• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خوابگاه و مشکلاتش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسـا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات خوابگاه

به نقل از sandra :
بچه ها پارسالم مشکل خوابگاه بود؟
کسی هست ک پارسال دانشگاش تو دفترچه زده بون خوابگاه نمیدیم و الان خوابگاه باشه؟؟؟؟؟؟
سال 89 خواجه نصیر و بهشتی نوشته بودن خابگا نمیدن هردوتاشون هم دادن

ولی خیلی هم نمیشه ریسک کرد
گاهی اینطور میشه ولی واقعا یه وقتایی ممکنه ندن خب...
مخصوصا برای دخترا

به نقل از مهســـــــــــــا :
بچه ها از همه اینا گذشته...
خوابگاه روباید باهاش کنار اومد!
خاطراتش و شیرینیهاش تلخیش رو کمرنگ میکنن و فراموش شدنی...بعد از یه مدت دیگه فقط خاطرات شیرینش به یادتون میمونه...
امروز یکی از بچه هامون تو فیسبوک نوشته بود نمیخوام برم خوابگاه دوباره و خونه میخوام و اینا...و ما هم همه باهاش همدرد...بعد بچه های سال بالاییمون اومدن دلداریمون دادن و بهمون اطمینان دادن که سال چهارم که برسیم 2هفته که خونه ایم دیگه خسته میشیم و بال بال میزنیم واسه خوابگاه!و گفتن که عادت که کنین میشه همه ش واستون شیرینی...

سال اول یه کم سخت میگذره...تحملش کنین...همه چی خوب میشه :)
روزهای اول یا حتی تا حدود عید عده زیادی میخوان انتقالی بگیرن...یه عده هم اینکارو میکنن...اما اگه محکم باشین و در برابر اون حس بد مقاوت کنین،همه چی خیلی خوب میشه :) >:D<

این سختیهاش هم،یادتون میره ;)
منم می خوام انتقالی بگیرم :(
از چیه اینجا خوشم بیاد اصن ؟
از خواجه نصیر می خوام برم فردوسی چیکار باید کنم ؟؟
میشه راهنماییم کنین

خوابگاه ما مشکل خاصی نداره ! یه سوئیت 2 اتاقه س با حموم و دستشوئی و آشپزخونه ! البته با بچه ها هماهنگ شده واسه بهداشتی بودن از دستشوئی عمومی طبقه پائین استفاده کنیم و توو سوئیت فقط از حموم استفاده کنیم ! خوابگاهمون اتاق کامپیوتر داره اما سرعتش یه خورده پائینه . Wi-Fi رو فقط خوابگاه ارشد ها دارن که باید بریم تو محوطه اونا ولی قرار شده واسه مام بذارن . خلاصه اینکه راضی م و وضعیت خوبه ;D

من اومدم یه چیز بگم برم فقط!
اگه هم اتاقیهاتون مشکلات خیلی بدی دارن الکی تحمل نکنین برین زودی اتاقتونو عوض کنین.قبل از اینکه به حال و روز من بیفتین و کارتون به بیمارستان و غش و معده درد و اینا بکشه! همین!

حالم از ناظمه های خوابگاه به هم میخوره. اه
:-&

خوابگاه ما ;D
من برای حفظ آبرو سکوت میکنم فقط تصور شرایط سربازی رو داشته باشین خاموشی ساعت 10ونیم و ....

اخیرا توو خوابگاه ما اوضاع صرفا به سیگار ختم نشد و به طور باورنکردنی قلیون آوردن توو خوابگاه و تا دم صبح می کشیدن ! سیگاری هم میزدن.
با مسئولین خوابگاه صحبت کردم+کمی پارتی و رفتم یه خولبگاه جدید و تر و تمیز . اوضاع خیلی بهتر شده.
نمیدونم خوابگاه دخترا چطوریه ولی سیگار توو خوابگاه پسرا خیلی متداول شده !

من تا حالا دو شب رفتم خوابگاه پیش بچه ها..
زیاد وضعش عالی نیست ولی خیلی تو خوابگاه بچه ها مهربون ترن

خوابگاه....
1-اینترنتی معتادکننده ...
2-محیطی شلوغ ... جایی که برای 2نفر طراحی شده و 5 نفر رو توش میگنجونن
3-نا مرتب ... جدن از دانشجو جماعت توقع مرتب بودن میره؟
4-همه خسته کوفته تو تختاشون افتادن و گوشی و لپ تاپشون اجازه نمیده 2 کلمه با هم صحبت کنین
5-کثیف... wc و حمام مخصوصن
و 6- تنها چیزی که میتونه باعث دووم آوردنت بشه رفتن تو اتاقه یه سری دوستای صمیمی و گرمه

ولی با همه ی اینا نباید خوابگاه باعث بشه آدم یه دانشگاه بالاتر رو ول کنه و دانشگاه محل سکونتش رو انتخاب کنه.. بعضی وقتا یه خورده سختی دیدنم بد نیست... نباید که همش راحتی باشه

Back
بالا