• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا حالا تو مدرسه آب بازی كردی..؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehrnOoosh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا حالا تو مدرسه آب بازي كردي....؟

حدالامکان سعی کردم قسر در برم!

ولی آخرشم نشد!! :|

یکی از دوستان گرامی، بنده رو پیدا کرد و ... ! ;D

ما که کار همیشه امونه :)) یه 4-5 بار جدی بازی کردیم :-" خب معمولا ما از قبل برنامه میریزیم مثلا :-" ک مثلا فلان روز لباس اضافه بیارین میخوایم اب بازی کنیم !
یه بار که خیلی حال داد وقتی بود که شبی در مدرسه داشتیم پارسال بعد از ظهر بچه ها اب بازیو شروع کردن.. بعد که بازی تموم شد دقیقا نیم ساعت وایساده بودیم تا ابمون بچکه :)) بعدش که رفتیم لباس عوض کردیم باز هم نم داشتیم :)) و اونموقع بود ک بچه ها یه کار احمقانه کردن و اونم گچ بازی بود :| خفه شدیم لباسامونم ب فنا رفت :|
یه بار دیگه هم سال دوم بودیم تو مدرسه امون حوض داشتیم حوض پر اب بود هوا هم یخ اب بازی کردیم بعد دوستم منو هل داد تو حوض بعد بچه ها دونه دونه پیرو عمل دوست من همدیگه رو انداختن تو حوض :)) یه وضعی بود اصن :))

با رفقا تو فصل زمستون از کلاس پرورشی جیم زدیم تو حیات بودیم داشتم دستم میشستم فقط یک قطره اب رویه دوستم ریخت هیکلمو خیس کرد طبق قانون سوم نیوتن هر عملی عکس العملی داره منم کل هیکلش خیس کردم از اخر با خنده تموم شد اما هر دو مون قندیل بسته بودیم و بعد رفتیم کلاس دو تا صفر خوشگل از پرورشی هم نصیبمون شد اما اخر فراموش کرد کلا رویه هم رفته با حال بود :)

یادش به خیر..
سوم راهنمایی...کلاسهای آمادگی برا آزمون تیزهوشان بودم..

وسط تابستون...هوا هم گرم،گفتیم بیایم به رفیقمون حال بدیم
این رفیقمون بچه مظلومی بود طفلک!
من و یه پسره دیگه دست و پاشو گرفتیم و حرکت کردیم سمت آب خوری..
بدبخت بیچاره داد و هوار میکرد تورو خدا ولم کنین :))
داد میکشید معاونموو صدا میکرد...اما کو معاون!؟ حال نداشت تو اون گرما از زیر کولر بلند شه

نامردی نکردیم درازش دادیم تو آبخوری و شیر آبُ باز کردیم >)
غسلش دادیم و به همون حالت گذاشتیمش د فرار...
فحش کیلویی یک قرون...بارمون میکرد =))

بابا بچه های ما خیلی نامردن(البته خودمم جزوشونم) ...
تو دسشویی نشستی یهو میبینی از بالای در دسشویی داره بارون میاد نگو بچه ها با شیلنگ دارن از بالای در آب میریزن ... فکرشو بکن ...
ی بار هم یکی از بچه ها چند بار این کار رو با من کرد منم یه نوشابه خانواده مشکی روش خالی کردم ، خیلی حال داد(نوشابه خالی کردن!!!). :)

به نقل از دهقان خلافکار :
بابا بچه های ما خیلی نامردن(البته خودمم جزوشونم) ...
تو دسشویی نشستی یهو میبینی از بالای در دسشویی داره بارون میاد نگو بچه ها با شیلنگ دارن از بالای در آب میریزن ... فکرشو بکن ...
ی بار هم یکی از بچه ها چند بار این کار رو با من کرد منم یه نوشابه خانواده مشکی روش خالی کردم ، خیلی حال داد(نوشابه خالی کردن!!!). :)

اره اینکار خیلی حال میده من امتحان کردم :دی ولی خب پیامد های خوبی نداشت :-" مثن من یه بار رو دوستم نوشابه ریختم بعد اون شیر تو دستش بود رو من شیر ریخت و ب این ترتیب تو کل مدرسه شیر بازی شروع شد!!!!! همه بو گند میدادیم وقتی رفتیم خونه :-" :))

سوم راهنمایی یه معلم حرفه داشتیم خیلی بداخلاق بود سر کلاس... >:p
تو اردو، از پشت سر یه بطری آب روش خالی کردم، بعد رفتم اونطرف تر با بچه ها مشغول حرف زدن شدم... :-"
یکی از دوستام لباسش همرنگه لباس من بود، چند دقیقه بعد معلم حرفه یه بطری آب رو سر اون بیچاره خالی کرد... :)) =))
هیچی دیگه...همه همین باعث شد همه معلما و معاون و ... رو خیس کنیم:)) =))

عاغا ما یک شیراب توی ابخوریمون داریم که سر نداره وقتی که ابخوری پر میشه یکی مثه من که کخ داره شیرو باز میکنه وکلا هممون
عین موش آب کشیده میشیم ;D ;D:)) :)) :)) =)) =)) =)) =))
ما کلا تو مدرسمون نیازی به اب بازی کردن نداریم ;D :)) :))

اوووووووووووووووووووووووووووووووووف تادلت بخواد.....
هعی یادش بخیر واعنا...جدیدا دیگ اب بازی نمی کنیم...کلا جو خیلی سنگین شده...خوشم نمیادددددددددددد..... :(

دیروز یکیو گرفتم تو یقش آب ریختم!
یارو قشنگ خیس خیس شده بود :))

نامردا امروز سه چهار نفری بم حمله کردن با بطری آب
منم هدایتشون کردم دستشویی با شیلنگ همشون رو داغون کردم =))
در نهایتم طی یه غافلگیری تو کلاس تو یقم آب ریختن

Back
بالا