• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سبک موسیقی مورد علاقتون؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع میکائیل
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

سبک موسیقی مورد علاقتون؟

• رای‌دهندگان
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سبک موسیقی مورد علاقتون؟

به نقل از تـــــــــــــــارا :
این جا الان فعلا دو طرفدار متال صحبت کردناا ;D قبول دارم هرچیزی برای گوش دادن خوب نیست ولی قبول ندارم که متال تو اون دسته قرار می گیره!
من خودم علی قربانی گوش میدم، کامکارا گوش میدم، کلاسیک گوش میدم، متال گوش میدم، فلامنکو گوش میدم و گوش خودمم خیلی قبول دارم :-" (در این زمینه غرور خاصی دارم و مدعی هستم که هیچ وقت آهنگی که ارزش هنری نداره گوش نمی دم ;D ) اما من متال رو با این گوشم موسیقی غنی می دونم.چیزی که در موسیقی کریس دی برگ نمی بینم :)
شما خودت ساز می زنی؟
اره من خو دم ساز می زنم.

به نقل از DarkSiders :
سنتی همون معنی محلی رو میده....یکی از شاخه های سنتی محلی هست....
همونطور که راک همون متال نیست و رپ همون هیپ هاپ نیست ، سنتی هم همون محلی نیست :)
به نقل از kourosh2 :
اینکه موسیقی خوبه درسته خوبه. ولی اینکه متال گوش می دی سر در نمی یارم.
خوب چرا اهنگ های ایرانی رو ول می کنی می چسبی به این خارجکی ها. مگه خودمون فر هنگ و هنر نداریم .
مگه صدای خوب کم داریم. استادان شهرام ناظری و شجریان و فرزندش از بهترین نمونه ها خواهشا دیگه این قدر نگید متال .........
بهترین مثالی که میتونم برات بزنم اینه... ببین الان کشور ما نفت داره ، کشور برزیل شکلات. حالا اینکه ما نفت داریم دلیل نمیشه از شکلات برزیلی استفاده نکنیم... نمیشه نفتو به جای شکلات خورد که! میشه؟ :)
بعد اونوقت چرا فک میکنی کسی که راک ، متال ، پاپ یا نمیدونم هر سبک غیر ایرانیه دیگه ای گوش بده ، سنتی گوش نمیده؟!؟ :-??
نه موسیقی سنتی فقط واسه ایرانیاس و نه راک و متال (مثال) فقط واسه غیر ایرانیا... نه کریس دی برگ فقط واسه غیر ایرانیا میخونه و نه استاد شجریان فقط واسه ایرانیا... :)
به نقل از تـــــــــــــــارا :
...اما من متال رو با این گوشم موسیقی غنی می دونم.چیزی که در موسیقی کریس دی برگ نمی بینم :)
:|

• لایک
امتیازات: Dizzy

به نقل از میکا :
همونطور که راک همون متال نیست و رپ همون هیپ هاپ نیست ، سنتی هم همون محلی نیست :)بهترین مثالی که میتونم برات بزنم اینه... ببین الان کشور ما نفت داره ، کشور برزیل شکلات. حالا اینکه ما نفت داریم دلیل نمیشه از شکلات برزیلی استفاده نکنیم... نمیشه نفتو به جای شکلات خورد که! میشه؟ :)
بعد اونوقت چرا فک میکنی کسی که راک ، متال ، پاپ یا نمیدونم هر سبک غیر ایرانیه دیگه ای گوش بده ، سنتی گوش نمیده؟!؟ :-??
نه موسیقی سنتی فقط واسه ایرانیاس و نه راک و متال (مثال) فقط واسه غیر ایرانیا... نه کریس دی برگ فقط واسه غیر ایرانیا میخونه و نه استاد شجریان فقط واسه ایرانیا... :) :|
من یه سوال دارم شما متال بیشتر گوش می دی یا سنتی؟

به نقل از kourosh2 :
من یه سوال دارم شما متال بیشتر گوش می دی یا سنتی؟
خب بستگی داره تو چه مودی باشم... فک کنم متال بیشتر گوش میدم... البته بیشتر از متال ، راک ;D
فک کنم میدونم چی میخوای بگی... :)
خب معمولا تو شرایطیم که این سبکا (راک و متال) بیشتر ارضام میکنه...

به نقل از kourosh2 :
دقیقا مشکل من همینه. چرا بیشتر متال؟
من می گم ادمی بیشتر به مو سیقی خارجی گوش می ده که خودش از خودش موسیقی نداشته باشه.
ولی ما که داریم اینه که منو اذیت میکنه.
دقیقا میدونستم میخوای همچین سوالی بپرسی به همین خاطر قبل از این که بپرسی جوابتو دادم... خوشم نمیاد یه حرفیو 2بار بگم اونم بلافاصله پشت سر هم :)

مشکل تو اینه که فک میکنی موسیقی متعلق به یه عده ی خاصه مثلا ما ایرانیا... تا وقتی این طرز تفکرو کنار نذاری حرف زدن باهات بی فایدس (:|

• لایک
امتیازات: Dizzy

به نقل از میکا :
دقیقا میدونستم میخوای همچین سوالی بپرسی به همین خاطر قبل از این که بپرسی جوابتو دادم... خوشم نمیاد یه حرفیو 2بار بگم اونم بلافاصله پشت سر هم :)

مشکل تو اینه که فک میکنی موسیقی متعلق به یه عده ی خاصه مثلا ما ایرانیا... تا وقتی این طرز تفکرو کنار نذاری حرف زدن باهات بی فایدس (:|
بله. منم دقیقا می دونستم یه چیزی تو این مایه ها به من می گی. در ضمن جوابتم خوندم تکرار من برای تاکید بود یعنی قانع نشدم.
منم فکر می کنم یا من منظورم ر و بد می رسونم یا شما بد می گیرید. یا اصلا چند تا مو ضوع رو با هم قاطی کردید.
امید وارم یا من عوض شم یا شما.

به نقل از kourosh2 :
من دیگه رفتم. ولی فردا می یام . می خوام یکی قانع بشه.
اون جوری هم که شما فکر می کنین نیست.

آقا من می فهمم شما چی میگی...
به نظرم باید موسیقی خودمونو بشناسیم....ولی هر انسانی در انتخاب سبک موسیقی که تخصصی گوش میده آزاده چون سلیقه ایه....

حق با شماست . موسیقی کاملا سلیقه اییه.
ولی چون من خیلی با سنتی حال می کردم گفتم که شاید بتونم شمارم بیارم به جمع کسانی که با سنتی عشق می کنند.
اخه می دونی تا دو سال قبل منم مثل شما بودم و فقط اهنگ های غیر از سنتی رو گوش می دادم(و همچنین به غیر از متال).
و یه جورایی از سنتی بی زار بودم. برای همین هنوز هم اهنگ های دیگه ای هم گوش می دم.
همشم به خاطر این صدا ئ سیما بود چون اهنگ های مسخره ی سنتی رو می گذاشت. هنوزم با این اهنگ های که تلویزیون می زاره مشکل دارم.
تا این که یه روز گرفتم جام هستی استاد شهرام ناظری رو گوش دادم از همون موقع عاشق سنتی شدم.
و فکر کردم شاید بقیه هم مثل من باشن برای همین ازتون می خوام که برای یه بارم که شده جام هستی رو گوش کنید اخره موسیقیه(از نظر من)
ولی خوب مثل اینکه نا موفق بودم.
ولی خداییش این رو دیگه قبول کنید . که این قدر با موسیقیه خودمون باید اشنا باشیم که اگه یه زمانی یه خارجی از ما در مورد موسیقی مورد علا قمون سوال کرد نگیم...... یه شخص شخیص ایرانی رو بگیم. [-o< [-o< [-o<

مثل این که این بحثا با پست من شروع شد، در نتیجه لازم می دونم بگم:
من متال خیلی کم گوش میدم (فقط آهنگای تاپ)، و اتفاقا در بازه زمانی ثابت ممکنه سنتی رو بیشتر هم گوش بدم
جمله "از سنتی بگیر تا متال" معنیش این بود که سبک خاصی مد نظرم نیست (هرچند که با مزراحی بیشتر حال می کنم)

به نظر من، نفس موسیقی چیزیه که بیش تر به روحیات افراد بستگی داره.
ممکنه طرف با تغییر روحیه اش، سبک موسیقی که گوش می ده، فرق کنه.
مثلا من اصلا رپ گوش نمی دم، چون خیلی عصبی می شم بعد از شنیدنش.
اما سمفونی، موسیقی سنتی، و یا تک نوازی ویولن به من آرامش می ده.
موسیقی ایران باید شناخته بشه . اما اجباری نیست که حتما گوش بدیم بهش.
اگه این طور باشه "استاد محمد نوری" که اون شعر های فوق العاده رو به سبک اپرا خوندن، دیگه گوش ندیم ، چون اپرا سبک غیر ایرانیه.
خیر، چیزی که درون موسیقی گفته می شه، مهمه.
و البته هدفی که پشت اون موسیقی وجود داره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا