• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ترس دوران بچگی..!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع meli
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ترس دوران بچگی...!

من فقط از تاریکی میترسیدم... :-s X_X
(اونم تاریکی تو کمد)
و لا غیر.. :P

اون برنامه کودک خونه ی مادربزرگه بود از هاپوکومار عین چی میترسیدم هنوزم ببینم یه جوری میشم :-s لعنتی خواهرم میدونست میترسم برنامش ک شروع میشد منو از قصد مینداخت جلو تی وی :| :-L

از عنکبوت :-"

اصن هنوزم که هنوزه تنها جونوریه که ازش میترسم :-"

من از جوجه خیلی میترسیدم و میترسم... :-[

بچه ک بودم مامانم واسه داداشم جوجه خریده بود بعد گذاشته بود تویه کارتون ، گف من بیرون کار دارم وقتی بیام یه جایه خوب واسشون درست میکنیم....
خلاصه مامانم رفت بیرون و من خونه تنها... تلویزیون نیگا میکردم ک دیدم صدای جیک جیکشون داره نزدیک میشه .... یهو به خودم اومدم دیدم اینا از کارتون اومدن بیرون و به سمت من میان ...
واکنش من : الفرار... رفتم تویه اتاقمو درم بستم ;D.... چشتون روز بد نبینه فاتحه خونده بودن رو فرشامون !!!!

من از هاپوکومار تو خونه ی مادبزرگه، تاریکی، رعدو برق، لولو و گربه می ترسیدم، یه فیلم ژاپنی ترسناک هم دیده بودم یه موجودی بود ک تو فیلم از تلویزیون میومد بیرون، منم میترسیدم از تلویزیون مام بیاد بیرون!! :-ss
از اینکه تو آینه نگا کنم و یه موجود وحشتناک تو آینه ببینم هم می ترسیدم تحت تاثیر فیلم ترستاک :-s ( البته الان هم کم و بیش می ترسم!)

من بچه بودم از هیچی نمی ترسیدم جز پر :)) مثلا پر میدیدم فرار میکردم ! :-"

من از پرده های تو خونه مون میترسیدم تو خوابم هر شب تبدیل به هیولا میشدن هنوزم یادم میاد میترسم X_X

از سگ میترسیدم.الانم خیلی میترسم.تنها چیزیه که الان ازش میترسم

من از لباسای آویزون شده پشتِ در، موقع خواب می ترسییدم.

من که زیاد ترسونده نشدم ولی وقتی بچه بد میشدم از نون خشکی میترسیدم و باز خوب میشدم :) :) :D :D :D

Back
بالا