hos-killer
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید مدنی1
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
البته اینم بگم که شهید مطهری هم انسان هست و ممکنه که اشتباه کنه پس شما نباید فقط به یک منبع اکتفا کنیدحس میکنم برداشتت از کتاب شهید مطهری یکم غلطه به نظرم لازمه چند بار دیگه م بخونیش :)
من با حرف شما موافقم ولی الان یه سوال پیش میاد که چرا یک فرد دست به تجاوز میزنه؟مثلا اگر طرف بیمار جنسی نباشه یا از لحاظ روانی سالم باشه ، خودکنترلی رو یاد گرفته باشه ، متوهم نباشه که اگه یه دختری نوع پوشش فلان طوره ینی داره میگه بیا بهم تجاوز کن (بیا بهم تجاوز کن خودش پارادوکس داره :// )و... نمیره به کسی تجاوز کنه احتمالا.
آها راستی یه سوال مهم:
پوشش و لحن و طرز "بیا بهم تجاوز کن" دقیقا چیه؟!مثلا یکی چطوری باید رفتار کنه که تمایلش به مورد تجاوز قرار گرفتن(!) رو بیان کنه؟!!!
+ یه چیزی که تو تاپیک کمتر بهش پرداخته شده تجاوز به پسراست. حرف زدن از تجاوز تو جامعه ما به خاطر نگرشی که تو جامعه هست و قربانی نکوهی برای هر دو جنس سخته ولی در مورد پسرا بخاطر تصویری که جامعه ازشون انتظار داره نشون بدن حرف زدن از تجاوز سخت تره و قربانی تمایلی به بیان اتفاقاتی که براش افتاده نداره ...سوال دومی که ازت دارم از نظر شما حدود پوشش برای پسرا باید چطور باشه که مورد تجاوز قرار نگیرن؟
*هیچ آدمی نمیخواد مورد تجاوز قرار بگیره اکثر تجاوزا برنامه ریزی شده هستن ینی اینطوری نیست که طرف یهو چشم و دلش بلرزه پاشه بره تجاوز کنه...حرف شما مصداق "کرم از خود درخته " و "حتما خودش خواسته" و قربانی نکوهی هست. تا زمانی که همچین طرز تفکری تو جامعه هست و متجاوز مطمئنه که از طرف جامعه تنبیه نمیشه و تقصیرا میوفته گردن کسی که مورد تجاوز قرار گرفته بعید میدونم اتفاق خاصی رخ بده (همونطور که از ۹ سال پیش که این تاپیک بوده تا به الان همچنان تجاوز یه آسیب اجتماعی مهم و حل نشده است که راه درازی در پیش داره )
به نظرم الان باید روی این موضوع تمرکز کنیم که چرا یک نفر دست به این کار میزنه.