم شاید دلیلی باشه براینکه ستاره های زیادی میان لالیگا خب هرجاپول بیشترباشه،بازیکناهم بیشتربه طرفش کشیده میشن
تا3سال پیش لیگ جزیره باقاطعیت بهترین لیگ بود ولی در عرض این سه سال افت کرده،این کاملا مشخصه والان باید به دنبال دلیل افتش باشیم نه این که به صورت کورکورانه بگیم بهترینه چون نیس،ولی میتونه باشه پتانسیلهای زیادی داره وهنوز مثه سری آ نشده که دیگه امیدی بهش نباشه

نمی خوام تعصب نشون بدم ولی اکثر طرفدارای اسپانیا و باشگاهاش مخصوصا رئال خیلی قددا!!! باور کنید!
انصافا میگه رئال بازکن میسازه در حد تیمای بزرگ یکیشو بگو! (البته در آینده اولین بازیکن خوبشو رونمایی میکنه زیزو پسر زیدان)
همین آگئرو رو رئال پیشنهاد داد ولی نرفت! رونالدو به احتمال زیاد این فصل میره! اصلا بحث بازیکن سازی رئالو باید انداخت دور ! رئال خیلی وقته که دیگه ستاره ساز نیس بلکه ستاره خره! من نه از بارسا خوشم میاد نه از رئال (هنوز رئال برام قابل تحمل تره) ولی حداقل بارسا اکثر بازیکناشو خودش ساخته! لیگ اسپانیا به خاطر قهرمانی بیشتر تو اروپا تعداد گل رد و بدل و اینجور مسایل وجود داره اوله! همین آرسنال فصل پیش تونست بارسا رو ببره! مطمئن باش رئال با همین وضع میومد تو لیگ انگلیس یا آلمان نمی تونست دووم بیاره!

من رئالی نیستم،اتفاقا بارسایی هستم،ولی آکادمی فوتبال رئال بازیکن زیاد میسازه،از نظر کمی میگم،ولی همشون رو میفروشه ینی هنوز به هیچ جانرسیدن میفروشدشون واسه همینم اصن اسمی ازشون نیس
درواقع آخرین نسلی که داد بیرون واومدن تو تیم اصلی کاسیاسه،که خب بحثی درش نیس،ینی رئالم اگه درس حسابی ازشون استفاده کنه خیلی واسش خوب میشه ولی الان ترچیح میده بیشتربخره که خب نتیجش منفی بوده
+همین فصل پیش بارسا منچستر که قهرمان لیگ جزیرس رو تو انگلیس 3-1برد
+دیشب اوساسونا بارسا رو برد،این ینی لالیگایه قطبی نیس اوساسونا خوب بازی کرد واقعا خوب،من به عنوان یه بارسایی دارم اینو میگم،تیمای لالیگا ازاسم رئال وبارسا نمیترسن،خودشونو هم از پیش باخته نمیدونن،اگرم نتیجه نمیگیرن بعضی وقتا به خاطر اینه که واقعا نتونستن نهایت جنگندگیشونو کردن ونتونستن

به نقل از یلدا-ق :
من رئالی نیستم،اتفاقا بارسایی هستم،ولی آکادمی فوتبال رئال بازیکن زیاد میسازه،از نظر کمی میگم،ولی همشون رو میفروشه ینی هنوز به هیچ جانرسیدن میفروشدشون واسه همینم اصن اسمی ازشون نیس
درواقع آخرین نسلی که داد بیرون واومدن تو تیم اصلی کاسیاسه،که خب بحثی درش نیس،ینی رئالم اگه درس حسابی ازشون استفاده کنه خیلی واسش خوب میشه ولی الان ترچیح میده بیشتربخره که خب نتیجش منفی بوده
+همین فصل پیش بارسا منچستر که قهرمان لیگ جزیرس رو تو انگلیس 3-1برد
+دیشب اوساسونا بارسا رو برد،این ینی لالیگایه قطبی نیس اوساسونا خوب بازی کرد واقعا خوب،من به عنوان یه بارسایی دارم اینو میگم،تیمای لالیگا ازاسم رئال وبارسا نمیترسن،خودشونو هم از پیش باخته نمیدونن،اگرم نتیجه نمیگیرن بعضی وقتا به خاطر اینه که واقعا نتونستن نهایت جنگندگیشونو کردن ونتونستن

آره خودشونو پیش بازنده نمی دونن ولی از هر سرمربی اول فصل بپرسی میگه ما برای سوم شدن میجنگیم! :-"
خودتون منچستر سال پیشو(ضعیف ترین دوره ی منچستر با فرگوسن) با کامل ترین بارسای تاریخو مقایسه میکنین! در ضمن بارسا تیمی با روش کاملا تازه بود که فعلا این روش به بقیه روشها آقایی میکنه!
منچستر قهرمانی تو انگلیس به خاطر مربیگری فرگوسن به دسن اورد! اگه یادتون باشه بارسا از آرسنال شکست خورد

بدون شک لیگ انگلستان بهترین لیگ چون واقا یه رقابت نفسگیر داره و تیما خیلی به هم نزدیک اند

به نظر من کالچو بهترین لیگه چون همونطور که دیدیم اولا توی 16 تا تیم برتر اروپا 3 تیم داره
دوما تو گروه اول لیگ قهرمانان که من سیتی و ویا رئال و بایرن و ناپولی بودن دیدیم که من سیتی و ویا رئال اصلا در حد بایرن و ناپولی نبودن مخصوصا ویا رئال که حتی یه امتیازم نگرفت
بعدشم توی لیگ برتر و کالچو رقابت نزدیک اما تو لالیگا اختلاف تیم اول و دوم با سایر تیم ها خیلی زیاده که دیگه شانس رو از سایر تیم ها برای قهرمانی میگیره
درسته ورزشگاه های ایتالیا واقعا افتضاح ان اما با این وجود به نظر من سری آ بهترینه

در حال حاضر اسپانیا!

چون درسته بارسا و رئال خیلی بهترن ولی تو کل اروپا و جهان هم این دو تا تیم از همه بهترن! و اختلاف شدیدی دارن! ولی شماهمین اتلتیکو بیلبائو رو ببینید! منچستر با نهایت قدرت میزنه!

والنسیا نسبتا خوبه! اتلتیکو مادرید قهرمان لیگ اروپا میشه! خوب اینا همه قدرته! به نظرم بازی های اوساسونا هم خیلی قشنگن! یعنی کلا اسپانیا در حال حاضر معمولی ترین بازی هاشم قشنگه! ;D

بازی های رئال و بارسا هم که حرفی توش نیست! همیشه قشنگن! :))

به نقل از LEGEND :
در حال حاضر اسپانیا!

چون درسته بارسا و رئال خیلی بهترن ولی تو کل اروپا و جهان هم این دو تا تیم از همه بهترن! و اختلاف شدیدی دارن! ولی شماهمین اتلتیکو بیلبائو رو ببینید! منچستر با نهایت قدرت میزنه!

والنسیا نسبتا خوبه! اتلتیکو مادرید قهرمان لیگ اروپا میشه! خوب اینا همه قدرته! به نظرم بازی های اوساسونا هم خیلی قشنگن! یعنی کلا اسپانیا در حال حاضر معمولی ترین بازی هاشم قشنگه! ;D

بازی های رئال و بارسا هم که حرفی توش نیست! همیشه قشنگن! :))
الآن لیگ اسپانیا قشنگ ترین بازی رو ارائه میده؟؟؟؟؟؟؟؟
نکنه ویارئال رو فراموش کردی که حتی یه امتیازم تو چمپونز لیگ نگرفت! :))

به نقل از phenomenon :
الآن لیگ اسپانیا قشنگ ترین بازی رو ارائه میده؟؟؟؟؟؟؟؟
نکنه ویارئال رو فراموش کردی که حتی یه امتیازم تو چمپونز لیگ نگرفت! :))
اها !مثلا قهرمان لیگ جزیره چیکار کرد تو چمپیونز لیگ؟!رفت لیگ اروپا!اونجا هم اتلتیک بیلبائو!حذفش کرد!!

ویارئال وضعش خرابه...تلاش میکنه واسه نیفتادن!سه تا مربی عوض کرده این فصل!

به نقل از #Alireza# :
اها !مثلا قهرمان لیگ جزیره چیکار کرد تو چمپیونز لیگ؟!رفت لیگ اروپا!اونجا هم اتلتیک بیلبائو!حذفش کرد!!

ویارئال وضعش خرابه...تلاش میکنه واسه نیفتادن!سه تا مربی عوض کرده این فصل!
من که نگفتم لیگ جزیره بهتره!
سری آ تو 16 تیم 3 نماینده داشت
درسته 2 تاشون حذف شدن اما بازم بیشترین نماینده رو داشت
میدونی که اینتر با مساوی حذف ش و ناپولی هم تو وقت اضافه اگه نه بازم ایتالیا بیشترین نماینده رو داشت

Back
بالا