از 5 صبح به بعد فک کنم مشکلی نداشته باشه برین بیرون ! حداقل واسه پسرا ! ما رفتیم شد !به نقل از zeinabt :اگه با مسئول خوابگاه صحبت کنیم نمیزاره 4الی 5 صبح بریم بیرون؟؟
به نقل از Ehem_Ehem :نون که باید بگیریم. :-|
ما ترمهای فرد زودتر از ۶.۵ و ترمهای زوج زودتر از ۶ نمیتونیم از خوابگاه خارج بشیم. مگر اینکه بلیت هواپیما، قطار یا اتوبوس نشون بدیم که مثلا صبح زود باشه و اجازه بدن زودتر خارج بشیم.به نقل از zeinabt :اگه با مسئول خوابگاه صحبت کنیم نمیزاره 4الی 5 صبح بریم بیرون؟؟
صبونه رو میگم بابا.به نقل از X R@y :نون همراه با غذا میدن
صبحانهی کل هفتهی ما رو دوشنبهها همراه شام میدن.به نقل از شــــقایــــق :خوابگاه ما اینجوریه که صبحانه رو هم باید بریم سلف بخوریم.تا پارسال اینجوری نبوده،اول هفته صبحانه تمام هفته رو میدادن به هر اتاق.
مال شما چه جوریه؟
به نقل از مهســـــــــــــا :صبحانهی کل هفتهی ما رو دوشنبهها همراه شام میدن.
من اصلا صبحانهی خوابگاه رو رزرو نمیکنم. مربا و کره و اینا هم میدن که من نمیخورم. برای همین اصلا استفاده نمیکنم از صبحانهی خوابگاه.به نقل از شــــقایــــق :
من اصن نعمت صبحانه گرفته شده ازم![]()
به نقل از :: باران :: :بابا اصن شما نمیدونید که چیا به من گفتن از خوابگاه!:-ss
![]()
![]()
![]()
به نقل از شــــقایــــق :خوابگاه ما اینجوریه که صبحانه رو هم باید بریم سلف بخوریم.تا پارسال اینجوری نبوده،اول هفته صبحانه تمام هفته رو میدادن به هر اتاق.
مال شما چه جوریه؟
حالا شما هی به من گیر بدینبه نقل از esten dekart :یا شما زیاد حساسین یا زیاد بتون فقط بدیا و بدترین چیزای ممکن رو گفتن
صبحونه هر روز رو شب قبل همراه شام تو سلف میدن ببری اتاق
به نقل از :: باران :: :بابا اصن شما نمیدونید که چیا به من گفتن از خوابگاه!:-ss
![]()
![]()
![]()
خوابگاه پسرا؟به نقل از مهســـــــــــــا :متاسفانه خوابگاههای پسرها از این لحاظ شرایط خیلی بدی داره...اغلب یا سیگارین یا سیگاری میشن... و خب نظارت خاصی روشون نیست در حالی که به لحاظ قانونی ممنوع هست.
دروغ میگه ... من باش زندگی کردم ...به نقل از فهـــیمه :عزیزم من نگفتم همه ش بیرونم. گفتم دانشگاهم. توی دانشگاه من به شحصه خیلی بهتر از خوابگاه درس میخونم.
به نقل از نیکو ;;) :دروغ میگه ... من باش زندگی کردم ...درس نمیخونه این بشر
البته اگه تو خوابگاه هیچی نخونه تو دانشگاه 2 صفحه میخونه
![]()
«این ها تلههای بچههای نود و سه است، برای بچههای نود و دو. و مکرو و مکر نود و سه. والنود و سه الخیر الماکرین.»به نقل از فهـــیمه :این درسته که جلو این همه آدم آبروی منو ببری؟ نه واقعن درسنه؟بذار جلو این ترم اولیا آبرو داشته باشم لااقل
![]()
بابا چی میگی...حالا باید در ملا عام بگم من که همسایههای ترم۳و۴م حشیش میکشیدن؟!به نقل از نیکو ;;) :خوابگاه پسرا؟مهسا ما ترم قبل تو طبقمون سیگاری داشتیم
می رفت ته سالن تو اون بالکنه سیگار میکشید.... بوش میپیچید تو اتاق ما (اتاقمون ته سالن بود) بعد با اتاق بقلیمون که صحبت میکردم میگفت اتاق بقلیه اوناست اون دختره....میگفت تو بالکن مشترکشون هم سیگار میکشیده
دستش درد نکنه... فکر کنم هم اتاقیاش بیرونش کردن ...
![]()
کسی نمیرفت لوشون بده؟به نقل از مهســـــــــــــا :بابا چی میگی...حالا باید در ملا عام بگم من که همسایههای ترم۳و۴م حشیش میکشیدن؟!تازه یکیشون توزیع کننده بود تو خوابگاه...سیگار که بچهبازیه
هرجا رفتم یه عالمه سیگاری همه طرف بودن!
ولی تواتاق(محیط بستهی اتاق) نمیکشن دخترها. و اینجوری نیست که هر اتاق ۲-۳ نفر سیگاری باشن لزوماولی خوابگاه پسرها اینطوری نیست. یکی از بچهها بین دو تا ساستموناشون آمار گرفته بود. ۶۰درصد سیگاری بودن :)
![]()
کسی «جرئت» نداشت لوشون بده.به نقل از Ehem_Ehem :کسی نمیرفت لوشون بده؟