سبک موسیقی مورد علاقتون؟

سبک موسیقی مورد علاقتون؟

• رای‌دهندگان
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : سبک موسیقی مورد علاقتون؟

به نقل از تـــــــــــــــارا :
این جا الان فعلا دو طرفدار متال صحبت کردناا :D قبول دارم هرچیزی برای گوش دادن خوب نیست ولی قبول ندارم که متال تو اون دسته قرار می گیره!
من خودم علی قربانی گوش میدم، کامکارا گوش میدم، کلاسیک گوش میدم، متال گوش میدم، فلامنکو گوش میدم و گوش خودمم خیلی قبول دارم :-" (در این زمینه غرور خاصی دارم و مدعی هستم که هیچ وقت آهنگی که ارزش هنری نداره گوش نمی دم :D ) اما من متال رو با این گوشم موسیقی غنی می دونم.چیزی که در موسیقی کریس دی برگ نمی بینم :)
شما خودت ساز می زنی؟
اره من خو دم ساز می زنم.

• شروع کننده موضوع

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از DarkSiders :
سنتی همون معنی محلی رو میده....یکی از شاخه های سنتی محلی هست....
همونطور که راک همون متال نیست و رپ همون هیپ هاپ نیست ، سنتی هم همون محلی نیست :)
به نقل از kourosh2 :
اینکه موسیقی خوبه درسته خوبه. ولی اینکه متال گوش می دی سر در نمی یارم.
خوب چرا اهنگ های ایرانی رو ول می کنی می چسبی به این خارجکی ها. مگه خودمون فر هنگ و هنر نداریم .
مگه صدای خوب کم داریم. استادان شهرام ناظری و شجریان و فرزندش از بهترین نمونه ها خواهشا دیگه این قدر نگید متال .........
بهترین مثالی که میتونم برات بزنم اینه... ببین الان کشور ما نفت داره ، کشور برزیل شکلات. حالا اینکه ما نفت داریم دلیل نمیشه از شکلات برزیلی استفاده نکنیم... نمیشه نفتو به جای شکلات خورد که! میشه؟ :)
بعد اونوقت چرا فک میکنی کسی که راک ، متال ، پاپ یا نمیدونم هر سبک غیر ایرانیه دیگه ای گوش بده ، سنتی گوش نمیده؟!؟ :-??
نه موسیقی سنتی فقط واسه ایرانیاس و نه راک و متال (مثال) فقط واسه غیر ایرانیا... نه کریس دی برگ فقط واسه غیر ایرانیا میخونه و نه استاد شجریان فقط واسه ایرانیا... :)
...اما من متال رو با این گوشم موسیقی غنی می دونم.چیزی که در موسیقی کریس دی برگ نمی بینم :)
:|

• لایک
امتیازات: Dizzy

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از میکا :
همونطور که راک همون متال نیست و رپ همون هیپ هاپ نیست ، سنتی هم همون محلی نیست :)بهترین مثالی که میتونم برات بزنم اینه... ببین الان کشور ما نفت داره ، کشور برزیل شکلات. حالا اینکه ما نفت داریم دلیل نمیشه از شکلات برزیلی استفاده نکنیم... نمیشه نفتو به جای شکلات خورد که! میشه؟ :)
بعد اونوقت چرا فک میکنی کسی که راک ، متال ، پاپ یا نمیدونم هر سبک غیر ایرانیه دیگه ای گوش بده ، سنتی گوش نمیده؟!؟ :-??
نه موسیقی سنتی فقط واسه ایرانیاس و نه راک و متال (مثال) فقط واسه غیر ایرانیا... نه کریس دی برگ فقط واسه غیر ایرانیا میخونه و نه استاد شجریان فقط واسه ایرانیا... :) :|
من یه سوال دارم شما متال بیشتر گوش می دی یا سنتی؟

• شروع کننده موضوع

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از kourosh2 :
من یه سوال دارم شما متال بیشتر گوش می دی یا سنتی؟
خب بستگی داره تو چه مودی باشم... فک کنم متال بیشتر گوش میدم... البته بیشتر از متال ، راک :D
فک کنم میدونم چی میخوای بگی... :)
خب معمولا تو شرایطیم که این سبکا (راک و متال) بیشتر ارضام میکنه...

• شروع کننده موضوع

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از kourosh2 :
دقیقا مشکل من همینه. چرا بیشتر متال؟
من می گم ادمی بیشتر به مو سیقی خارجی گوش می ده که خودش از خودش موسیقی نداشته باشه.
ولی ما که داریم اینه که منو اذیت میکنه.
دقیقا میدونستم میخوای همچین سوالی بپرسی به همین خاطر قبل از این که بپرسی جوابتو دادم... خوشم نمیاد یه حرفیو 2بار بگم اونم بلافاصله پشت سر هم :)

مشکل تو اینه که فک میکنی موسیقی متعلق به یه عده ی خاصه مثلا ما ایرانیا... تا وقتی این طرز تفکرو کنار نذاری حرف زدن باهات بی فایدس (:|

• لایک
امتیازات: Dizzy

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از میکا :
دقیقا میدونستم میخوای همچین سوالی بپرسی به همین خاطر قبل از این که بپرسی جوابتو دادم... خوشم نمیاد یه حرفیو 2بار بگم اونم بلافاصله پشت سر هم :)

مشکل تو اینه که فک میکنی موسیقی متعلق به یه عده ی خاصه مثلا ما ایرانیا... تا وقتی این طرز تفکرو کنار نذاری حرف زدن باهات بی فایدس (:|
بله. منم دقیقا می دونستم یه چیزی تو این مایه ها به من می گی. در ضمن جوابتم خوندم تکرار من برای تاکید بود یعنی قانع نشدم.
منم فکر می کنم یا من منظورم ر و بد می رسونم یا شما بد می گیرید. یا اصلا چند تا مو ضوع رو با هم قاطی کردید.
امید وارم یا من عوض شم یا شما.

Golnoush.N

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 کرج
شهر
کرج

به نقل از kourosh2 :
من دیگه رفتم. ولی فردا می یام . می خوام یکی قانع بشه.
اون جوری هم که شما فکر می کنین نیست.

آقا من می فهمم شما چی میگی...
به نظرم باید موسیقی خودمونو بشناسیم....ولی هر انسانی در انتخاب سبک موسیقی که تخصصی گوش میده آزاده چون سلیقه ایه....

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

حق با شماست . موسیقی کاملا سلیقه اییه.
ولی چون من خیلی با سنتی حال می کردم گفتم که شاید بتونم شمارم بیارم به جمع کسانی که با سنتی عشق می کنند.
اخه می دونی تا دو سال قبل منم مثل شما بودم و فقط اهنگ های غیر از سنتی رو گوش می دادم(و همچنین به غیر از متال).
و یه جورایی از سنتی بی زار بودم. برای همین هنوز هم اهنگ های دیگه ای هم گوش می دم.
همشم به خاطر این صدا ئ سیما بود چون اهنگ های مسخره ی سنتی رو می گذاشت. هنوزم با این اهنگ های که تلویزیون می زاره مشکل دارم.
تا این که یه روز گرفتم جام هستی استاد شهرام ناظری رو گوش دادم از همون موقع عاشق سنتی شدم.
و فکر کردم شاید بقیه هم مثل من باشن برای همین ازتون می خوام که برای یه بارم که شده جام هستی رو گوش کنید اخره موسیقیه(از نظر من)
ولی خوب مثل اینکه نا موفق بودم.
ولی خداییش این رو دیگه قبول کنید . که این قدر با موسیقیه خودمون باید اشنا باشیم که اگه یه زمانی یه خارجی از ما در مورد موسیقی مورد علا قمون سوال کرد نگیم...... یه شخص شخیص ایرانی رو بگیم. [-o< [-o< [-o<

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

مثل این که این بحثا با پست من شروع شد، در نتیجه لازم می دونم بگم:
من متال خیلی کم گوش میدم (فقط آهنگای تاپ)، و اتفاقا در بازه زمانی ثابت ممکنه سنتی رو بیشتر هم گوش بدم
جمله "از سنتی بگیر تا متال" معنیش این بود که سبک خاصی مد نظرم نیست (هرچند که با مزراحی بیشتر حال می کنم)

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نظر من، نفس موسیقی چیزیه که بیش تر به روحیات افراد بستگی داره.
ممکنه طرف با تغییر روحیه اش، سبک موسیقی که گوش می ده، فرق کنه.
مثلا من اصلا رپ گوش نمی دم، چون خیلی عصبی می شم بعد از شنیدنش.
اما سمفونی، موسیقی سنتی، و یا تک نوازی ویولن به من آرامش می ده.
موسیقی ایران باید شناخته بشه . اما اجباری نیست که حتما گوش بدیم بهش.
اگه این طور باشه "استاد محمد نوری" که اون شعر های فوق العاده رو به سبک اپرا خوندن، دیگه گوش ندیم ، چون اپرا سبک غیر ایرانیه.
خیر، چیزی که درون موسیقی گفته می شه، مهمه.
و البته هدفی که پشت اون موسیقی وجود داره.

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از kourosh2 :
ولی خداییش این رو دیگه قبول کنید . که این قدر با موسیقیه خودمون باید اشنا باشیم که اگه یه زمانی یه خارجی از ما در مورد موسیقی مورد علا قمون سوال کرد نگیم...... یه شخص شخیص ایرانی رو بگیم. [-o< [-o< [-o<
این جمله ی آخرت باز برگشت سر حرف اولت!
چرا باید این جوری باشه؟
درواقع اگه ازم در مورد موسیقی ایران پرسیدن باید بتونم جواب بدم ولی نه این که اگه ازم پرسیدن موسیقی مورد علاقت چیه بگم موسیقی سنتی ایرانی!

Professor USS

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد

به نظر من بعضی از آهنگای فارسی خیلی بی معنیو مزخرفن!
من فقط انگلیسی گوش میدم و واقعا ازش لذت میبرم. آهنگای انگلیسی روحتئ تسخیر میکنن!
به من که آرامش میدن، مخصوصن آهنگای جسی مک کارتنی. باید ببینینش!
اگه Beautiful Soul شو گوش بدین دگ هیچی گوش نمیدین! :)

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از kourosh2 :
دقیقا مشکل من همینه. چرا بیشتر متال؟
من می گم ادمی بیشتر به مو سیقی خارجی گوش می ده که خودش از خودش موسیقی نداشته باشه.
ولی ما که داریم اینه که منو اذیت میکنه.

آقا متال موسیقی خارجی نیس که!، یعنی... چیجوری بگم... مرز بندی و دیوار نداره موسیقی که مثلا" بگی این موسیقی ایرانیه پس فقط ایرانیا باید گوش بدن، یعنی هم ایرانیا فقط باید اینو گوش بدن هم اینکه کشورای دیگه حق ندارن اینو گوش بدن!، موسیقی منطقه ای داریم، مثلا" موسیقی ایرانی موسیقی عرب موسیقی اسپانیایی (که خیلی با موسیقی عرب درآمیخته ی) یا بقیه کشورا و منطقه ها، اما اینجوری نیس که فقط همونارو گوش بدن یا ...، اون موسیقی ممکنه مال یه منطقه‌ی خاص باشه یا از یه جایی شروع شده باشه، اما ماهیت موسیقی "آزاده"، محدود به مکان و زمان نیست، همین الان ممکنه یک نفر تو آمریکا باشه و از موسیقی ِ چند دهه‌ی پیش ایرانی خوشش بیاد و اونو پلی کنه! یا برعکس، ممکنه من از کارای قدیمی ِ پینک فلوید مثلا" خوشم بیاد و اونارو پلی کنم، نه من مال اون منطقه‌ام نه متعلق به اون زمانم، نه اونی که اونوره دنیاس ایرانیه و چند دهه‌ی پیش ِ ایران بوده، ولی خوشش اومده، با سلیقه‌اش سازگار بوده و پلی کرده و گوش میده

شجریان کارش درسته شکی‌ام نیست طرفدارای خودشم داره، اما (من و خیلی از بچه‌های هم سن و سالم هیچی!) خیلی از کسایی رو می‌شناسم که آهنگسازیای بزرگی‌ان و سواد موسیقی بالایی دارن، اما طرفدار شجریان نیستن و کاراشو گوش نمیدن!، برا اینکه خوششون نمیاد، من و خیلیای دیگم از چه چهه زدن و ... خوشمون نمیاد و گوش نمیدیم دلیل بر این نیست که درست نباشه و خوب نباشه، باب طبع ما نیست!، طرفدارای اون نوع موسیقی هم قطعا" با سبک‌های دیگه و ... رابطه‌ی خوبی ندارن و خوششون نمیاد، باور کنید این هیچ ربطی به اینکه ایرانیه یا خارجیه یا کمونیسته نداره!

در مورد سلیقه هم، موسیقی کاملا" سلیقه‌ایه، واقعا" نمیشه گفت (حداقل به نظر من!) فلان موسیقی از فلان موسیقی برتره، مثل شاخه‌های علم میمونه شما نمیتونی بگی فیزیک بهتره یا شیمی!، اما سلیقه‌هایی که ما می‌بینیم عموما" بدون سواد فنی موسیقیه، یعنی آدمایی که فقط گوششون از یه موزیکی خوشش اومده، قطعا" اگه سواد موسیقی بره بالا سلیقه هم تغییر می‌کنه!، مثال ساده بخوام بزنم، شما تا زمانی آهنگه فلانی (زیادان از این خواننده ها، اسم نمی‌برم که اگه اینجا طرفدار دارن بشون برنخوره) رو دوست داری که ندونی توی اون سبک موسیقی که داره می‌خونه چیا لازمه و چیجوری باید باشه، وقتی بفهمی همش اشتباه می‌کنه و از اساس داره غلط می‌خونه قطعا" دیگه خوشت نمیاد و کارشو گوش نمیدی!

جهت تأکید و تکرار هم بگم ، این حرف که موسیقی ملی رو بپرستیم و موسیقی خارجی (!) رو به هیچ وجه گوش ندیم یا اگه پرسیدن فقط بگیم ایرانی (!) خیلی مسخرست، و با این حرف قشنگ شعور خودتون رو زیر سوال می‌برید و علنا" به خودتون توهین کردین

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از Professor USS :
من فقط انگلیسی گوش میدم و واقعا ازش لذت میبرم. آهنگای انگلیسی روحتئ تسخیر میکنن!
این جوریم که نمی شه گفت .انگلیسی هم آهنگ دارند بی معنی و مزخرف ماشاا... الا ماشاا... :D

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من نمیدونم چرا با تیکه آخر حرف کوروش۲ مخالفین؟
داره درست میگه البته تقریبا ها
بهتره که هر شخص موسیقی کشورشو بشناسه خوب این خیلی مهمه
من کسی ام که به موسیقی سنتی علاقه خاصی ندارم ولی متنفر نیستم ازش و وظیفه ی خودم میدونم که با موسیقی کشورم آشنا شم

یه نکته ای رو هم بگم:

من متال بازم از اون متال بازایی که دیوونه ی متال هستن ولی شناختن موسیقی ملی خیلی خوبه

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

این جمله ی آخرت باز برگشت سر حرف اولت!
چرا باید این جوری باشه؟
درواقع اگه ازم در مورد موسیقی ایران پرسیدن باید بتونم جواب بدم ولی نه این که اگه ازم پرسیدن موسیقی مورد علاقت چیه بگم موسیقی سنتی ایرانی!
نمی گم که اگه یه متالیک ازت سوال کرد بگو از متال بدم میاد می گم بگو خوبه. ولی ما خودمون اینو داریم فلانی رو داریم . که طرف فکر نکنه با موسیقی خودت بیگانه ای.
یا اینکه فکر نکنه خودمون مثل بیا بون خشکیم.
به نقل از Professor USS :
قبول دارم که گاهی او قات اهنگ های خارجی خیلی قشنگن.
ولی ایا به معنی اونا دقت می کنی یا نه؟
اگه نمی کنی از کجا می دونی اونا مزخرف تر نمی خونن.

Amir-eblis:
شما تا حا لا یه اهنگ سنتی رو با حوصله گوش دادی؟ فکر کنم محاله.
بعدشم خواهشا تمام متن های من رو بخونید بعد نظر بدید. من خو دمم از طرف دارای adeleوde burgو miley cyrusهستم.
بحث سر متاله نه موسیقیه خارجی.

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

ببینین من می گم منطقی باشین! :-w
کسی نمی گه موسیقی ایرانی بده.
کسی نمی گه که متال بهترین سبک موسیقیه.
همه دارن می گن که ما باید موسیقی خودمون رو بشناسیم.
باید بدونیم چی به چیه.
اما نباید که موسیقی مورد علاقه ی ما موسیقی ایرانی باشه!
من خودم عاااااااااشق سمفونیم، اونم از نوع ملیش. دیگه گوش ندم؟
مهم محتوای آهنگه.

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Miss Deli :
ببینین من می گم منطقی باشین! :-w
کسی نمی گه موسیقی ایرانی بده.
کسی نمی گه که متال بهترین سبک موسیقیه.
همه دارن می گن که ما باید موسیقی خودمون رو بشناسیم.
باید بدونیم چی به چیه.
اما نباید که موسیقی مورد علاقه ی ما موسیقی ایرانی باشه!
من خودم عاااااااااشق سمفونیم، اونم از نوع ملیش. دیگه گوش ندم؟
مهم محتوای آهنگه.
گوش کن اصلن من تسلیم چرا می زنی.من فقط نظر می دم.
خوا هر من شما همه می گید هیچ کدومتون موسیقی ایرانی نه دوست دارید نه گوش می دید.
من که نمی گم هر چی که با سبک خارجی قاطی شد اقه. می گم؟
می گم ایرانی هستیم این رو قبول داری؟ این رو ثابت کنیم همه جا.(البته اگه دوستش داریم)

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

من خودم به شخصه، عااااااااااااااااااااااااااااشق موسیقی سنتی هم هستم.
سالار عقیلی x: ، شهرام ناظری، شجریان.
به نظر من آرامش واقعی توی اون جور آهنگ هاست.
راستش برای من که این طوره.
اما من انحصاری این سبک رو دوست ندارم، بلکه سبک های دیگر رو هم دوست دارم. سمفونی، لایت، اپرا، این ها هم فوق العاده اند. از نظر من.
من اصلا متال و راک و جاز و رپ و .. . این جور چیزا زو گوش نمی دم، چون با روحیاتم سازگار نیست، نیاز من به موسیقی با این چیزا رفع نمی شه.
اما می گم، شما باید به سلایق دوستان دیگر هم احترام بذارین.
یکی روحیش یه جوریه که کلا heavy metal گوش بده، بحث گوش دادن یه چیزه ، بحث شناخت یه چیز دیگه است.
با هم مخلوطشون نکنین لطفا.

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

به نقل از Miss Deli :
من خودم به شخصه، عااااااااااااااااااااااااااااشق موسیقی سنتی هم هستم.
سالار عقیلی x: ، شهرام ناظری، شجریان.
به نظر من آرامش واقعی توی اون جور آهنگ هاست.
راستش برای من که این طوره.
اما من انحصاری این سبک رو دوست ندارم، بلکه سبک های دیگر رو هم دوست دارم. سمفونی، لایت، اپرا، این ها هم فوق العاده اند. از نظر من.
من اصلا متال و راک و جاز و رپ و .. . این جور چیزا زو گوش نمی دم، چون با روحیاتم سازگار نیست، نیاز من به موسیقی با این چیزا رفع نمی شه.
اما می گم، شما باید به سلایق دوستان دیگر هم احترام بذارین.
یکی روحیش یه جوریه که کلا heavy metal گوش بده، بحث گوش دادن یه چیزه ، بحث شناخت یه چیز دیگه است.
با هم مخلوطشون نکنین لطفا.
همون اول دقیقا منم اینجوریم. با این تفاوت که می خوام دیگران هم موسیقی ایران رو بشناسن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا