- نام مرکز سمپاد
- فاتح
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- IT
هووورا این تاپیک : ))خوابگاه های شریف بهتره یا تهران یا امیرکبیر ؟
من هم خوابگاه شریف رو بودم و هم تهران رو و به وضوح شریف بهتره... ( البته اینایی که میگم برای خوابگاه دخترونس طبیعتا - پسرونه شریف به خوبی دخترونش نیس)
شریف این مدلیه که سوییت های ۴ یا ۶ نفره میدن و سرویس بهداشتی و آشپزخونه و اتاق و یه حال دارین و خب بازسازی شدم هست و به نسبت همه چی خوبه.
بعد تنها بدی که داره اینه که تمیز کردن همه اینا با خودتونه
ولی تهران یه اتاق دارین حدود ۵ نفر اینا اگه اشتباه نکنم برای کارشناسیا و خب بقیه چیزا عمومیه ولی خب فقط تمیز کردن اتاق با خودتونه. بازسازیم نشده و بسی قدیمی عه و سوسک فروان دیده میشد (لاقل جایی که من بودم)
بعد از نطر غذاهاشونم من به نظرم شریف بهتره.
بعد فضای خوابگاه اینای تهران هم بزرگ تره و مسیرت تا سلف دور تره (حالا بسته به اتاق) و خب سخت تره رفت و آمد و بعضی روزا ممکنه از شدت خستگی حاضر باشی گشنه بمونی ولی نری چیزی بخری یا از سلف غذا بگیری :" (خسته طوری)
بعد مسیر خوابگاه تا دانشگاه تو شریف حدود 10 دقیقه ایناس ( پیاده) ولی تو تهران سرویس اینا داره و خب بسته به دانشکده مسیر متفاوته
بعد خوابگاه شریف به مترو و بی ارتی اینام تزدیکه و خب مزیت محسوب میشه ولی خوابگاه تهران فقط به اتوبوس نزدیکه
------------
امیر کبیرم فقط دراین حد شنیدم که سوییتی عه ولی سوییتی هاش این مدلیه که مثلا 3 تا اتاق هست تو یه سوییت تو هر کدوم 4 نفر و این 12 نفر یه حال و آشپزخونه مشترک و سرویس بهداشتی مشترک دارن ولی تمیز کردنشون با خودشون نیست
بعد یه سری خوابگاهم داره امیرکبیر که به تازگی ساخته شده (قلمچی ساخته اگه اشتباه نکنم) و اونا گویا بسییی خوبه و همه چی نو و ایناس و کلی هم تمیز :)