Crixalis
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۲
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
اولا نگفتم تحقیر شدی گفتم ادامه بدی ب این صورت خواهی شد ، تو یه جایی که همه با یه لحن خوب صحبت میکنن اگه یکی اینجوری وارد شه طبیعتا افراد هم خوششون نمیاد از این آدم
دوما من از اول جریان ممرضا و پارسا رو واسه تو ننوشتم الکی خودتو قاطی میکنی
در ضمن پسر خوب پست اول مال من بود تو بیا ثابت کن اشتباه میکنم ... خوبه حالا واست توضیح دادم :د گفتم من تو پستم هم نوشتم اوان آلترنتیو و هارد راک بعدشم نوشتم که هارد رو یکی از بچه های همین تاپیک گفته + ویکی پدیا رو هم برو نگاه کن ببین چی نوشته
یه جیز دیگه :
قبلا هم گفتم بازم میگم ... از این بحثا توی این تاپیک زیاد شده و ملت هم واقعا با احترام از هم ایراد گرفتن و ایراد گرفتن رو با تمسخر اشتباه نگرفتن ...
دلیل اینکه این بحث ها پیش میاد هم اینه که بالاخره محدودیت هست و نمیشه هر سایتی رو گشت واسه ی متال و اکثر سایتای در رابطه با این موضوع فیلتر میشن بنابراین یه سری سایت متفرقه میمونه و نمیشه زیاد بهشون اعتماد کرد
+ الانم بحثی ندارم دیگه ... هیچوقت هم با کسی تو این تاپیک اینجوری جدل نداشتم باهاش ... چون همیشه آدمای این تاپیک ارزش داشتن برام و دارن همچنان و ب خاطر تو نمیخوام جو تاپیک رو منفی کنم
به نقل از lilramin1 :دوسای گرامی نیاز به گنده شدن ندارم من و مادر نزاده کسی بتونه تحقیر کنه !!!!
اون دوسمون داش آناتما از اولم دوم بود ولی رها کرد و مجدد از 2011 به بعد کاراش طعم دوم به خودش گرفت . اگر بدونی داسان دوم چیه و آهنگای اخیر آناتما رو گوش بدی متوجه میشی .
بلاکور هم میگردم لینک میدم گوش کنی .
نمیخواستم بیام به خاطر نظر این دوسمون اومدم : مث شمام خیلیا بودن تو این تاپیک و تحقیر شدن و رفتن! پیشنهاد میکنم لحنت رو درس کنی رفیق
اومدم که ببینم چجوری قراره تحقیر شم ! رو هم بذارنتون یه متالیکا ازتون در میاد بد ادعا هم دارید خدایی / من اول که اومدم عقده ای نبودم ! دیدم اطلاعات علط داره رد و بدل میشه به اوان میگم هارد راک ! خواستم درس کنم داسانو که خوب به دوسان برخورد و اصنم مهم نی .
ممرضا و پارسا زنگ بزنید اضغر و اکبرتونم بیان .
اندازه موهای سرتون غلط گرفتم از پستای نظر دهی 2 خطیتون ور دارید بیارید به من میگید حالیم نی ؟ به مدعی هاتون گفتم اشتباه میکنید و ساکت شدن / شما میگی من اشتباه میکنم اطلاعاتم علطه ؟ ثابت کن . و الا مث بچه گل بژن گاراژ
ببینم که میخوام منو تحقیر کنه / من تحقیر میشم آخر سر یا شما کم میاریدو بن میکنیدم :)
اولا نگفتم تحقیر شدی گفتم ادامه بدی ب این صورت خواهی شد ، تو یه جایی که همه با یه لحن خوب صحبت میکنن اگه یکی اینجوری وارد شه طبیعتا افراد هم خوششون نمیاد از این آدم
دوما من از اول جریان ممرضا و پارسا رو واسه تو ننوشتم الکی خودتو قاطی میکنی

در ضمن پسر خوب پست اول مال من بود تو بیا ثابت کن اشتباه میکنم ... خوبه حالا واست توضیح دادم :د گفتم من تو پستم هم نوشتم اوان آلترنتیو و هارد راک بعدشم نوشتم که هارد رو یکی از بچه های همین تاپیک گفته + ویکی پدیا رو هم برو نگاه کن ببین چی نوشته

یه جیز دیگه :
قبلا هم گفتم بازم میگم ... از این بحثا توی این تاپیک زیاد شده و ملت هم واقعا با احترام از هم ایراد گرفتن و ایراد گرفتن رو با تمسخر اشتباه نگرفتن ...
دلیل اینکه این بحث ها پیش میاد هم اینه که بالاخره محدودیت هست و نمیشه هر سایتی رو گشت واسه ی متال و اکثر سایتای در رابطه با این موضوع فیلتر میشن بنابراین یه سری سایت متفرقه میمونه و نمیشه زیاد بهشون اعتماد کرد
+ الانم بحثی ندارم دیگه ... هیچوقت هم با کسی تو این تاپیک اینجوری جدل نداشتم باهاش ... چون همیشه آدمای این تاپیک ارزش داشتن برام و دارن همچنان و ب خاطر تو نمیخوام جو تاپیک رو منفی کنم

)در عموم آهنگ هاش از اثئيسم(بي خدايي) ميگه و سخت ازش دفاع ميكنه و روي خيلي ها هم اثر ميذاره خوب بديهيه يه سري هم خوششون نمياد و الان اگه بري به مريلين منسون حرفتو بزني از نظر اون تو داري چرت ميگي چون راه درست و مورد علاقه هر انساني متفاوت هيت دوست عزيز!