بگو " نـــه! "

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع روژین د.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بگو " نـــه! "

من خودم آدم خیلی رکیم وخوشحالی خودم اولویت داره . تازشم کم کم اطرافیان هم عادت می کنن .

من تازه دارم متوجه میشم چقدر گفتن نه میتونه تآثیر بذاره تو زندگیم
و خیلی کارای گذشته با گفتن نه میتونست اتفاق نیفته

من انگار "نه" تو لغت نامه ذهنم حک نشده
یعنی کم پیش میاد بگمش
اکثر موقع ها قبول میکنم
و این بده واقن

پاسخ : بگو نه

من برام سخته بگم نه یعنی فقط در مورد دوستاما در مورد آدمای دیگه اصولا سخت میگم آره.:دی
ولی با اینکه در مورد دوستام سخته بازم تلاش میکنم عاقلانه تصمیم بگیرم.

من آرمان هستم یک مهندس
;D
زندگی بهم باد داد به خیلی چیزا باید نه گفت
دلیلی نداره در جهت اکثریت حتی شنا کنیم و به نا کجا بریم
با نه گفتن می تونی مسیرتو جدا کنی راه خودتو بسازی دلیلی نداره هر کاری که بقیه می کنن درست باشه
من به جهالت جامعه نه گفتم
به خدای خیالی تو نه گفتم
به مسیر کج مردم ساده و کوته نطری همه گیر ملت نه گفتم
واسه خودم راه میرم
تنها هم نیستم
کم هستیم اما راه درستو میریم

من قبلنا هرکی هرچی میگفت نه نمی گفتم.حتی اگه به ضررم می شد.اصلا خجالت می کشیدم بگم نه.ولی چند وقته تمرین کردم دیگه کلا می گم نه.یه بار بگی نه برات جا می افته. ;D ;)

به نقل از ROzhiN :
خب اینطوری که بدتره.یه وقت بفهمه پیچوندیش،از صد تا نه گفتن بدتر دوستیرو به هم میزنه.
خوب اگه خواستش یکم زیادی بوده یا اشتباه خودش باید بفهمه که ناراحت نشه!البته بازم بستگی داره!

راستش تا حالا به ایمن موضوع از این دریچه نگاه نکردم :-?
وشاید تو اون موقعیت قرار نگرفتم تا بگم اون فرد که نتونسته بگه نه به چه دلیل این کار رو میکنه ؟
ولی از کسایی که تونستن واقعا یک بار ا ین کا رو بکنن خوشم میاد:xنمیشه که کسایی تا حالا خودشون حتی یکبار هم این کار رو نکردن الکی بگن نه باید نه گفت

به نقل از ! مــ ـر یـمـ ـ ! :
من انگار "نه" تو لغت نامه ذهنم حک نشده
یعنی کم پیش میاد بگمش
اکثر موقع ها قبول میکنم
و این بده واقن
میدونی چیه؟با خودت بگو اگه این چیزو از طرف میخواستم واقعا اونم میگفت آره؟
یا مثلا یاد اون کارا و چیزایی بیفت که از دیگران خواستی و چقد راحت گفتن نه
اینجوری خیلی راحتتر میتونی بگی نه

ن گفتم بعضی وقتا واقعن به شرایط روحیه آدم برمیگرده
میدونید مثلن یکی دوس نداره به هیچ وجه کسی ازش دلگیر باشه،خب از چه زاویه ای به این نگا کنیم؟
خب خوبه ک کسی دوس نداشته باشه کسی رو ناراحت کنه.اما خوب نیس ک برا این مورد خودشو داغون کنه ینی حق نداره خودشو فدا کنه.
ینی چی؟
ینی اینکه آدم اگه واقعن بتونه یه تعادلی بین این دوتا ایجاد کنه واقعن عالی میشه خیلی خوبه.اما تو اکثر موارد این قبیل ادما نمیتونن این تعدلو ایجاد کنن.میدونی چرا؟چون اصولن ادمی ک نمیتونه دربرابر یه خاسته غیرمعقول ن بگه نمیتونه بین بد و بدتر یکی رو اتنخاب کنه.این ضعف شخصیتی نیستا.اصلن.برمیگرده به همون بحث اول.تو همین مثالی ک زدم خب ادم نمیگه ن چون دوس نداره طرفش ناراحت بشه.اما چون نمیخاد کسی رو ناراحت کنه پس مرز هایی هم ک لازمه تو درخاست هایی ک ازش میشه رعایت بشه رو نمیتونه درک کنه.
من خودم خییلی خوب میتونم ن بگم.البته سرم ب سنگ خورده ک اینو میگم.ینی تجربه کردم و عواقبشو دیدم ک میگم راحت میتونم ن بگم.اما راستشو بخایین اینه ک همین منی هم ک میگم سرم به سنگ خورده هم گاهی تو شرایطی قرار میگیرم ک انگار مخم تعطیل میشه و بازم ن گفتن برام سخت میشه

نه گفتن به نظرم مثه اینه که بخوای تو استخر بپری تو حوض اب سرد همه اول این پا و اون پا میکنن ولی بعدش یهو میپرن تو و خیالشون راحت میشه یعنی واسه نه گفتن نباید خیلی فکر کرد سریع باید گفت تا تصمیم ادم عوض نشده

من فقط وا3 یه آدمای خاصی نمیگم نه؛
و این خیلی بده که اون آدم بگه برو بمیر هم من میرم میمیرم..
خیییییلی بده ..
ولی در بقیه مواقع با تلاش میشه.:)

والّا من کلا زیاد نه میگم به این و اون ;D
ولی تاحالا نشده یه شخصی که من باهاش رودربایستی دارم ازم یه کاری بخواد و من دوست نداشته باشم انجامش بدم
که بعدش مجبور باشم بگم چشم و زورزورکی قبول کنم.

خیلی وقتا ما جرات "نه" گفتن رو نداریم چون به حرف خودمون باور نداریم منم قبلا اینجوری بودم اما با خودم که فکر کردم متوجه شدم که بنظرم حرف خودم منطقی تره در مواردی و در این موارد خیلی راحت گفتم "نه"
یه دو سه بار بگین "نه" عادت میکنین ;)

واقعا ن گفتن خیلی وقتا خیییییییییییییلی سخت می شه :-??
به خصوص اگه با طرف رودرواسی داشته باشی :-s
می دونم رودرواسی بده هااااا ولی خوب با بعضی آدم ها که نمی شه رودرواسی نداشت :-?
من خودم یکی رو می شناسم رودرواسی و ن نگفتن روزگارشو سیاه کرد جوری که الان شدیدا سرش به سنگ خورده :-\

به نظرم دوستانی که این مدلین اعتماد به نفس کمی دارن!
کمبودی در وجودشون هست که میترسن اگر بگن نه دیگران متوجه کمبودشون بشن.
به نظرم این افراد باید اعتماد به نفسشون رو بالا ببرن.

این که ما نمیتونیم بگیم نه(البته همه ما نه)به خاطر اینه که یجورایی میخوایم کم نیاریم اطرافیان بهمون بگه بگن ایول عجب آدم با معرفت و پایه ای هستش ولی حواسمون به این نیست که خیلی جاها به ضررمون هستش کلا باید اول به پیشنهاد یا خواسته طرف مقابل فکر کرد و بعد اگه دیدی به ضررت هستش بدون رودروایسی بگی نه......!!

خب بستگی داره اگه از اون دوستت خوشت نیاد خیلی راحت میگی نه
ولی به دوستای صمیمیت نمی تونی به همین راحتی بگی نه :-?
این نظر منه چون من خیلی با دوستام رودروایسی دارم :-[

Back
بالا