• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خوابگاه و مشکلاتش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسـا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آقا من وسایل و کتابام زیادن واقعن چیزی اضافی ندارم و نمی تونم ببرم خونه ایده شما چیه؟
یه قفسه کتاب 5 طبقه دارم
دو سوم زیر تختم
و یه کمد دیواری که سه طبقه داره که طبقه بالاش به خلطر طول مانتوهام قابل استفاده نیس
از تيپاكس كمك بگير ي سريشو ببره
اگه رفيق تهراني داري بهش بگو ي مقداريشو برات نگهداره تا برگردي

از تيپاكس كمك بگير ي سريشو ببره
اگه رفيق تهراني داري بهش بگو ي مقداريشو برات نگهداره تا برگردي
نه مشکل حملشونو ندارم مشکلم اینه تو طول ترم وسایلم خیلی به هم ریختس چون جا ندارم براشون

سلاااام
@f@him در ح.ب حرف از این تاپیک زد
گفتم دوباره به روزش کنم کنکوری ها بدونن چجوری انتخاب رشته کنن و حواسشون به خوابگاه باشه :D

آخرین ویرایش:
دوستان اگه رفتیم شهر دیگه خوابگاه بریم یا خونه بگیریم از همون ترم اول؟؟
میشه در مورد بدبختی ها و مشکلات خونه گرفتنم بگین یکم..

بیاین بگین دیگه:-"

اگه سر سوزنی تحمل سختی و فضای کوچیک رو ندارید هیچ وقت نیاید خابگاه علم و صنعت در برابر خابگاه خیلی از دانشگاه ها شرایط افتضاحی داره و غیر قابل تحمله

خونه گرفتن تو شهری مثل تهران که مشکلاتی داره از جمله هزینه زندگی. البته یه جاهایی هستن پانسیون مانند که به دانشجو فقط اجاره میدن و حالت خوابگاهی با شرایطی چند برابر بهتر دارن. اگه مشکل مالی خونه گرفتن ندارید گزینه خوبیه. در ضمن غذا و ایناش هم با خودتونه. بعد یه مشکل دیگه اینه که بعضی جاها به آدم مجرد خونه نمیدن:)
خوابگاه خوبیش اینه اولا غذا میدن(فکر کنم به جز جمعه) و ماه رمضون سحری و افطار میدن و از این بابت تامینید. و هم اتاقی دارید که این میتونه خوب باشه یا بد. ممکنه دوران خوابگاه و رفیقاش بهترین دوران زندگیتون باشه یا بدترین(که احتمالش کمه) بعد تنهایی و دوری از خونواده واقعا فشار میاره به آدم. این که میگن تنها باشی فلان کار رو میکنی و این حرفا چند روز شاید جذاب باشه. این که چند نفر هم سن و سال خودت باشن هم برای روحیه خوبه هم فانه و بازی دست جمعی و اینا دارید کلی. هر چند موقع امتحانا مکافاته:)) (معمولا خوابگاه ها اتاق مطالعه دارن) بعد یه ویژگی دیگه اینه که بچه ها دیر میخوابن و دیر پا میشن. به این صورت که اوایل همه میگن دانشگاه همین بغله و همه کلاس رو از هفت و نیم تا دوازه میریم و تمام. بعد اولای ترم هفت و نیم رو خواب میمونن. بعد نه و نیم رو. اواخر یازدهم خواب میمونن:))
سعی کنید میرید خوابگاه یه سری مقرراتی داشته باشید که خیلی هرج و مرج نباشه. مثلا ظرفا رو نهایتا یکی دو روز یک بار بشورید. یا لباسا وسط اتاق نباشه. یا همش مهمون نداشته باشید تو اتاق.
نکته بعدی که یادم میاد ساعت ورود و خروجه. برا پسرا زیاد مشکلی نیست. تا دوازده شب هست فکر میکنم و بعدشم بیای مشکلی نداره. ولی برای دخترا نه یا ده شب هست(دقیق نمیدونم) و دیر بیای به اولیا اطلاع میدن و مشکل ساز میشه.
اگه از دسته افرادی هستین که موقع خواب به سر و صدا و نور و تخت دوطبقه حساسید و پولدارید، ترجیحا خوابگاه نرید. اگرم نمیتونید افورد(!) کنید خونه مجردی رو، برید خوابگاه عادت میکنید. الان من به زور میخوابم تو سر و صدا. ولی بابام که میرفته خوابگاه راحت میخوابه...
و خونه گرفتید هم هی رفیقاتونو نیارید تو خونتون. اولا مشکل ساز میشه براتون از لحاظ همسایه و این حرفا، دوما هر کی دلش بخواد و کاری داشته باشه میاد خونتون.
در ضمن خوابگاه ها همه کوچیکن. و ساختمونای چند طبقه. معمولا به این صورته که شما همه کار ها رو باید رو تختتون انجام بدید.
اینایی هم که گفتم شاید خیلی هاش بدی های خوابگاه بود. ولی واقعا اونقدری میتونه خوابگاه جذاب باشه که دلتون خیلی تنگ شه براش که دانشگاه زودتر شروع شه و دوباره برید خوابگاه. هم از لحاظ دوستاتون هم از لحاظ آزادی هایی که دارید.
شرمنده یکم شلخته شد مطالب. اینا چیزایی بود که خودم در چند شب خوابگاه خوابیدن تجربه کردم و دیدم و شنیدم

به نام خدا
سعی نکنید با هم مدرسه ای ها و همشهریهاتون خوابگاه بگیرید به 2 ماه نرسیده به مشکل میخورید و پشیمون میشید ^^

به نام خدا
سعی نکنید با هم مدرسه ای ها و همشهریهاتون خوابگاه بگیرید به 2 ماه نرسیده به مشکل میخورید و پشیمون میشید ^^
البته الزاما اینطوری نیست ٬ مثلا منم ترم یکم با هم مدرسه ایام بودم ٬ خیلی هم خوب بود ولی خب بعدش رفتم با هم رشته ای هام ٬ به طور کلی با هم رشته ایاتون باشین بیشتر سود و لذت میبرین/میکنین !
+ حالا البته این قضیه ی با هم رشته ای ها یا نه مفصله سالای قبل هم صحبت شده در موردش

به نظرم تو دانشگاه هایی که همه رشته ها هستن دقت کنین برای اتاف با رشته های مشابه هم اتاق شید .
مثلا کسایی که مهندسی میخونن درساشون و کلا جوشون با رشته های انسانی متفاوته.
البته استثنا ام وجود داره

خوابگاهای فرهنگیان افتضاااااااحه(به تمامی معنا)
و خب اگر بومی اون شهر نیستید حق خونه گرفتن ندارید باید خوابگاه بمونید :/

Back
بالا