• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روز تولد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sarina_ahm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : روز تولد

حالا یک نفر میاد اسپم میده شما چرا جوابشو با اسپم میدید آخه :-"

پ.خ رو واسه همین روزا گذاشتن :-"حتی میتونی اسم داداشتو بذاری تو بانگت :-"این خاطرات گنا داره حالا هیچی نمیگه ;;)

دیگه تذکر ندما :-"باهم حرف نزنید پستاتون مربوط باشه با موضوع و پست اول تاپیک :-"بهله

×متشکرم

وقتی مهد کودک می رفتم یک جشن تولد داشتم که کلا لباس هندی و وسایل هندی داشتم تو مهد گرفتن خیلی خوش گذشت... 8-^

تولدامام همه مثله هم بودن كيكو كادو و دوست و اشنا...فقط امسال ميخوام به جا اين كه تولد بگيرم برم عكاسي عكسه فشن بگيرم >)اما مامانم ميگه يا دوتاش يا هيچكدوم...اخه يعني چي؟؟؟منم ميگم پس دوتاش يعني هم جشن هم اتليه...پر رو ام در حده المپيك ;D

من هر سال تولد مي گيرم!بعد چون با عمه هام توي يه ساختمونيم سيستممون اينكه از ساعت ١١ (صبح!) همه مي ريزند خونه ي ما نهار هستن بعد ناهار ميوه مي خورن عصر تولد مي گيريم بعدش شام مي خوريم كه معمولا مامانم لازانيا درست مي كنه(غذاي مورد علاقه ي من!) بعد شامم رقص و اينا ديگه! ;D
و در تمام اين مدت...تمام تمامش جز وقت نهار و شام و كيك بريدن من بيچاره مجبورم توي اتاقم بمونم و درس بخونم!آخه تولدم ١٥ خرداده يعني وسط امتحانات ترم و هميشه ي خدا به خاطر دو روز تعطيلي ميان يه امتحان سخت ميزارن! :((
اما خب بهترين تولدم دوم دبيرستانم بود كه همه ي اونايي كه دوسشون داشتم بهم تبريك گفتن (و خيلي آدماي ديگه كه اصلا انتظارشو نداشتم!) و فرداش كه رفتم مدرسه كلي كادو گرفتم و بعد امتحانم دوستام خيلي خودجوش اومدن خونمون و برام جشن گرفتن و يه عالمه خوش گذشت! :x

روزی که هفت سالم میشد.یادم میاد تو خونه بودم اونروز بعد یه پیرهن خوشگل زرد هم پوشیده بودم. <:-Pاونروز به خاطر فیلمی که داشت پخش میشد برام خاطره شده.یه جادوگره که بچه ها رو میخورد. >)البته به صورت مبهم یادم میاد.یکی دیگه اش هم تولد یه سالگیم بود که البته من یه خاطره ازش داشتم قسمتی که برای اولین بار راه رفتم 8-^.وقتی به مامانم گفتم گفت اون روز تولدت بوده.تولد امسالم هم که اصلا هیچ جشنی نگرفتم.ولی روز آخر مدرسه ها بود .یه هفته ای میشد یکی از بچه ها گیر داده بود که چهارشنبه تولد دختر خاله مه .از من نظر خواسته بود :-? من ابله هم نفهمیده بودم میخواد واسه من بگیره. :|خلاصه آخرین روز مدرسه ها قبل از زنگ اول گفت زنگ تفریح بیا کارت دارم.منم هنوز نفهمیده بودم!خلاصه موقعی که رفتم بهم کادو رو داد وبه خاطر این خیلی خوب بود. 8-^ >:D<البته بگما تولد من روز عیده 1 فروردین به خاطر همین هم شک نکردم. ;;)

من هر دفعه تولد گرفتم يه ليوان از دست مهمونا افتاده و شكسته ;D

بهترین تولدم پارسال بود که خودم رفتم یه کیک یواشکی گرفتم به کمک خالم قایمش کردم بعد موقع جشن کیک اصلی رو مامانم قاچ کرد به همه دادمن و خالم رفتیم کیک خودمونو قاچ کردیم به تعدادو رو صورت همه مهمونا مالوندیم یک حال داد یک حال داد

بچه ها داداشم17مهر به دنیا اومد....وای خیلی خوشالم

• لایک
امتیازات: Azura

سلام
8مهر تولدم بود <:-P
نمیدونین چقد خوش گذشت! \:D/
تو مدرسه کیک خریده بودیم شمعمونم کبریت بود اینقد باحال بود که نگو! <:-P
عکسم گرفتیم جاتون خالی! :-* <:-P

Back
بالا