• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اردو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع LOLLIPOP
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اردو

مدرسه ک ی اردوی خوبوب دل ماگذاشت چهارم دبستان بودیم گفتن پنجمومیبرن بیرون ازشهر,رسیدیم پنجم گفتن دبستانواصلانمیبرن,اول راهنمایی سال دومیارومیبردن وهمینجورتاالان ادامه پیداکرده ک فکرکنم آخرشم نبرن

مارو سه بار بردن مشهد هرسه بارهم توی قرعه کشی اسم من دراومد.
ولی یه بار که رفتیم خدایی خیلی حال داد عالی بود تادلت بخواد خاطره داشتیم یادش بخیر.
ناظممون نمیذاشت حتی رادیو ببریم مشهد.....
ولی ما یه رادیو بردیم منو دوستم عسل عاشق فوتبال اروپا هستیم شبی که اینتر وبارسا بازی داشتن توی نیمه نهایی جام باشگاه های اروپا که بارسا باختش.
ما روبرده بودن حسینیه همه یه جا میخوابیدن.منو وعسل کنارهم خوابیده بودیم رادیو رو برده بودیم زیر پتو آنتنش زده بود بیرون.هندزفری توی گوش عسل بود منم داشتم دنبال شبکه ورزش میگشتم.یهو ناظممون ظاهر شد عین جن..... ;D ;D ;D
خلاصه چشمتون روز بد نبینه منو عسل مردیم ازترس ولی نفهمید..... :o :o :o
آخرشم نتونستیم گوش بدیم :( :( :(

خداخیری ب آموزش پرورش بده سال دومیارومیبره شلمچه وگرنه همینجورپیش میرفت آرزوب دل میموندیم

ما يه مدير باحالي داويم تو اردو آب مي پاشيد تو بچه ها و بچه ها هم آب مي پاشيد توشون. خيلي بحال بود
يه بارم رفتيم مشهد تو هتل رو شلوار يكي از بچه ها كه خواب بود آب ريختيم و گفتيم ........... بعدم اون حرصش گرفته بود در مارو بست و ديگه باز نكرد يني يه اوضاعي بود

باو خوش به حالتون!
مارو فقط ميبرن راهيان نور! :-& كه اونم 2نفر واسش داوطلب ميشن كلن! شايدم كمتر!
تا الان فقط دو بار بردنمون اردو اونم اردوگاه ثامن! :-&
خدا كنه اين مدير ما يكم از همكاراش ياد بگيره!
كيش و اصفهان و اينا پيشكش! ما به نيشابورم راضييم!

دو سال پيش مارو بردن مشهد و قشم كه بندر عباس كه رفتيم داخل پالايشگاهشم بردنمون و اونجا رو ديديم
پارسالم بردن اردوي ايران گردي كه ما نرفتيم تقريباً كل ايران
امسالم قرار شده ببرن مالزي ولي قطي نيست گفتن دارن مقدماتش و آماده مي كنن

هه.
یه اردو رفتیم که خیلی هم تلفات دادیم:
دست یکی از بچه ها از ساعد شکست(ساعت یک شب)
شیشه خوابگاهمونو به طور اتفاقی شکوندم ;D
چن نفر از بچه های رشت هم دعوایی به پا شد.

دلم لک زده واسه یه اردوی درست و حسابی
دلم لک زده واسه اون سالی ک اول راهنمایی بودیمو بردنمون باغرود.یه شبانه روز کامل.انقدر کوچیک و بچه بودیم که بچه آ واسه مامانشون گریه میکردن... انقدر بچه بودیم... ولی کسی از مسیولیت اردو بردن ماها نترسید ت
الان سال شیشمه...
از اول دبیرستان.از وقتی که با این کادریم .اردوی شخمون شده یه پارک محصور توی یه گوشه ی شهر...
دلم لک زده واسه اردوهایی که قولشو زیاد شنیدم :-<

پارسال با بچه ها رفتیم کاخ گلستان اونجا یه خارجیه رو دیدیم
از گروه مدرسه جدا شدیم افتادیم دنبالش بیچاره اون فقط میخندید
تا به پشتش نگاه میکرد ما به حالت ضایعی خودمون رو به اون راه میزدیم مثلا میگفتیم اوه واتِر ینی ما آب مبخوایم حواسمون به تو نیست
اصلا یه وعضی

اردوی رایج مدرسه ما باغ بانوان اصفهان ولی نزدیک عید بچه هایی که نماز میرن و مثبتن رو میبرن مشهد!!!1!

Back
بالا