- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
نهایت جانورش سوسک و ساسه, دونت ووریسگ هار نداشته باشن گاز بگیره بمیریم؟![]()

بستگی ب خوابگاه داره... اگ میترسی, اینایی ک ساختمون قدیمین اره دارنخوابگاه جن داره؟![]()

بعد جناشون یه لباس بلند کلاه دار با داس دارن یا دختر مو بلندن؟بستگی ب خوابگاه داره... اگ میترسی, اینایی ک ساختمون قدیمین اره دارن![]()

هم سمنان هم کرمون... طبیعیه کلا
خب الکله و علف معمولن که الکل هر از گاهی استفراغی چیزی داره که چیزی نیست! وید هم که بار اولش خیلیا میگن فریک میزنی که میمیری! و اینها عادیه.
بله،به شدت هم واقعیت داره.اینکه میگن تو خوابگاه کک و شپش و ساس هست واقعیت داره ؟

من توی این سه سالی که خوابگاه بودم دزدی ندیدم به جز دمپایی که دو سه مورد دیدم اونم چون ما دمپایی هامونو بیرون اتاق میذاشتیم نباید خیلی انتظاری داشته باشیمD:تو خوابگاه های همه جا دزدی زیاده عایا؟

والله بهشتی با پسرا کار نداره گویا چون دیده شده ۱ شب رفتن ب خوبی و خوشی ولی دخترا ی بار ۱۰ دقیقه دیر کرده بودن زنگ زده بودن ب خانوادشون و کلی گیر داده بودناین ساعت ورود و خروج خوابگاها اجباریه؟اگه دیر بریم چیکار میکنن؟![]()

بستگی به خوابگاه داره، مورد داشتیم تا ساعت 12 شب باز بوده خوابگاه و زیاد گیر نمیدادن و مواردی هم بوده که ساعت 7 بسته میشد و 8 میرسیدی باید تعهد میدادی :-''این ساعت ورود و خروج خوابگاها اجباریه؟اگه دیر بریم چیکار میکنن؟![]()

اگه مسئول پایه باشه به خودش زنگ میزنی اوکیه، ولی من دوستام مثن هماهنگم میخواستن بکنن باید اول با مامان باباشون هماهنگ میکردن بعد مسئول خوابگاه با اونا هماهنگ میکرده و اصن یه بساطی.میشه هماهنگ کنی که من امشبو نمیام؟![]()
خیلیی خیلی به خوابگاش و حتی مسئول شیفت اون شب بستگی داره و خوب تاخیر رو یادداشت میکنن زیادبشع ممکنه مشکل ایجاد کنه .این ساعت ورود و خروج خوابگاها اجباریه؟اگه دیر بریم چیکار میکنن؟![]()
دراین گونه موارد خروجی میزنیدمیشه هماهنگ کنی که من امشبو نمیام؟![]()
" اگه یکی گوشیو بده رفیقش جای عموش حرف بزنه چی؟دراین گونه موارد خروجی میزنید"
کلا هم میتونید خونه بستگان درحه اول برید و خانوادتون زنگ بزنن هماهنگ کنن رفته خونه عموش مثلا .

خانوادتون قطعا عموتونو میشناسنداگه یکی گوشیو بده رفیقش جای عموش حرف بزنه چی؟![]()

اگه رفیقمون جای بابامون حرف بزنه چی :-)خانوادتون قطعا عموتونو میشناسند![]()
هیچوخ اینکارو نکنید......اگه رفیقمون جای بابامون حرف بزنه چی :-)