چه بامزه!به نقل از امیر حسین . :ببینین بزارین بهتون بگم همیشه وقتی میخوام کاری کنم فکر میکنم اون بهم میگه که بکن یا نکن یا میگه اون درسته یا بده
نه ازش نمیترسم و بعدش تا حال شده به حرفاش گوش بدمو درست از اب در بیاد اما یه موقع هم غلط از اب دراومدهبه نقل از لیندا :چه بامزه!
شما تاالان شده به حرفش گوش بدین؟؟بعد حرفش درست دراومده یانه؟؟
ازش میترسین؟؟
اره ذهنیه اما میگم بعضی وقت ها فکر میکنم پیشم نشستهبه نقل از N.R :یعنی ذهنیه دیگه؟ هیچ وقت مثلا جسمشو نمیبینین؟
اوه خدای من ! چی ضایه ! نمیترسی؟ :-ssبه نقل از امیر حسین . :اره ذهنیه اما میگم بعضی وقت ها فکر میکنم پیشم نشسته
اره...به نقل از اخوی! :واقعا؟
چجوری اینو نشون میدی؟
واقعا از ته ته دلم امیدوارم همینی که شما می گی باشه و خیلی زود بره...به نقل از mahshid_f :ریحانه جان ببین این یه حس کاملا مسخرس...!
به نظر من سراغ خیلیا میاد! من که خیلی این حس بم دس میده!
بعضی وقتا فقط یه حسه...کلا واقعیت نداره...مطمئن باش :)
چن وقت بعد آدم خودش خوب میشه!
به نقل از meli :اون فرد همیشه به یک شکله؟
یعنی یه فرد خاصه؟
یا فقط ندای درونیه
نه صداش همیشه یکی نیست هر بار یه صدای دیگس تا اونجایی که وقتی یکی منو صدا میزنه اصلا گوش نمیدم فکر میکنم اونه اون وقت اون فردی که منو صدا میکنه فکر میکنه من از قصد جوابشو نمیدم
فکر نمیکنم راه حل های مشاوره ای برای شما مناسب باشه بهتره به یه روانپزشک مراجعه کنید اون بهتر میتونه کمکتون کنهبه نقل از امیر حسین . :نه صداش همیشه یکی نیست هر بار یه صدای دیگس تا اونجایی که وقتی یکی منو صدا میزنه اصلا گوش نمیدم فکر میکنم اونه اون وقت اون فردی که منو صدا میکنه فکر میکنه من از قصد جوابشو نمیدم