- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- -_-
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- مدال المپیاد
- طلای هدر دادن وقت
تکذیب میکنم انگار قبلن enfpبودم؛/به نظرم بسی درست بود^^
ENFP
تکذیب میکنم انگار قبلن enfpبودم؛/به نظرم بسی درست بود^^
ENFP
کلا اکثر اونهایی که بهره هوشی بالایی دلرن شخصیتشون جز xntx ها ستنوشته بود فقط 3 درصد مردم جهان رو intp ها تشکیل میدن ولی این سایت ماشالا intp هاش زیاده
شخصا خیلی دوست داشتم به این تست دلگرم باشم و همونطور که نتیجه تستم شد، تمام ویژگی های INTJ رو داشته باشم و شایدم دارم! ولی خب متاسفانه این تست فاقد پایایی و رواییه و توسط یک متخصص طرح نشده. برای سرگرمی خیلی لذتبخشه حقیقتا، اما زیاد جدی نگیریدش (:
توصیه میکنم این مقاله ویکی پدیا رو بخونید : لینک
شخصا خیلی دوست داشتم به این تست دلگرم باشم و همونطور که نتیجه تستم شد، تمام ویژگی های INTJ رو داشته باشم و شایدم دارم! ولی خب متاسفانه این تست فاقد پایایی و رواییه و توسط یک متخصص طرح نشده. البته این خانمه هم تو پست بالا یه جوری حرف میزنه که به دل نمیشینه، نباید انقدری که این میگه هم بی اساس باشه! به هر صورت تخصص میخواد صحبت دربارش که من ندارم...
برای سرگرمی خیلی لذتبخشه حقیقتا، اما زیاد جدی نگیریدش (:
توصیه میکنم این مقاله ویکی پدیا رو بخونید : لینک
دلیل عمده محبوبیت این تست شخصیت شناسی شاید ربط داشته باشه به چیزی به نام اثر بارنوم.
در واقع میگه که ذهن از کلی گویی های که به نظرش درسته و منبعش رو هم معتبر بدونه ، خیلی خوشش میاد و میپذیردش
طالع بینی های ماه تولد هم همینطوره ، شما ماه تولدت هر چی باشه یه سری جملات هست که قبولش میکنی...
توصیفاتی که از ویژگی تایپ شما میشه ، جملاتیه که تقریبا درسته و نزدیکه ( دقیق نیست ولی )
جمله اول رو میخونی ، میبینی که درسته
جمله دوم رو میخونی ، بازم همینطور
کم کم به این ذهنیت میرسی که انگار همش درسته و دقیق
تو دلت میگی « بالاخره فهمیدم که یک سری آدم شبیه من هستن » و «اشکال نداره که خودم باشم»
---
من MBTI رو قبول دارم.
چون تست دم دستی محسوب میشه و با 40/50 تا سوال ساده یه دید خوبی بهت میده
چیز باحالی ست. و کاربردی
باید بررسی شه که چرا انقدر INTP ها زیاد شدن ( معمولا نیستن! )
فکر میکنم با گذشت زمان به یه سری از ویژگی های شخصیتی برتری داده شده که توی نتایج این تست هم موثره.
INFP هستم الان طبق آخرین تستی که دادمINTP ؛ تا حد زیادی درست بود ، توصیه هاشم خوب بود ، خیلی باحاله که اینجا اکثرا این تیپ شخصیتی رو دارن