Suspected Girl
کاربر فوقحرفهای
پاسخ : فوبیا
من هم همه اشو دارم هم ندارم!!!
یعنی مثلا من از ارتفاع نمیترسم بیشتر میترسم وسیله ای که روشم (مثن) داغون شه بیوفته پایین و بنده توش نابود شم!!!!
یا مثلا میترسم از کهکشان و فضا! ولی از نگاه کردن ب عکسشون نه!اینو نمیدونم چجوری توضیح بدم!
و اینکه مثلا از شلوغی و اینا نمیترسم ولی ازش متنفرم ولی از رو به رو شدن با ادمای جدید میترسم! استرس یه جورایی!
اما نوع سوم نه!
به نقل از مــــَه شیــــــــد :سلام
همون طوری که می دونید فوبیا ترس بی مورده...
چند وقت پیش توی یه کتابی خوندم که:
فوبیا سه نوع داره:
1-فوبیای فردی:مثل ترس از ارتفاع، یه حیوان مثل گربه یا مار، تنهایی و ...
2-فوبیای اجتماعی:ترسیدن از مردم، رابطه با مردم، جاهای شلوغ مثل خیابون و ...
3-آگوارا فوبی:مثل رس مثل وقتی که آدم وقتی یه جاییه، فک کنه که اونجا گیر میفته و دیگه راه فرار نداره...
طبق برداشت شخصی من نوع سوم، ترکیبی از نوع اول و دومه. یعنی هم به مکان های عمومی و مردم مربوطه، هم خود شخص...
من خودم، به نظرم نوع سوم رو دارم...مثلا وقتی توی مدرسه تنها می مونم و بچه ها میرن، خیلی می ترسم و احساس می کنم تو مدرسه گیر افتادم.حتی خیلی وقتا حالم بد هم میشه از زور استرس...
البته شاید فوبیای فردی هم داشته باشم. مثلا با اینکه خیلی نجوم دوست دارم اما از کهکششان ها و سیاره ها می ترسم یعنی حتی می ترسم به عکسشون نگاه کنم!
شما فک می کنید فوبیا دارید یا نه؟ اگه دارید کدوم نوعشو؟
:)
من هم همه اشو دارم هم ندارم!!!
یعنی مثلا من از ارتفاع نمیترسم بیشتر میترسم وسیله ای که روشم (مثن) داغون شه بیوفته پایین و بنده توش نابود شم!!!!
یا مثلا میترسم از کهکشان و فضا! ولی از نگاه کردن ب عکسشون نه!اینو نمیدونم چجوری توضیح بدم!
و اینکه مثلا از شلوغی و اینا نمیترسم ولی ازش متنفرم ولی از رو به رو شدن با ادمای جدید میترسم! استرس یه جورایی!
اما نوع سوم نه!