فکر میکنی چقد جرئت داری؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sara .s
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فکر میکنی چقد جرئت داری؟

به نقل از خا طه ره :
نه من جرئتم کمهُ همه جاعم اعتراف میکنم....کار اشتباه خیلی میکنم اما برا اینکه تو مخمصه نیفتم سریعا عذر خواهی میکنم :-" :-"

به نظر من اینکه سریع عذرخوهی میکنی که تو مخمصه نیوفتی یه چیز تقریبن جداست با جرئت (البته نظر منه!)

فك كنم خيلي جرئت دارم مثه اينكه من يه قورباغه تركوندم

موهاي دراز چند پسرو كشيدم

تو بچگي غذا رو تا حد آتش سوزي سوزوندم ;D

به نقل از i!i!iVAHIDi!i!i :
گفتن معلممونو به گریه انداختیم
من یادمه معلمه کلاس پنجممونو من و یکی از بچه های کلاس دو نفری زدیمش نشست رو صندلیش کلی گریه کرد
تمام لباساش پر خاک شده بود >: 8-}D<
مام دوم راهنمايى يه معلم فرانسه داشتيم تو مدرسه ،بعد اين آدم خوبى بودا..ولى همچين يه طورى بود.. :-?

بعد اين كفش پاشنه بلند ميپوشيد به چه ارتفاعى :o

جلوى كلاس هم از اين پله ها بود،من و رفقا!چنتا جعبه گچ كنارهم چيديم كه توشون خالى بود طبيعتا و اگه با اون پاشنه ها واميسادى روش صددرصد مي افتادى!بعد ايشون افتاد پاشنه كفشش شكست ..بعد درحالى كه پاشنه كفشش روتو دستش گرفته بود از كلاس رفت بيرون..عاغايه صحنه باحالى بودكه نگو..اين يه كفشش پاشنه داش اون يكى نه،بعد تو راهرو كه داش ميرفت هى بالا پايين ميشد!به كفشش صدا ميداد اون يكى نه..!

بعدشم كه ديگه نيومد خوشبختانه..البته ماهم كلى تعجب كرديم كه اون جعبه ها اينقدر مرتب اونجا چيده چ
ه بود :-"
يكى ندونه فكر ميكنه خدايى نكرده كسى با منظور اونجا گذاشته بودَتِشون!! ;))

راستش ما یه بار وا3 این که وارد یه جایی بشیم ، قفل ِ یه درو شکوندیم!!!اول سعی کردیم با یه چیز تیز بازش کنیم دیدیم نشد،با یسری روش های خاص و بدون سروصدا قفل رو شکوندیم! :-"

یه بار معلم حرفمون امتحان گرفت.همشم بالا سر من بودم.توی نام دبیر نوشتم مماخ(اخه شبسیه خرطومه)بعد سفید برگمو دادم بهش.
خیلی از دوستامم دیدن من سفید دادم اونا هم سفید دادن.

دعوا با معلم وتحقیرش وسط کلاس جوری که زده بود زیر گریه... ومنم مثل کسی که معلم باشم همچنان جلوی همه ابرویش را میبردم و اون هم مثل دانش اموزا با گریه رفت بیرون و در را کوبید....یک دفعه ام خوردم تو شکم معلمم و افتاد!

از بدترین کارای امسال واز معمولی ترین خودم تااونجایی که یادمه دادان یه فش ابدار به دبیر ریاضی امسال بود.فشه(oz.....l)بود که معلممون بلافاصله گف میخوای برات تکرار کنم منم که اهل خجالت نیستم همچین قهقهه ای زدم که...میبخشیدا اما یارو فش خورش ملس بود

خب اینقد که با دستم سوسک کشتم
هنو باورم نمیشه

اینقدر که هیستوری مرورگرمو پاک نمی کنم. ;D

اینقد جرأت دارم که گوشیمو دم به ساعت میدم به خواهرم

اونقدری که کیک تولد یکی از بچه ها رو که به معلم داده بود بگیرم و بخورم و اونم :o
;D

اونقد که الان بگیرم خودکشی کنم

اونقدر که گویشمو یه ماهه گذاشتم پیش معاونمون بمونه ;D

حالا هرکار که دوست داره باهاش بکنه...از جمله خوندن اس ام اس ها،فایل های رم و.....

اونقدر که به یکی از مسئولین مدرسه جلوی خودش بگم بچه خوشگل :-"

اونقدر که یه هارد شامل 500 گیگ فیلم و سریال هر روز بیارم مدرسه تو کیفم.....

اونقدر که.....

من که جراتی ندارم ولی یکی از دوستام شلوار قرمز با تی شرت سیاه و عینک دودی رنگارنگ(flashy) و گردن بند تسبیحی جلوی دفتر واستاده
بود مدیر هم پشت سرش با فاصله 10cm تاسف می خورد!

من زیاد جرعت ندارم
در حدی جرعت دارم که وقتی کسی بهم چیزی میگم راحت جوابشو میدم

تا جرئت چی تعریف شه؟!
مثلا هر وقت بفهمم دارم اشتباه میکنم بی شک قبول میکنم و اعلام که من دارم اشتباه میکنم و تو راست میگی
یا تقریبا همیشه از حقم دفاع میکنم
اینا جرئت حساب میشه؟
من واقعا تعریف خاصی از جرئت تو ذهنم ندارم

خيــــــــــــــلي! ;D
به اندازه اي كه امتحان رياضي ندم و صفر بگيرم (همه از دبير رياضي مون ميترسن)! =D>
يا صبح تو چشم مدير وحشتناك ـِمون نگاه كنم و سلام نكنم. تازه همون جا بهش فُحش بدم! :-" (البته فاميليمو نميدونه ها!)

البته باحال ترين كارام نبودن!

در این حد که تو فیسبوک دائیمو ادد کنم ! ;D

و یا سر کلاسی که معلم اعصاب نداره مزه بپرونم !

یا حتی ... ( اینو دیگه نمیگم ! ) :-w

جرءت من خیلی زیاده.از هیچی و هیچ کسیم نمیترسم.
ما مدرسه امون کنار مدرسه فرزانگانه.
تقریبا ممنوعه بری اونجا مکه اینکه خونه ات اونجا باشه.
تازه کلی دوربین داره.
همین امسال با دو از دوستام داشتیم میرفتم تو کوچه بین مدریه ها.
حالا دفتر مدیرم پنجره اش رو به همون وره.فک کنم.
بعد این دوستام از بالای دیوار تو مدرسه رو دید میزدن منم که خیلی طبیعی هی به اسکولی دوستام میخندیدم.
یه هو چشم افتاد به پنجره و دیدم یه خانمی داره ما رو نگا میکنه.
به دوستام که گفتن عین جت فرار کردن ولی من خیلی طبیعی به مسرم آروم آروم ادامه دادم.

Back
بالا