روز تولد

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : روز تولد

منم وسط امتحاناي ترم دوم به دنيا اومدم هميشه هم دقيقا يه امتحان سخت ميفته اون روز! اگه استثنائا امتحان سخت اون روز نباشه چون بعدش دو روز تعطيله حتما امتحان بعديمون وحشتناك سخته و بايد از بعد از ظهر همون روز شروع كنم به درس خوندن! ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(

zohreh.sh74

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
.....الا ماشاالله
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
هوشبری

بهترین تولدم ، تولد 5 سالگیم بود.
راستش بهتره بگم که تنها تولدم تولد 5 سالگیم بود که شد بهترین تولدم :D :D :D
کلا تو فاز جشن تولد و این حرفا نیستیم ، حتی یادشون می ره بهم تبریک بگن :(
خودم می رم تو خونه داد می زنم : تولدم مبارککککککککککککک P:> P:> P:> :D
پسر عموم از من بزرگ تره ، ولی خب روز تولدامون فقط یه روز باهم فرق داره ، 5 ساله که بودم ، تولدامونو باهم گرفتن ، یه کیکی گنده و بزن و بکوب....ولی هر چی فکر می کنم یادم نمیاد که کسی بهمون کادو داد یا نه؟ :))
ولی خب با این که من چیز زیادی نفهمیدم ، تمام کیف تولد رو پسر عموم کرد ( از عکسایی که دارم معلومه چه ذوقی کرده )
ولی خب برام خیلی تولد خوبی بود 8-> 8-> 8->

farnoosh hashemi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانـگان یـک
شهر
تــهــران
مدال المپیاد
مرحله دوم 24 امین المپیاد کامپیوتر -ناکامی در مرحله۳
دانشگاه
صنعتی شریف

کلا زیاد تو فـاز جشن اینا نیستم...
ولی به یاد مونده ترین سالی بود که کلا هیشکی یادش نبـــود، حتی خانوادم ولی شب ــِــش یکی از معلم هــام بهم اس ام اس داد که :فرنوش جان تولدت مبارک ، امید وارم همیشه جزو بهترین ها بباقی بمانی... !! 8->خیلی عالی بود!!!بهترین تولدک بـود یعنی!!
2ساعت بعد هم یکی از دوستان اس ام اس زد!! x:

ایناز محمودی

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان محقق
شهر
اردبیل
دانشگاه
هرجا خدا بخواد
رشته دانشگاه
داروسازی یا شایدم پزشکی

اولین سالی که تولد گرفتیم ۶ ساله بودم. هیشکی هم کادو نخریده بود فقط پسرخالم یه تخم مرغ شانسی بهم داد!‏ :)) الان از تولد گرفتن متنفرم از کادو گرفتن هم همینطور ولی عاشق کادو خریدنم...

الناز س

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
96

يكى از تولدامو با تولد خواهرم گرفتم كه با دوستامون باشيم،كلاس چارم دبستان.... 8->
بعد دو تا كيك سفارش داديم قرار شد كه يكيش كنيم
ولى ظاهرا قناديه سرش خلوت بوده فورى كيكمونو درس كرده :))
بعد خلاصه شد٢تا كيك گنده :D :|

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

همین امسال روز تولدم بابام اومد خونه گفت پاشید افطار بریم جاده (چالوس)
آقا رفتیم جاده افطار کردیم به بابام گفتم بگو قلیون بیاره!
گفت حالت بد میشه ها!
گفتم میدونم, ولی بگو بیاره :D
خلاصه طرف همین که سفره رو جمع کرد قلیونو گذاشت رو میز (جاتون خالی شلیلم بود) :-"
خلاصه کشیدیم و پا شدیم که بریم, اومدیم نشستیم تو ماشین, بابام گفت هوا خوبه جاده رو بریم بالا! رفتیم هی, سدم رد کردیم, بازم رفتیم, پیچو اینا...
یهو گفتم بابا بزن بغل... X_X
دیگه چشتون روز بد نبینه روز تولدم گند زدم به منظر شهری :-"
تازه ازش عکسم گرفتم بعدا" خاطره میشه :))

-mina-

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میانه
دانشگاه
اهواز
رشته دانشگاه
دامپزشکی

روز تولد ؟؟؟؟متنفرم از این روز.
تو بچگیم روز تولدم مصادف میشد باشهادت معصومین یا فوت یکی از فامیلای نزدیکمون یا مریضی خودم!!!!!!
از اونجاییم که تولدم۳۰مرداده چندسالیه مصادف میشه با رمضان!!!بارسال هم درست روز احیا بود.
امسال اولین سالی بود که تولدم با عید(عید فطر)مصادف شده بود اونم بخواطر زلزله ای که تو استانمون رخ داده
امسال هم تولدی نخواهم داشت(یه ماه عذاداری میکنم واسه این اتفاق)
تنها تولدی که یادم مونده تولد ۶سالگیم بود.کلی مهمون داشتیم .یه عالمه کادوی تولد یه کیک خیلی بزرگ.چند تا کیک خونگی.ساندویج و...
منم خیلی خوشحال بودم .
در این زمان یکی از بچه های فامیل در قندون رو برت کرد وسط کیکم.کیک داغون شد.منم کلی گریه کردم.

archer

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
علوم پزشکی بوشهر
رشته دانشگاه
پزشکی

آخـــــــــــــی تولد امسالم نزدیک بود اشکم در بیاد (ینی در اومد) :-"
آخه من بدبخت از چار روز قبلش هرچی اطلاعیه دادم خانواده محترم تولدمه برید کادو بخرید گفتن باشه
بدش روز تولدم دیدم هیشکدومشون کادو نخریدن بطور جدی
موقع کادو باز کردن چندتا جعبه کادو پیچ شده که کاملا میشناختمشون (جعبه شکلات) گذاشتن جلوم
مال داداشمو باز کردم یه پستونک اسباب بازی توش بود با یه عالمه زرورق جیغ کشیدم دیدم یه کاغذ درآورد نوشته بود بن خرید ساعت مچی به همراه یک عدد پستونک رایگان :))پولم بهم داد
مامان و بابام هم جهبه شکلات بهم دادن به مهمونا تعارف کردم تو جفتشون آخرشون طلا بود :D
ولی زجرم دادن تا کادوهامو دادن جعبه شکلاتو که دیدم داشت گریم میگرفت :-" :-"

negin faqih

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانـگانــِ امـیـنــِ یکـــ
شهر
جَهــانـــ / ٢
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

با دوستام...... سی و سه پل! کیک تولدم! یادش بخیر! من و ال و نیل و ftm

M Gravity

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Frz1
شهر
مشهد

خب ضد حال محض ینی این که
اولین کسی که تولدتو بت تبریک میگه همراه اول باشه :|
ینی اصن با صدای اس اون بیدار شی

*M.M*

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

حالا یک نفر میاد اسپم میده شما چرا جوابشو با اسپم میدید آخه :-"

پ.خ رو واسه همین روزا گذاشتن :-"حتی میتونی اسم داداشتو بذاری تو بانگت :-"این خاطرات گنا داره حالا هیچی نمیگه ;;)

دیگه تذکر ندما :-"باهم حرف نزنید پستاتون مربوط باشه با موضوع و پست اول تاپیک :-"بهله

×متشکرم

...roze...

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد

وقتی مهد کودک می رفتم یک جشن تولد داشتم که کلا لباس هندی و وسایل هندی داشتم تو مهد گرفتن خیلی خوش گذشت... 8->

كياناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان ۱
شهر
اصفهـان
سال فارغ التحصیلی
96

تولدامام همه مثله هم بودن كيكو كادو و دوست و اشنا...فقط امسال ميخوام به جا اين كه تولد بگيرم برم عكاسي عكسه فشن بگيرم (<اما مامانم ميگه يا دوتاش يا هيچكدوم...اخه يعني چي؟؟؟منم ميگم پس دوتاش يعني هم جشن هم اتليه...پر رو ام در حده المپيك :D

Mahgol

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مدرسه قرآنی علامه محمد تقی آملی(!)
شهر
آمل
مدال المپیاد
در زمان کودک سالی زیست
دانشگاه
مازومس(مازندران یونیورسیتی
رشته دانشگاه
پزشكى

من هر سال تولد مي گيرم!بعد چون با عمه هام توي يه ساختمونيم سيستممون اينكه از ساعت ١١ (صبح!) همه مي ريزند خونه ي ما نهار هستن بعد ناهار ميوه مي خورن عصر تولد مي گيريم بعدش شام مي خوريم كه معمولا مامانم لازانيا درست مي كنه(غذاي مورد علاقه ي من!) بعد شامم رقص و اينا ديگه! :D
و در تمام اين مدت...تمام تمامش جز وقت نهار و شام و كيك بريدن من بيچاره مجبورم توي اتاقم بمونم و درس بخونم!آخه تولدم ١٥ خرداده يعني وسط امتحانات ترم و هميشه ي خدا به خاطر دو روز تعطيلي ميان يه امتحان سخت ميزارن! :((
اما خب بهترين تولدم دوم دبيرستانم بود كه همه ي اونايي كه دوسشون داشتم بهم تبريك گفتن (و خيلي آدماي ديگه كه اصلا انتظارشو نداشتم!) و فرداش كه رفتم مدرسه كلي كادو گرفتم و بعد امتحانم دوستام خيلي خودجوش اومدن خونمون و برام جشن گرفتن و يه عالمه خوش گذشت! x:

yasamin77

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بهبهان

روزی که هفت سالم میشد.یادم میاد تو خونه بودم اونروز بعد یه پیرهن خوشگل زرد هم پوشیده بودم. P:>اونروز به خاطر فیلمی که داشت پخش میشد برام خاطره شده.یه جادوگره که بچه ها رو میخورد. (<البته به صورت مبهم یادم میاد.یکی دیگه اش هم تولد یه سالگیم بود که البته من یه خاطره ازش داشتم قسمتی که برای اولین بار راه رفتم 8->.وقتی به مامانم گفتم گفت اون روز تولدت بوده.تولد امسالم هم که اصلا هیچ جشنی نگرفتم.ولی روز آخر مدرسه ها بود .یه هفته ای میشد یکی از بچه ها گیر داده بود که چهارشنبه تولد دختر خاله مه .از من نظر خواسته بود :-? من ابله هم نفهمیده بودم میخواد واسه من بگیره. :|خلاصه آخرین روز مدرسه ها قبل از زنگ اول گفت زنگ تفریح بیا کارت دارم.منم هنوز نفهمیده بودم!خلاصه موقعی که رفتم بهم کادو رو داد وبه خاطر این خیلی خوب بود. 8-> >:D<البته بگما تولد من روز عیده 1 فروردین به خاطر همین هم شک نکردم. ;;)

Sahdis

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
:)مركز راهنمايي فرزانگان رشت
شهر
:)رشت

من هر دفعه تولد گرفتم يه ليوان از دست مهمونا افتاده و شكسته :D

naf@@@§

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

بهترین تولدم پارسال بود که خودم رفتم یه کیک یواشکی گرفتم به کمک خالم قایمش کردم بعد موقع جشن کیک اصلی رو مامانم قاچ کرد به همه دادمن و خالم رفتیم کیک خودمونو قاچ کردیم به تعدادو رو صورت همه مهمونا مالوندیم یک حال داد یک حال داد

Robek

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز_کرمان
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
پرستاری