• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقادات و پیشنهادهای گفت و شنود

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع lof
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقادات و پیشنهادهای گفت و شنود

به نقل از Mohammadreza128 :
ن..من درست کردم...
عرض کردم ک...الان یکی بیاد خارج از جو این فرومم بخاد تو ح.ب در مورد فراسرشت و فلان نظر بده مثن باباش کور مادر زاد شفا داده دیشب میخاد بیاد بگه تو ح.ب.....من اونم پاک میکنم...ب دلیل اینکه الان جو طوریه ک گروه روبرو هم میخاد جواب بده.....و دعوا میشه.....پست شما در مورد این موضوعات بود...حالا هرچیم شما بگی من حرف دلم بود...بعدیم میاد جواب شمارو میدع میگه حرف دلم بود...بعر همینطور حرف دلا ..میشه درد دل و خب ما نظرمون اینه ک این بحثا تو تاپیک مربوطش انجام بگیره
گروه چیه مرد مؤمن؟ جنگه مگه؟
به هر حال، من این کار و کارهای شبیه به این رو مصداق بارز سلیقه‌‌ای و گزینشی عمل کردن در مورد قوانین می‌دونم. اشتباهه، نکن.

پست من مخاطب نداشت و جای تأسفه که «افاضه فیض» قلمداد می‌شه؛ ولی با وجود این که پست ایشون پاسخ به پست من بود گویا، من به حذف شدنش انتقاد دارم . شاید جای بحث توی حرف بزن نباشه، ولی افراد برای تولید محتوا زحمت می‌کشن و این طور حذف کردنش عادلانه نیست.

به نقل از جواد ب. :
گروه چیه مرد مؤمن؟ جنگه مگه؟
به هر حال، من این کار و کارهای شبیه به این رو مصداق بارز سلیقه‌‌ای و گزینشی عمل کردن در مورد قوانین می‌دونم. اشتباهه، نکن.

ممکنه جنگ بسه وختی 2 روزه دعوا میشه..سرش...

به نقل از Lorca :
پست من مخاطب نداشت، ولی با وجود این که پست ایشون پاسخ به پست من بود گویا، من به حذف شدنش انتقاد دارم . شاید جای بحث توی حرف بزن نباشه، ولی افراد برای تولید محتوا زحمت می‌کشن و این طور حذف کردنش عادلانه نیست.

بزرگوار بلافاصله بعد از حذف پست های حذف شده کپی پست برای هرکی پ.خ شد ک اگه نیاز بود در جای مناسب استفاده بشه و نتیجه زحمات دوستان هدر نره

پست دادن راجب تاپیکها و مسائل فروم تو ح.ب ب کل ممنوعه . این قانون ک واضحه حتمن میدونید ب عنوان یه مودیر قدیمی اگرم نمیدونید نقلش کنم . من پست شما رو خوندم جناب جواد ب انگاری ک اون پست رو تو تاپیک اخیر راجب انجمن فراسرشت خوندم با توهین و .. (احمق و ..) ولی منتقل شده ب ح.ب . حتی خودتونم تو پست گفتین تو سایت . شکی درش نبود ک راجب سایته و اون تاپیک . اگه قصد بحث کردن و توانشو دارید تاپیکی بزنید تو انجمن مرتبط و پیرامون موضوع همونجا بحث کنید . حرف بزن نقش چند کاره قرار نیست انجام بده قراره حرفهای دل پیرامون مسائل زندگی خودتون باشه .

تشکر .

- عکس‌ها رو که ریسایز می‌کنید نسبت اندازه‌ها رو خراب نکنید.

چرا روی ح.ب قانونی گذاشتید که در اجرا هیچ کارآمدی ای نداره و به شدت سلیقه‌ایه؟
نقل قول مستقیم که خب اوکی منطقیه، نقل قول غیرمستقیم بر اساس علوم غیبی و ذهن خوانی اجرا می‌شه؟ مدیر شما دقیقا با چه صلاحیتی می‌تونه اونقدر مطمئن باشه از منظور یه نفری توی یه پست که بخواد حذف کنه؟ طبیعیه که منظورم موردی نیست که یکی اسم و فامیل و شجره یه نفر رو آورده و جواب داده یا وقتی دعواست، اغلب موارد معمول ح.ب صرفا سلیقه‌ایه و هر دوره‌ای هم مدیرا هی قانون و قواعد زائد برای ح.ب درست کردن مزخرف تر از قبل شده. یکی یه پست می‌ذاره مدیر پاک می‌کنه بعدا کاشف به عمل میاد هیچ دلیل درست حسابی و قابل ادعایی برای حذف کردن وجود نداشته چون ۹۹٪ موارد کلا قابلیت ارائه دلیل نداره.
× روی صحبتم بیشتر با مدیران داخلی به بالاست چون معمولا قوانین ح.ب رو اونا باید بذارن و توقع توجیه های روال معمول از مدیر انجمن ندارم.

به نقل از Bahar_R :
چرا روی ح.ب قانونی گذاشتید که در اجرا هیچ کارآمدی ای نداره و به شدت سلیقه‌ایه؟
نقل قول مستقیم که خب اوکی منطقیه، نقل قول غیرمستقیم بر اساس علوم غیبی و ذهن خوانی اجرا می‌شه؟ مدیر شما دقیقا با چه صلاحیتی می‌تونه اونقدر مطمئن باشه از منظور یه نفری توی یه پست که بخواد حذف کنه؟ طبیعیه که منظورم موردی نیست که یکی اسم و فامیل و شجره یه نفر رو آورده و جواب داده یا وقتی دعواست، اغلب موارد معمول ح.ب صرفا سلیقه‌ایه و هر دوره‌ای هم مدیرا هی قانون و قواعد زائد برای ح.ب درست کردن مزخرف تر از قبل شده. یکی یه پست می‌ذاره مدیر پاک می‌کنه بعدا کاشف به عمل میاد هیچ دلیل درست حسابی و قابل ادعایی برای حذف کردن وجود نداشته چون ۹۹٪ موارد کلا قابلیت ارائه دلیل نداره.
× روی صحبتم بیشتر با مدیران داخلی به بالاست چون معمولا قوانین ح.ب رو اونا باید بذارن و توقع توجیه های روال معمول از مدیر انجمن ندارم.
به نظر شما اینکه من یه پست میذارم٬ یکی دیگه میاد می‌نویسه پیرو پست چهارتا بالایی فلان٬ یا یکی دیگه میاد می‌نویسه پیرو پست نه تا بالایی تو‌صفحه قبلی بهمان٬ یا اینکه یکی می‌نویسه من آشپزی بلد نیستم اون یکی هم میاد میگه خب دخترام بلد نیستن٬ چت و نقل قول محسوب نمیشه؟ پستای حذف شده تحت عنوان نقل قول همش به این شکل بودن.و اگه فردی که پستش حذف شده اعتراض داشته باشه بهمون بگه٬ اگه اعتراضش وارد باشه مسلما پستش برگردونده میشه.

بنده هم انتقاد دارم
خوب حالا که چی؟
یعنی اگر یکی نظرش رو درباره یه چیزی گفت ما باید 40 روز صبر کنیم تا پستش بخشکه بعد نظرمون رو بگیم؟ :-?
بعضا یکی پست گذاشته من پیتزا دوست دارم بعدا یکی گفته من کباب دوست دارم دومی حذف شده 8-}
یعنی دیگه در این حد؟! :-\
خوب بحث اعتقادی نیست :D

به نقل از حمیـده :
به نظر شما اینکه من یه پست میذارم٬ یکی دیگه میاد می‌نویسه پیرو پست چهارتا بالایی فلان٬ یا یکی دیگه میاد می‌نویسه پیرو پست نه تا بالایی تو‌صفحه قبلی بهمان٬ یا اینکه یکی می‌نویسه من آشپزی بلد نیستم اون یکی هم میاد میگه خب دخترام بلد نیستن٬ چت و نقل قول محسوب نمیشه؟ پستای حذف شده تحت عنوان نقل قول همش به این شکل بودن.و اگه فردی که پستش حذف شده اعتراض داشته باشه بهمون بگه٬ اگه اعتراضش وارد باشه مسلما پستش برگردونده میشه.
خب چه مشکلی داره نقل قول گرفتن؟
این همه سخت گیری دیگه ....
یکم بچه بازیه :D

پ ن: اتفاقا خیلی وقتا نقل قول گیری و جواب دادن و کل کردن حتی حرف بزن رو زنده می کنه :)) همین که قوانین کلی فروم مث فحش ندادن و ... رعایت بشه کافیه خب!

Back
بالا