خوابگاه و مشکلاتش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسـا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سگ هار نداشته باشن گاز بگیره بمیریم؟ :-"

خوابگاه جن داره؟ :-"

@A M I N اسپم میدی خوبه پاک کنم؟:-"
×مدیر

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
سال بالاییا زور گفتن ؟بزنین تو دهنشون
خیلی ام خشونت بخرج ندین ولی خب مظلوم و حرف گوش کن هم نباشین
هرچی هم سازگارتر باشید تو اتاق
هم عصاب خودتون راحتتره هم محترم ترید و ب حرفتون گوش میدن
قلدر بازی و پررو بازی تو اتاق درنیارید
این کارها واس تو خونس و توی خوابگاه و واس هم اتاقیا امتحان نکنید
مرسی

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
بستگی ب خوابگاه داره... اگ میترسی, اینایی ک ساختمون قدیمین اره دارن :))
بعد جناشون یه لباس بلند کلاه دار با داس دارن یا دختر مو بلندن؟:-"
جنای دخترش پایه هستن؟:))

هم سمنان هم کرمون... طبیعیه کلا

بابا اوردوز کجا بود آخه! یکی ندونه فکر میکنن ملت توی خوابگاه هروئین، کوکائین و... میزنن :)) خب الکله و علف معمولن که الکل هر از گاهی استفراغی چیزی داره که چیزی نیست! وید هم که بار اولش خیلیا میگن فریک میزنی که میمیری! و اینها عادیه.

توصیه این هست که این اعمال رو تا حد امکان در خوابگاه انجام ندید چون اگه گیر بیوفتید دردسر داره و اصلن نمیارزه!

اینکه میگن تو خوابگاه کک و شپش و ساس هست واقعیت داره ؟
بله،به شدت هم واقعیت داره.
البته خوابگاه های ما کک و شپش نداره ولی توی بعضی روزا انقدر که ساس میبینی آدم نمیبینی.خودم هفته پیش تو یه روز 20 الی 30 تا ساس کشتم.سالی چند بار هم سم پاشی میکنن که تقریبا هیچ نتیجه ای نداره.

تو خوابگاه های همه جا دزدی زیاده عایا؟
من توی این سه سالی که خوابگاه بودم دزدی ندیدم به جز دمپایی که دو سه مورد دیدم اونم چون ما دمپایی هامونو بیرون اتاق میذاشتیم نباید خیلی انتظاری داشته باشیمD:
البته تازگی یه ماوس و یه ادکلن هم گم شده که به دزدی مشکوکم:-?

۱.من خوابگاهی نیستم ولی اگه بودم با همکلاسیام یا حداقل هم دانشکده‌ایام هماهنگ میکردم تو ی اتاق باشیم چون همه با هم امتحان دارید و فک کنم راحت تر باشه تا هرکی ی سازی بزنه!
۲. از روز اول ک میرید ی سری قوانین بذارید و مکتوب بچسبونید پشت در اتاق ک گیس و گیس کشی نشه بعدتر!
۳.از قدیم میگن مال‌ت رو محکم نگه دار همسایه‌اتو دزد نکن! رو چیزاتون برچسب بزنید یا با ماژیک سی‌دی اسم بنویسید بخدا اصلا زشت نیست!
برای کمدتون قفل کوچیک بخرید و از چمدونتون می‌تونید به عنوان جا لباسای خونگیتون استفاده کنید و بذاریدش زیر تختتون و بهش قفل بزنید!

آخرین ویرایش:
این ساعت ورود و خروج خوابگاها اجباریه؟اگه دیر بریم چیکار میکنن؟ :-"
والله بهشتی با پسرا کار نداره گویا چون دیده شده ۱ شب رفتن ب خوبی و خوشی ولی دخترا ی بار ۱۰ دقیقه دیر کرده بودن زنگ زده بودن ب خانوادشون و کلی گیر داده بودن :|
البته اینا روایت‌هایی ک بچه‌های خوابگاهی میگن من نمیدونم :دی

بستگی به خوابگاه داره، مورد داشتیم تا ساعت 12 شب باز بوده خوابگاه و زیاد گیر نمیدادن و مواردی هم بوده که ساعت 7 بسته میشد و 8 میرسیدی باید تعهد میدادی :-''
ولی کلا اگه مامان باباهاتون اوکی اند زیاد کاری نمیتونند بکنن

میشه هماهنگ کنی که من امشبو نمیام؟:-"
اگه مسئول پایه باشه به خودش زنگ میزنی اوکیه، ولی من دوستام مثن هماهنگم میخواستن بکنن باید اول با مامان باباشون هماهنگ میکردن بعد مسئول خوابگاه با اونا هماهنگ می‌کرده و اصن یه بساطی.

خیلیی خیلی به خوابگاش و حتی مسئول شیفت اون شب بستگی داره و خوب تاخیر رو یادداشت میکنن زیادبشع ممکنه مشکل ایجاد کنه .

میشه هماهنگ کنی که من امشبو نمیام؟:-"
دراین گونه موارد خروجی میزنید :-""
کلا هم میتونید خونه بستگان درحه اول برید و خانوادتون زنگ بزنن هماهنگ کنن رفته خونه عموش مثلا .

دراین گونه موارد خروجی میزنید :-""
کلا هم میتونید خونه بستگان درحه اول برید و خانوادتون زنگ بزنن هماهنگ کنن رفته خونه عموش مثلا .
اگه یکی گوشیو بده رفیقش جای عموش حرف بزنه چی؟ :|

برای شخص شما پیشنهادم اینه که شماره رفیق تونو بدید به جای شماره ولی تو فرم ها ^^

Back
بالا