• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عصبانیت!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع namak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : عصبانیت!

خوب اگه کتاب دینی اول دبیرستان را یک مطالعه کرده باشی می تونی 3 روشه کنترل عصبانیت پیدا کنی.... :)
اما جدا نمیشه بهش عمل کرد شایدم بشه اما من نمی تونم...:)
من اکثر مواقع خیلی زود عصبانی میشم ...و در بسیاری از مواقع هم وسایل اطراف نابود میشه ....:)
در جمع دوستام کمتر پیش میاد که عصبانی بشم اما تو خونه زیاد در 80 درصد مواقع کارایی کردم که بعدش به شدت پشیمون شدم اما غرورم نذاشته برم معذرت بخوام.... :(
خوب دیگه باید یه صحبت با اموزش پرورش بشه تا چند تا روش بهتر ارائه بدن...:))

من وقتی عصبانی بشم خیلی داد میزنم البته خوب نیستا......

الانم عصبانیم......

ب نظرم آدم وقتی عصبانیه باید تنهاش بذاری تا فکر کنه ولی وقتی تنهام نذارن دیگه خیلی عصبانی میشم. X-( X-( X-( X-(

من عصبانی که بشم خیلی حال میکنم که دادو بیداد کنم خیلی بهم میچسبه ولی خوب گاهی تبدیل به جیغ میشه :-"

• لایک
امتیازات: liza

بستگی داره از دست کی و چرا عصبی بشم
داداشم=> دوست دارم پوسترش کنم
مامان و بابا=> مجبورم هیچی نگم دیگه
دوستام هم بازم بستگی داره ولی در کل خیلی کنترل میکنم خودمو! ;D

بستگی داره از دست کی و چرا عصبی بشم ;;)

خب من طبق معمول نتونستم این همه پست رو بخونم ;D
خب من واقعا هر وقت از چیزی عصبانی بشم ، همون جا برمی گردم جواب طرفو می دم :-"
اصن حاضر جواب....
اگه جواب بدم که راحت می شم ، وگرنه خیلی حرصم می گیره ....
وقتی خیلی خیلی عصبانی بشم ، گریم می گیره :-"
البته نه همون جا جلو طرف ، بعدنش....
نفس عمیق کشیدن کمک می کنه از عصبانیتم کم بشه
نوشتن یه متن یا حل کردن مسئله های ریاضی و فیزیک که باعث میشن رو سوال تمرکز کنم هم از عصبانیتم کم می کنه
راه رفتن هم خوب عمل می کنه
دیگه همینا تا الان بود ;D

به نظر من شدنی ِ ... اما به حق که کار ِ خیلی خیلی مشکلی ِ ... فکر می کنم بخش اعظم ِ نمره منفی هایی که آدم ها میگیرن (از لحاظ ِ معنوی) به خاطر ِ اخلاق ِ بد و مخصوصا همین زود عصبانی شدنشون ِ ...
من خیلی سعی می کنم کنترل کنم ، اما نکته ی خیلی جالبش اینه که دقیقا توی همون لحظه تمام اطلاعات ِ مغزت فرمت میشه ... راه ِ جلوگیری از این فراموشی ِ کوتاه مدت اینه که اونقدر حتی توی مسائل کوچیک از خودمون صبر و آرامش به خرج بدیم که کنترل ِ عصبانتیت بشه یکی از اعضای لا ینفک وجود و اخلاقیاتمون ... و اون وقت ِ که هم خودمون و هم بقیه به آرامش می رسیم و می تونی روابط ِ سالمی رو تجربه کنیم ...
انشاالله هممون به اون درجه برسیم :) :x ;;)

عصبانی نمیشم هیچ وقت .. چون بدم میاد :)

من عصبانی نمیشم و معمولا اگه کسی چیزی بگه و ازش خوشم نیاد بحثو کش نمیدم و جواب نمیدم
ولی اگه عصبانی بشم طرفو خورد میکنم :|

عصبانیت چیزی ِ که باعث میشه واقعاً طرفتو بشناسی ... من خودم بیش از همه از کسایی ضربه خوردم که همیشه سعی می کنن ادای آدمای خوب و در بیارن و وقتی عصبی میشن خودشون رو لو میدن ! سوالم از همشون اینه : چرا واقعاً ؟! چرا اینقدر ساده خودشون و لو میدن ؟! :-? #-o

• لایک
امتیازات: liza
Back
بالا