سوالات پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yas21173
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات پزشکی

به نقل از NEO :
بنظر من آره.
من شنیدم تیک عصبیه.(اصلا تیک عصبی به طور کلی یعنی چی؟)

شاید استرس یکی از دلایلش باشه ولی من دنبال علت اصلی و راه درمانشم.

ببین اون تیک عصبی غیر ارادیه .

مثلن دیدین بعضی ادمها یهو یکی پلکاشون میپره ؟ یا رو کشکک ززانو تونون بزنین وقتی رو صندلی نشستین میپره پا بدون اراده . حالا فرض کنین یکی بدون اینکه بزنیم به پاش یهو نا خوداگاه پاش بپره بالا :د این تیک عصبیه :د

اما اینی ک شوما میگی اگه درست من برداشت کرده باشم تقریبن ارادیه . هعی پاشونو تکون میدن وقتی نشستن :/
خودمم خیلی عادت دارم تکون میدم :د حتی چهارزانو نشستم زانومو تکون میدم :د رو صندلی ک وا مصیبتا :د

عایا من درست برداشت کردم ؟

:-"

@ ادیبه : ینی من بیمارم ؟ :-" :)) فک کنم منظورش همون دومی ک گفتیه :د همونی ک منم برداشت کردم :د

یه سندرم پای بی قرار داریم، که این ، اون نیست :-" چون این سندرم فرد توی پا احساس کرختی یا سوزش میکنه و برای همین تکان های شدید داره. بعد اون درمانش دارویی ه فکر کنم.

یه عادت رفتاری داریم که تکان دادن شدید پاهاست. معمولا بخاطر استرس و اضطرابه اما به مرور زمان میتونه تبدیل به عادت بشه و حتی بدون اضطراب هم فرد اون رفتار رو انجام بده.
روش درمانش روان درمانی ه گویا. و نکته اش اینه که هروقت متوجه ش شد فرد، متوقفش کنه به طور ارادی.

حالا جدای اینها، اون تیک برای خودم سوال شد. چک کردم یه همچین جمله ای داریم:

تکان دادن ناخودآگاه و غیر ارادی پاها هنگام کار نیز نوعی تیک محسوب می‌شود که اگر روی آن تمرکز کنیم می‌توانیم مانع آن شویم. انجام حرکات تیک گاهی باعث می‌شود استرس فرد کمی کاهش یابد اما به هر صورت این بیماران باید تحت درمان دارویی قرار گیرند.

حالا من نتونستم برداشت کنم که این همون مشکل مورد بحث ه ایا ؟ یا نه :-"

@مهرناز : ما همه بیماریم. خوشا بحال انکه بداند که بیماری اش چیست و درمان کند :-فیلسوف ، تازه از عوارض ش میشه آزاردهنده بودن برای اطرافیان :))
6

• لایک
امتیازات: NEO

من تو یه مقاله ای خونده بودم علت اینکه یکی پاشو تکون میده همش اکثرا از استرس و کم خونی هستش :-?

• لایک

مرسی از توضیحات کاملتون.
تا حد زیادی علتش برام مشخص شد.
خوب حالا راه درمانش چیه؟ :دی
اگه درمانش داروییه باید چه دارویی تهیه کنم؟

به نقل از NEO :
مرسی از توضیحات کاملتون.
تا حد زیادی علتش برام مشخص شد.
خوب حالا راه درمانش چیه؟ :دی
اگه درمانش داروییه باید چه دارویی تهیه کنم؟

سعی کن "اراده" کنی تکون ندی زیاد . چون یه کار ارادیه ک فقط "عادت" کردی بهش :د

حالا خیلی هم استرس داری خودت فک میکنی بابونه بخور هر شب .

• لایک

به نقل از sadlove :
حالا خیلی هم استرس داری خودت فک میکنی بابونه بخور هر شب .

برای رهایی از استرس و آرمش اعصاب، از دمنوش های گیاهی که استفاده میکنی، به طبع خودتون و اون دمنشون هم توجه کنید؛
مثلا بابونه گرمه..
از بهار نارنج، گل گاو زبان، اسطوخودوس، ریحان و زعفران هم میتونی استفاده کنی
زعفران هم گرمه و...

به نقل از ! Pearl ! :
برای رهایی از استرس و آرمش اعصاب، از دمنوش های گیاهی که استفاده میکنی، به طبع خودتون و اون دمنشون هم توجه کنید؛
مثلا بابونه گرمه..
از بهار نارنج، گل گاو زبان، اسطوخودوس، ریحان و زعفران هم میتونی استفاده کنی
زعفران هم گرمه و...
بهار نارنجم اگه حافظم یاری کنه درست , گرمه :-"

میتونه چیزای خنک هم بعد بابونه بخوره . من خودم بابونه میخورم اما خب تو طول روز چیزای خنک هم میخورم ک گرمیم نشه چون طبعم گرمه .

من اعتیاد شدید به خوردن فلفل دارم. (منظورم فلفل سالم سبز، هم نوع تند و هم شیرینشه.)
آیا در دراز مدت این واسه من مشکلی ایجاد نمیکنه؟
از لحاظ خاصیتی تفاوتی هم بین تند و شیرینش وجود داره؟
در کل فلفل چه فواید و ضررهایی داره و آیا مصرفش باعث بیماری‌های قلبی هم میشه؟

فلفل بدنو مقاوم میکنه .

استاد زیستمون میگفت فلفل بخورین سرما نمی خورین .

منم ب شخصه دیدم . امسال سرما نخوردم اصن . البته من تند میخورم فقط .

میگن تپش قلب میاره دروغ یا واقعیتشو نمیدونم خودم ندیدم اثرش روی خودم :-؟

ضد سرطان هم هست..

به نقل از NEO :
من اعتیاد شدید به خوردن فلفل دارم. (منظورم فلفل سالم سبز، هم نوع تند و هم شیرینشه.)
آیا در دراز مدت این واسه من مشکلی ایجاد نمیکنه؟
از لحاظ خاصیتی تفاوتی هم بین تند و شیرینش وجود داره؟
در کل فلفل چه فواید و ضررهایی داره و آیا مصرفش باعث بیماری‌های قلبی هم میشه؟
از دید پزشکی کلاسیک فلفل غنی از انتی اکسیدان و مفید برای قلب هست. مخصوصا جوان ها که بیماری قلبی ندارن.البته مقدار بالای اون میتونه تحریک کننده باشه.
هم تحریکات الرژی مثل تحریک پوستی و ورم کردم راه تنفسی هم تحریکات قلبی و سمپاتیک.
میگن استفاده فلفل میتونه تا 25 درصد متابولیسم پایه رو افزایش بده و به کاهش وزن کمک کنه
از دید پزشکی سنتی که جامع نگر تره فرد به فرد فرق داره. بستگی به طبع شما داره.من خودم این دید رو بیشتر قبول دارم.
فلفل طبع گرم و خشک داره مخصوصا نوع تندتر فلفل بیشتر این جوری هست.
کسی که غلبه سودا داره فلفل براش خوب نیست بالعکس کسی که غلبه بلغم داره فلفل کم کننده ست.
مثلا فلفل در کل باعث افزایش کارکرد دستگاه گوارش میشه و نفخ رو کاهش میده.
از جهت روانی گرم و خشک تر شدن باعث rigid شدن ادم میشه. انعطاف ذهنی رو در تصمیم گیری و انتخاب کم میکنه و ادم ثبات بیشتری در عقایدش خواهد داشت. مثل بابابزرگها مثلا. کلا کسی نمیتونه زیاد رای ادم رو بزنه و با حرف زذن نرم نمیشه
البته باعث افزایش ترافیک ذهنی و هجوم افکار به ذهن هم میشه، گاهی افکار منفی و با حجم بالا به سراغ فرد میاد
از جهت خواب و بیداری : خواب رو کم میکنه و باعث افزایش هوشیاری میشه.
برای افراد خواب الوده خوبه

برای جوان های مجرد ترجیحا توصیه نمیشه چون گرم شدن طبع بدن تبعات داره و باعث افزایش میل جنسی و اذیت شدن فرد میشه
الانم که فصل خشکی هست، فلفل زیاد جالب نیست خوردنش...بهار خوبه
باید دید وضعیت خودتون چه جوریه
با توجه به اطلاعات دیگه ای که تو تاپیکای دیگه مثل بی خوابی دادین من به شما توصیه میکنم کم تر استفاده کنید یا حداقل نوع شیرین رو استفاده کنید.

یه سوال عمل دریچه قلب خطرناکه؟ :-"

به نقل از The Sustainables :
یه سوال عمل دریچه قلب خطرناکه؟ :-"
خب هر عملى يك مقداري ريسك داره و خطرناكه و خب عمل هاى قلب جاى خودشون رو دارند،ريسكش با بقيه عمل هاى قلب فرقى نداره اما عوارض بعد عملش و احتمال تجديد عمل يكم بالاتره چون به هر حال فشارى كه روى دريچه هاست زياده و پزشكا خيلي با دقت تر بايد كار كنند ولى تا جايى كه من ديدم كسايى تجديد عمل كردن مثلا ١٪ بودن زياد نبودن،نگران نباش :D

آیا زیاد اب خوردن برای بدن یا کلیه ها ضرر داره؟

اتفاقا آب زیاد خوردن برای کلیه خوبه. برای بدن خوبه. برای پوست هم خوبه.
ولی طبیعتا از یه حدی بالاتر دیگه ضرر داره. حدی که خودت هم حس می کنی دیگه زیادی آب خوردی. ب

حتی جالبه بدونین ما "مسمومیت اب" داریم .
اگه یه شخصی بیش از حد (خیلی زیاد دیگه) اب بخوره یا ب بدنش تزریق شه میتونه منجر ب مرگ شه .

روزی 8 لیوان اب رو ولی حتمن بخورین . انرژی بخشه اصلن .

دوستان ممکنه يکي کم کاري تیروئید داشته باشه ولي چاق نشه?
آخه من همه علائم کم کاري تیروئید رو دارم اما لاغرم
6 سال پيش بعد آزمایش خون به من قرص اسپيرونولاکتون دادن که من 2 هفته بيشتر نخوردم
بعد الان دارم فک ميکنم ميگم اون موقع هم دکتر شايد براي اين قرص رو بهم داده
حالا بايد برم دوباره آزمایش
نظرتون چيست?

به نقل از کوزت :
دوستان ممکنه يکي کم کاري تیروئید داشته باشه ولي چاق نشه?
آخه من همه علائم کم کاري تیروئید رو دارم اما لاغرم
6 سال پيش بعد آزمایش خون به من قرص اسپيرونولاکتون دادن که من 2 هفته بيشتر نخوردم
بعد الان دارم فک ميکنم ميگم اون موقع هم دکتر شايد براي اين قرص رو بهم داده
حالا بايد برم دوباره آزمایش
نظرتون چيست?
تشخیص پزشک شما احتمالا این بوده که شما کم کاری تیرویید ندارید و تست تیروییدتون طبیعی بوده.
میتونین ازمایش رو در یک ازمایشگاه دیگه تکرار کنین تا مطمءن بشین ولی با توجه به این که میگین لاغر هستین (البته بستگی داره چقدر لاغر ) تشخیص پزشکتون درست هست. (در حد دانسته های خودم دارم میگم)

مهم ترین مشکل شما احتمالا در اون زمان ادم و خیز (باد کردن و پف کردن بدن) بوده و این دارو برای اون تجویز شده.
علایمی که به خاطرش مشکوکی رو بهم پ خ کن یا اگر ازمایشت رو داری عکس بگیر بفرست.

به نقل از بره ناقلا :
تشخیص پزشک شما احتمالا این بوده که شما کم کاری تیرویید ندارید و تست تیروییدتون طبیعی بوده.
میتونین ازمایش رو در یک ازمایشگاه دیگه تکرار کنین تا مطمءن بشین ولی با توجه به این که میگین لاغر هستین (البته بستگی داره چقدر لاغر ) تشخیص پزشکتون درست هست. (در حد دانسته های خودم دارم میگم)

مهم ترین مشکل شما احتمالا در اون زمان ادم و خیز (باد کردن و پف کردن بدن) بوده و این دارو برای اون تجویز شده.
علایمی که به خاطرش مشکوکی رو بهم پ خ کن یا اگر ازمایشت رو داری عکس بگیر بفرست.

کلا 2 ماهه ميگن برو آزمایش بده من حوصله ندارم ايشالله اين هفته ميرم نتيجه رو اعلام ميکنم :D

گردن و قسمتی از شونه و بازو درد گرفته و زیاد نمیتونم تکونش بدم چیکار ميشه کرد؟

گردن دارای 7 تا مهره هست که اعصاب مربوط به نواحی شانه- بازو-ساعد-مچ -انگشتان از بین این مهره ها عبور کرده...
و عواملی که باعث آسیب رسیدن به گردن میشه :وقتی سر بیش از حد پایین باشد مثل :نگاه کردن به کامپیوتر-خیاطی کردن-انجام تعمیراتی و...
حالا هر آسیبی به مهره ها مثل ضربه خوردن به مهره ها یا سائیده شدن مهره ها باعث آسیب رسیدن به عصب ها شده و در نهایت
باعث بروز درد و بی حسی تو نواحی گردن-شانه-و به طور کلی دست میشه(البته بازم بستگی داره مهره ی چندم گردن آسیب دیده باشه)
که در این حالت باید به متخصص ارتوپد مراجعه بشه و با استفاده از گردن بند های طبی فشار از روی گردن برداشته بشه برای مدتی و
بعد از اون باید عضلات گردن تقویت بشه تا فشاری که به مهره های گردن وارد میشه کم بشه

البته یه حالت دیگه هم وجود داره که خیلی هم شایع هست....اونم اینه که اکثر افراد به علت داشتن قوز کمر به صورت ناخودآگاه به عارضه
سر به جلو بودن مبتلا میشن....که در این حالت هم با استفاده از حرکات ورزشی باید عضلات گردن را تقویت کرد و به سر جای طبیعی خودش
برگردوند....

برای مهار کردن درد :
اگر درد به صورت گرفتگی عضلات هست ..که پماد پیروکسیکام یا دیکلوفناک مناسبه و همین طور قرص های شل کننده عضلات
مثل:باکلوفن-دیکلوفناک و....
و اگر درد ناشی از ساییدگی مهره ها باشه داروهای مسکن که در عین حال آثار ضدالتهابی هم دارن مثل:ژلوفن- ناپروکسن و...
که همه ی این داروها باید با مشورت با پزشک یا دکتر داروساز مورد استفاده قرار بگیره....

Back
بالا