- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
تو خوابگاه با بی فرهنگ چه جوری رفتار کنیم؟
مرسیباید آدرس خابگاه بدی دیگه فقط این که اگه وقتی بیارنش که تو خابگاه نباشی باید بپرسی ببینی این بسته هارو خابگاه قبول می کنه؟ اگه آره از کی باید تحویل بگیری فک نکنم کاری داشته باشن

یعنی کسی که با نظم اتاق مخالفه یا رو اعصابه یا با بقیه دعوا داره و خودخواهه و اینا...خودت می تونی هم اتاقیاتو انتخاب کنی تو دانشگاه ما تو علموص نمی تونیم مگه این که طرف بعد از اخذ اتاق اسمش اضافه شه یا جابه جا شه
بی فرهنگ ینی چی؟

توی خوابگاه اگر یک فرد واقعا دردسرساز باشه و باقی افراد اتاق باهاش مخالف باشن ، جاش رو عوض میکنند! (البته تا جایی که اطلاع دارم!)یعنی کسی که با نظم اتاق مخالفه یا رو اعصابه یا با بقیه دعوا داره و خودخواهه و اینا...
اگه خواستیم باهاش بسازیم چه جوری بسازیم؟توی خوابگاه اگر یک فرد واقعا دردسرساز باشه و باقی افراد اتاق باهاش مخالف باشن ، جاش رو عوض میکنند! (البته تا جایی که اطلاع دارم!)

خب به نظرم یکم که با هم زندگی بکنید دستتون میاد، اینطور نیست که انسان ها از قصد بخوان شما رو آزار بدن ، بعضی ها عادت هایی دارند که میتونه آزار دهنده باشه ولی بعد از یک مدت یا اون فرد عادت آزاردهندش رو با فشار جمع رفع میکنه یا جمع به اون عادت، عادت میکنه!اگه خواستیم باهاش بسازیم چه جوری بسازیم؟
من مزیت و معایبی که برای هر کدوم به ذهنم میرسه رو میگم:یه سوال مسخره ى دیگه اینکه تختای بالا بهتره یا پایین؟![]()

بسته نوع خوابگاه متفاوته ، ولی اکثر خوابگاه ها آشپزخونه که دارن خب ، هر وقت صلاح بدونی میتونی اینکارو بکنی ، بعضیا مدلشون سوییتیه بعضیا هم مثل ما هر چند تا اتاق ( ۴-۵) تا اشتراکی یه آشپزخونه دارن که میشه ....سلام سلام.
میذارن تو اتاق آشپزی کنیم؟غیر روزای تعطیل. من نمیخوام همش غذای اونجا رو بخورم خب. بعدم باید یه فرصت باشه هنرامو بیشتر شکوفا کنم. [ وی تازه کار است ]
در اختیارتون میذاره .. حالا نمیذاشتم واقعا میخواستی ببری؟! : ))خوابگاه خودش جاروبرقی دراختیارمون میذاره یا باید خودمون ببریم؟:د
ادرس خوابگاه رو که نمیشه داد ادرس دانشگاه رو میدی میره اونجا بعد میری کارت دانشجویی میدی تحویل میگیرینه اونی که دریافت میکنیم: دی
یعنی مثلا بخوایم از دیجی کالا چیز بگیریم ایرادی نداره آدرس خوابگاه داد؟

نه میخواستم غرغرکنمدر اختیارتون میذاره .. حالا نمیذاشتم واقعا میخواستی ببری؟! : ))

عه مرسیادرس خوابگاه رو که نمیشه داد ادرس دانشگاه رو میدی میره اونجا بعد میری کارت دانشجویی میدی تحویل میگیری![]()

خب ابعاد آشپزخونه هم فرق میکنه هاواسه ما طبقه پایین که فکر کنم حدودا 36 اتاقه (3نفره)یه آشپزخونه دارهمشابهش طبقه بالا
ولی علی الحساب ،الهی 
طبق قانون جنگله دقیقاخودمون انتخابش می کنیم یا اینکه هرکی زودتر برسه تخت پایین مال اونه؟
من پاهام حالت پرانتزی داره و زانوهام به عقب رفتن معمولا با کمی فعالیت درد میکنن از نظرم بدنی هم ضعیفم فکر می کنم بالا رفتن از تخت برام سخت باشه
اگه تخت پایین گیرم نیاد به نظرتون تو خوابگاه ممکنه که بذارن تو تخت پایین بخوابم ؟
هر کی زودتر برسه تخت پایین مال اون میشه.. میتونی زود بری اسم بزنی رو تخت ی چمدونم بذاری روش ک کسی نگیره.. البته ترم اول اینجوریه.. ترم های بعد بچه ها رو میشناسی توافقی انتخاب میکنینهرکی زودتر برسه میتونه انتخاب کنه ولی هم اتاقیات اگر ببینن مشکل داری احتمالا تخت پایینو بت بدنخودمون انتخابش می کنیم یا اینکه هرکی زودتر برسه تخت پایین مال اونه؟
من پاهام حالت پرانتزی داره و زانوهام به عقب رفتن معمولا با کمی فعالیت درد میکنن از نظرم بدنی هم ضعیفم فکر می کنم بالا رفتن از تخت برام سخت باشه
اگه تخت پایین گیرم نیاد به نظرتون تو خوابگاه ممکنه که بذارن تو تخت پایین بخوابم ؟

اوصیکم بپیتزا!واسه ما طبقه پایین که فکر کنم حدودا 36 اتاقه (3نفره)یه آشپزخونه دارهمشابهش طبقه بالا

آماده بخرید.پیتزا ؟ بپزیم؟یا بخریم؟