آزمون‌ شخصیت شناسی میرز - بریگز (MBTI)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع koorosh.m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

تيپ شخصيتي شما ؟؟

• ENTP

رای‌ها: 64 7.2%
  • ESTP

رای‌ها: 29 3.3%
  • ENFP

رای‌ها: 37 4.2%
  • ESFP

رای‌ها: 31 3.5%
  • ENTJ

رای‌ها: 49 5.5%
  • ESFJ

رای‌ها: 50 5.6%
  • ENFJ

رای‌ها: 28 3.2%
  • ESTJ

رای‌ها: 46 5.2%
  • INTP

رای‌ها: 132 14.9%
  • ISTP

رای‌ها: 42 4.7%
  • INFP

رای‌ها: 76 8.6%
  • ISFP

رای‌ها: 26 2.9%
  • INTJ

رای‌ها: 120 13.5%
  • ISFJ

رای‌ها: 31 3.5%
  • INFJ

رای‌ها: 47 5.3%
  • ISTJ

رای‌ها: 80 9.0%

• رای‌دهندگان
    888
حدودا یک سال پیش intp بودم
الان istp:-"
ولی خوب هنوزم تطابق صددرصدی ندارم -_-

نوشته بود فقط 3 درصد مردم جهان رو intp ها تشکیل میدن ولی این سایت ماشالا intp هاش زیاده :(
البته من در مرز بین intp و infp هستم ولی t قوی تره

آخرین ویرایش:
نوشته بود فقط 3 درصد مردم جهان رو intp ها تشکیل میدن ولی این سایت ماشالا intp هاش زیاده :(
کلا اکثر اونهایی که بهره هوشی بالایی دلرن شخصیتشون جز xntx ها ست
و تو سمپادیا کلا nt زیاده اینجا یه جامهه کلی نیست یه دسته ی خاصیه به خاطر همین تطبیق نداره

من بعد از کلی وقت، هنوزم entj هستم.
یه بار آزمون دادم، زده بود 98 درصد منطقی، 2 درصد احساسی! (=

شخصا خیلی دوست داشتم به این تست دلگرم باشم و همونطور که نتیجه تستم شد، تمام ویژگی های INTJ رو داشته باشم و شایدم دارم! ولی خب متاسفانه این تست فاقد پایایی و رواییه و توسط یک متخصص طرح نشده. البته این خانمه هم تو پست بالا یه جوری حرف میزنه که به دل نمیشینه، نباید انقدری که این میگه هم بی اساس باشه! به هر صورت تخصص میخواد صحبت دربارش که من ندارم...
برای سرگرمی خیلی لذتبخشه حقیقتا، اما زیاد جدی نگیریدش (:

آخرین ویرایش:

شخصا خیلی دوست داشتم به این تست دلگرم باشم و همونطور که نتیجه تستم شد، تمام ویژگی های INTJ رو داشته باشم و شایدم دارم! ولی خب متاسفانه این تست فاقد پایایی و رواییه و توسط یک متخصص طرح نشده. برای سرگرمی خیلی لذتبخشه حقیقتا، اما زیاد جدی نگیریدش (:

آره این فقط یه سرگرمیه در هر حال از اساس تا جزئیاتش مشکل داره
موافقم

شخصا خیلی دوست داشتم به این تست دلگرم باشم و همونطور که نتیجه تستم شد، تمام ویژگی های INTJ رو داشته باشم و شایدم دارم! ولی خب متاسفانه این تست فاقد پایایی و رواییه و توسط یک متخصص طرح نشده. البته این خانمه هم تو پست بالا یه جوری حرف میزنه که به دل نمیشینه، نباید انقدری که این میگه هم بی اساس باشه! به هر صورت تخصص میخواد صحبت دربارش که من ندارم...
برای سرگرمی خیلی لذتبخشه حقیقتا، اما زیاد جدی نگیریدش (:
توصیه میکنم این مقاله ویکی پدیا رو بخونید : لینک

دلیل عمده محبوبیت این تست شخصیت شناسی شاید ربط داشته باشه به چیزی به نام اثر بارنوم.
در واقع میگه که ذهن از کلی گویی های که به نظرش درسته و منبعش رو هم معتبر بدونه ، خیلی خوشش میاد و می‌پذیردش
طالع بینی های ماه تولد هم همینطوره ، شما ماه تولدت هر چی باشه یه سری جملات هست که قبولش میکنی...
توصیفاتی که از ویژگی تایپ شما میشه ، جملاتیه که تقریبا درسته و نزدیکه ( دقیق نیست ولی )
جمله اول رو میخونی ، میبینی که درسته
جمله دوم رو میخونی ، بازم همینطور
کم کم به این ذهنیت میرسی که انگار همش درسته و دقیق
تو دلت میگی « بالاخره فهمیدم که یک سری آدم شبیه من هستن » و «اشکال نداره که خودم باشم»

---
من MBTI رو قبول دارم.
چون تست دم دستی محسوب میشه و با 40/50 تا سوال ساده یه دید خوبی بهت میده
چیز باحالی ست. و کاربردی

توصیه میکنم این مقاله ویکی پدیا رو بخونید : لینک

دلیل عمده محبوبیت این تست شخصیت شناسی شاید ربط داشته باشه به چیزی به نام اثر بارنوم.
در واقع میگه که ذهن از کلی گویی های که به نظرش درسته و منبعش رو هم معتبر بدونه ، خیلی خوشش میاد و می‌پذیردش
طالع بینی های ماه تولد هم همینطوره ، شما ماه تولدت هر چی باشه یه سری جملات هست که قبولش میکنی...
توصیفاتی که از ویژگی تایپ شما میشه ، جملاتیه که تقریبا درسته و نزدیکه ( دقیق نیست ولی )
جمله اول رو میخونی ، میبینی که درسته
جمله دوم رو میخونی ، بازم همینطور
کم کم به این ذهنیت میرسی که انگار همش درسته و دقیق
تو دلت میگی « بالاخره فهمیدم که یک سری آدم شبیه من هستن » و «اشکال نداره که خودم باشم»

---
من MBTI رو قبول دارم.
چون تست دم دستی محسوب میشه و با 40/50 تا سوال ساده یه دید خوبی بهت میده
چیز باحالی ست. و کاربردی

خوب این یکی یکم از اثر باروم فاصله داره
ولی اساس منطقی هم نداره

یک intp بشدت درونگرا و منفعل هستم ک قراره هوش مصنوعی بخونم;;)

photo_2020_07_27_16_44_04.jpg

[شخصیت های مکمل]
....
به یک عدد ESFJ نیازمندیم=)

فکر میکنم با گذشت زمان به یه سری از ویژگی های شخصیتی برتری داده شده که توی نتایج این تست هم موثره.

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه،دقیقا دو تیپی که در علم دانش و نبوغ اکثریت رو تشکیل میدن،بیشترین تعداد آرا رو تو نظرسنجی داشتن
البته نمیگم این دو تیپ بهتره،اصلا اصل تست مایرز بریگز همینه که هیچ تیپ از اون تیپ بهتر و بدتر نیستن

Back
بالا