• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی هیپ هاپ

پاسخ : بحث و تبادل نظر درمورد موسیقی رپ

کلا من یه چیزی بگم
من تمام ِ بحثا رو دنبال می کنم، خیلی پست نمیدم اما واقعا یه سری چیزا رو میخونم شاخ در میارم
کسی بهتون نگفته مجبورید نظر بدید
اما اگه اطلاعات ندارید خب نظر ندید چیه بعضی حرفا واقعا؟
مسابقه ی اطلاعات نیست که خب
اگه چیزی نمی دونید انقدر با اطمینان تز ندید خب.
با تشکر ;D

به نقل از LEGEND :
صداش از ام جی خیلی بهتره! استایلشم که عالی! یعنی نیموش رو بگیریم 100 ام جی 50 هم نمیشه!

دیدی پس؟ خودت داری میگی! الان تو داری میگی صدا و استایل نیموش بهتره، نظر شخصیتو میگی. من با صدا و استایلش حال نمیکنم اصلا. منم دارم میگم صدا و استایل ام جی بهتره، نظر شخصی؛ با صدا و استایلش حال میکنم!

مثل اینکه که تو داری میگی فلان مداد بهتره، چون باهاش حال میکنم! من میگم نه بهتر نیست چون باهاش راحت نیستم. دیگه از این استدلال ساده تر ندارم بگم! لعلکم تعقلون!
به نقل از LEGEND :
مهراد توی دیس بد بوده؟ دواش من واقعا اگه تو کل کاراشون رو اینطوری گوش دادی واقعا برات متاسفم!
من گفتم مهراد دیسش خوب نیست؟ نه خدایی اگه این حرفو زدم نقل قول کن، من دیگه تو این تاپیک پست نمیدم! انقدر عجله داری و ذوق میکنی که کامل نمیخونی!
باید حرفای خودمونم توضیح بدیم ;D

یک یا دو صفحه قبل گفتم مهراد دیسش خداست. در حدی که اگه بیاد رضا رو دیس کنه، وای به حال رضا ! ( الان بیا بگو نه مهراد دیسش به رضا نمیرسه! بحث اصلا این نیست که دیس رضا بهتره یا مهراد. دارم میگم من نگفتم دیس مهراد به درد نمیخوره )
به نقل از Ehem_Ehem :
خداییشم مهراد درگیر دیس بازی نمیشه ... اما تاریخ ثابت کرده جا هایی که درگیر دیس بازی شده، طرف واقعا خورد شده ... ( احتمالا خبر داری ... )
حالا این
به نقل از Ehem_Ehem :
دیس زدبازی که فقط به پیشرو نبوده! بشین همه دیس های زدبازی رو گوش کن، ببین مهراد از نظر دیس بازی ریده به زدبازی!

باید صبر کنیم پیشرو بیاد یه دیس بده که فرصت باشه برای جواب دادن تا ببینیم سامان چه تصمیمی میگیره. مهراد اصلا کارش دیس نیست. خودشم میگه "مهراد بالاتر از اینه بشه درگیر قضیه " یعنی اصلا من با شما ها کاری ندارم
اگه منظورت قسمت قرمزه، من دارم میگم از نظر دیس بازی ریده به زدبازی. یعنی زدبازی رو از دیس کشیده کنار. بعنوان main singer زدبازی این تصمیم رو میتونه بگیره. هیچی دیگه آقا من اصلا اینجا بحث نمیکنم :دی فقط میشینم تناقض حرفای شما رو دربیارم ... همین

موفق باشید :دی

آها راستی یه دمویی داده رضا پیشرو از دوران طلایی، بیست و پنجم داده من الان دیدم. این دمویی که من دیدم ازش، خیلی براش زحمت کشیده. برای آلبوم[nb]از این نظر هم، نمیدونم تکست یا استایلش تو این آلبوم چطور باشه، اما خُب براش خیلی زحمت کشیده دیگه، باید آلبوم خوبی باشه[/nb] ؛ ولی همتون هم میدونین زدبازی آهنگ نمیده که معروف شه یا بقیه خوششون بیاد و اینا. زدبازی میخونه که حال کنه. مهراد هم فقط واسه دل خودش میخونه ؛ دیگه اینو قبول نداشته باشین واویلا !

به نقل از مـُبیــن :
البته نیموش چندماه پیشم اومده بود فــُش ُ کشیده بود به اوج و پیشرو و حصین تو فیثبوک! که دیدیم با اوج 2-3هفته پیش آهنگ داد :-؟
× با تی دی ـم که میکس کارای حصین ُ میکـُنه که رفاقت داره!
جریان چیه ؟!

شما چیزی از سبــک reggaton میدونین اصلا ؟؟ نیموش رو با این سبک میشناسن نه رپ ! هه هه
حالا بماند وقتی زدبازی رپ میخوند اینا بچه بودن ...
ساچمه هم حکم دلقک تو گروه دیوار بود تا بخندونه بقیه رو !!
نیموش رو الکی گنده نکن اتفاقا ...
ام جی که خودش صاحب سبک دو بیتی هست .. که یاس و بهرام از رو ام جی میگن ! :))

میدونی البته بهت حق میدم ادم 2.3 روز ترک یکیو بگوشه میگه ایول اینم باحال بوده ها !! ولی نیموش شاید تو بیت باکس شاخ باشه ..
نیموش و اتور تو بیت باکس بهترن تا تو خوندن .. البته اتور که نمیخونه ..
نیموش زیــادی گنده نکنید .
تعریــف من از صدای خوب با تو فرق داره . ام جی اتفاقا صدای خاصی داره ! ام جی هم فلو قوی داره مخصوصا رو اهنگ تهران ماله منه ...
بهترین فلو ها رو هم بچه های زدبازی داشتن تو رپ که نمیشه صرف نظر کنی ، مثلا ورس مهراد تو رمیکس خط من !

باز بحث شیرین تقلید یاس و بهرام از ام جی ک مخفف خیلی چیزاست شروع شد :| =)) =))
بچه ها طرفدار زدبازی هستین ک هستین...بیاین قبول کنین یاس و بهرام امکان نداره از بچه ای مثل ام جی تقلید کنن

ذهنت یک نوع مقاومتی نسبت به زدبازی داره. این نمیذاره باور کنی

تا زمانی که کسی مثل امیرعلی هست که رو بیت هرکسی سوار میشه انگار خودش واسه تکستش بیت زده نمیتونی بگی بهترین فلو رو زدبازی داره..!
تا زمانی که کسی مثل حصین هست که رو هر بیتی معجزه میکنه تو حق نداری بیای بگی بهترین فلو رو بچه های زدبازی دارن..!

آلبوم امیرعلی چرا کنسل شـُد؟ دموشو شنیدید؟ امیرعلی خیلی گـُنده میشـُد با اون EP.
احسان پرزیدنت EMA دید اگه این بیاد بیرون بقیه باید کاسه کوزشونو جمع کـُنن خود EMA کارش میخوابه امیرعلی واسشون شاخ میشه حمایت نکردن ازش..

مهراد هیدن فلو هاش قوی ـه صداشم متفاوته ولی دیگه ام جی جز تکست چی داره؟ هیچی دقیقا! نه صداش خاصه و نه فلو ش به شاخیه رپرای بزرگه!

برو آهنگای "تو همه حالت" "جای ما" "سنت شکن" "پشت دیوار" پیشرو رو گوش بده.. بعد بیا ببینم نظرت راجع به فلو قوی چیه..!
× http://up.vatandownload.com/images/i2tqdv8535j41kayn9we.png ×

به نقل از Valentino :
میدونی البته بهت حق میدم ;D ادم 2.3 روز ترک یکیو بگوشه میگه ایول اینم باحال بوده ها !! ولی نیموش شاید تو بیت باکس شاخ باشه ..
نیموش و اتور تو بیت باکس بهترن تا تو خوندن .. البته اتور که نمیخونه ..
نیموش زیــادی گنده نکنید .
تعریــف من از صدای خوب با تو فرق داره . ام جی اتفاقا صدای خاصی داره ! ام جی هم فلو قوی داره مخصوصا رو اهنگ تهران ماله منه ...
بهترین فلو ها رو هم بچه های زدبازی داشتن تو رپ که نمیشه صرف نظر کنی ، مثلا ورس مهراد تو رمیکس خط من !
دواش برو عزیز!

آتور نمیخونه؟؟؟؟؟؟ بقیه نظراتم که بماند! هیچی نمیدونی از دیوار هیچی! میگی ساچمه دلقکه! هه هه! برو عمو دنبال بازیت! نیموش رپ هم داره عزیز! ;)

آخه من نمیفهمم! 2 بیتی یا 3 بیتی قافیه گفتن چه ربطی به 1 نفر داره؟؟؟؟؟؟ ببین برو فک کن پیش خودت که ام جی صداش خاصه! صداش کاملا معمولیه و اصلا چیز خاصی نداره! مث مهراد هیدن و هیچکس و رضا و بهرام و حسین و ... نیست صداش!

من توی نظراتم گفتم تو زدبازی مهراد رو قبول دارم! ام جی هم تکستاشو قبول دارم! سامانم چون کاراش کم بوده نمیشه نظر قطعی داد!

@اهم اهم:الان این مقاومت ذهنی رو خطاب ب من گفتی؟ =))
جالبه بدونی بانگم هم از زدبازیه...
اما همچنان معتقدم زدبازی هم مثل جادوگران آهنگاش برای ملکه ی ذهنت شدن خوب نیست...من واقعا با گروه دو نفره ی حصین و صادق خیلی بیشتر حال میکنم...
بهرام و یاس و غیره هم فکر کنم خودشون بخندن ب این حرفایی ک میزنی :))
بیخیال...
شما فن زدبازی هستی حقایق در موردش رو واقعا نمیخوای ببینی انگار...

حقایق نا گفته ای در مورد زدبازی وجود نداره !

Back
بالا