• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خوابگاه و مشکلاتش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسـا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات خوابگاه

يوهو مال ما دخترا سه نفرس يوهو <:-P

يه نكته اي رو بگم:اينكه خوابگاها چند نفره است و چه جوريه مي شه امكانات خوابگاه شما و بايد توي اون تاپيك مطرح شه!و اينكه مثلا خيلي داره بهتون سخت مي گذره و ٢٠ نفر توي يه اتاقين نمي شه درس خوند مي شه مشكلات!اين ٢ تاپيك رو با هم قاطيشون نكنيد! ;)

خدای من! هر کار میکنم نمیتونم با خوابگاه کنار بیام. :(
متنفرم از خوابگامون. :(
از هم اتاقیام نیز :(
تصمیم دارم کله سحر پاشم برم دانشگاه تو کتابخونه دانشکده بدرسم تا وقتی که بازه.

اتاق ما 5نفرش نصف اتاق 4نفره های تهرانه.
حموماش یه ساختمون دیگست.
میز مطالعه نداره لا مصب. موکتاش خیلی خیلی کثیفه.

• لایک
امتیازات: Azura

به نقل از داماد مسعودی :
به نسبت گفتم
یکی از دوستام کوی دانشگاه بود خوابگاهشون میگفت هروقت سرعت دانلود200کیلو بود میگفتیم اه چرا سرعتا پایینه ببند دانلود منیجرو فردا میگیریمش....ینی معمولا 800 بود (خودش میگفتا من ندیدم ;D)
اصفهان فقط 100 کیلوه :-w :(

خوابگاه هاي داخل دانشگاه اصفهان وبخصوص مال ماخيلي خوبن!اتاقاي بزرگ!کمد هاي بزرگ!کلاخوبن!تازه تختاش يه طبقه است!البته تواتاق مايه تخت2طبقه هم هست!

تنها مشکل خوابگاهای صنعت نفت بی مشکل بودنشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خوابگاه ما ک ماشالا! میری حموم تمیز شی کثیف تر میشی! اب تا زانوت میاد بالا:|غذاش هم ک هزار ماشالا! علی الخصوص زرشک پلو بامرغش!! هم اتاقیام هم ک بزنم ب تخته! بدتر از این نمیشن!! :|

بيشترين مشکل هم اتاقي ها هستند و هم خوابگاهيا بعدش مشکل بهداشت رعايت نکردن هم خوابگاهيا
اتاق مجاور که مسابقات کشتي کج برپا کرده و مي رن بالا تخت مي پرن رو حريف در کل ما احساس مي کنيم زلزه مياد
سيگار مي کشند و مارو خفه کردند
هم اتاقي ها هم جز مسخره کردند من (گاهي هم خودشون) کاري بلد نيستن ~X(
واقعا رو اعصابند
شب مي گن صبح بيدارمون کن بعد صبح مي گن چرا بيدارمون کردي ~X(

راستي مشکل بهداشت بگم ديدم خيليا بدون اينکه دستشون بشورن از دستشويي خارج مي شن :-&
تا حالا 2 دفعه شده پشت سرشون آب نريختن :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-&
نمي دونم اينا از کجا اومدند :(( :(( :((

به نقل از sanazr :
خوابگاه ما ک ماشالا! میری حموم تمیز شی کثیف تر میشی! اب تا زانوت میاد بالا:|غذاش هم ک هزار ماشالا! علی الخصوص زرشک پلو بامرغش!! هم اتاقیام هم ک بزنم ب تخته! بدتر از این نمیشن!! :|
سعي کن بيشتر روزت رو داخل دانشگاه بگذروني و با هم اتاقي هت کمتر بحرفي بيشتر جدي باش و باهاشون شوخي اصلا نکن

بچه ها پارسالم مشکل خوابگاه بود؟
کسی هست ک پارسال دانشگاش تو دفترچه زده بون خوابگاه نمیدیم و الان خوابگاه باشه؟؟؟؟؟؟

علم و صنعت گفته بود به دخترا خوابگاه نمیده که الکی بود.
اینو می نویسن که از شهرای دیگه نرن اون دانشگاه. :|

Back
بالا