واقعا انتخاب های محدودی برای لباس پوشیدن سر کار دارم و این خوب نیس اصن!
حجاب واقعا محدودیته اما از اون جایی که من هیچوقت کم نمیارم با همین لباس هایی که دارم و اون ۴۰۰ تومنی که دور از چشم مامان لباس خریدم انشالله که اوکی باشه!
بابا میتونستیم واقعا کت و شلوار یا دامن بپوشیم بریم سر کار و حال کنیم با طرز پوششمون ولی خب نمیشه. اما یه چیزی هست که من تازه بهش رسیدم و اون این هست که واقعا پرداختن به چیزای مادی دل ما رو فقط برای چند لحظه آروم میکنه. اون مبل و صندلی اون عطر اون کرم اون رژ لب اون بلوز و اون همه لاک ماها رو فقط برای چند لحظه آروم میکنه. واقعا ما آدما باید مینیمالیستی زندگی کنیم و خب مسیله مهم اینجاست که من قبلا از خیلی چیزا استفاده نمیکردم به این دلیل که امکان داره تموم بشن مثل دمنوش ها و خودکار ها و مدادها و دفترچه ها و یه سری لباسام!
و این خیلی عجیب بود که لذت استفاده شون رو از خودم میگرفتم. ببینید هر وقت یه چیز خوشگل میگیرید استفاده ش کنید. مادیات قرار نیست کاری جز خوشحال کردن شما رو انجام بدن. م. خیلی ادکلن ها و خودکار ها و دفتر های لوکس داشت همیشه که استفاده شون نمیکرد و یادمه یه بطری شراب ناب قرمز توی کمدش داشت و هیچوقت ازش نمیخورد.
ببینید دو حالت بیشتر نداره. شما یا پولتون رو دادید و پاش جنس خریدین یا عقلتون رسیده
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
و سیوش کردین. حالا که دادین رفته پس از چیزی که خریدین لااقل استفاده کنین.
همیشه زندگی یه سری درس داره به ما بده. قران میگه به مادیات دل نبندین و خب شاید انگار خود خدا میدونسته که ما ادما قراره به مال دنیا وابستگی داشته باشیم و گفته دل نبندین و استفاد کنین بره بابا. من یادمه بچه که بودم و یه لباس خوشگل داشتم مامانم میگفت نه اینو توی خونه نپوش چونکه خراب میشه و فلان و این حرفا. بعد از سال ها خریدن یه شرت حریر و زیبا که مامان اجازه نداده بود بپوشمش !(خدارو شکر سایز لگنم اونقدر زیادنشده که نتونم بپوشمش) دیدم شورت خوشگلم توی لباس چرکای خواهرمه و اون لحظه دل من رو باید میدیدید. شورت رو گرفتم و پوشیدم...(شستمش البته) بله.
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
خیلی مسخره س میدونم. ولی اون شرته سر دل من مونده بود که چرا نباید بپوشمش. بعد هم هر چی لباسای خوب بود رو برداشتم و اوردم با خودم.
الان راحت ترم. بابا پول دادیم بپوشیم و بخوریم دیگه. هی بذاریم کمد که چی بشه؟
رسما یا نمیخرم یا میخرم کامل استفاده میکنم.
چیزایی رو هم که استفاده نمیکنید یا بفروشید بره یا بدین تا افرادی که نیاز دارن ببرن. یا اصلا برن بازیافت شن اما از اینکه گوشه خونتون بیفتن بهتره.
خلاصه که اینطوری.