سلام امتحانا تقریبا دیگه تموم شدن
من سعی کردم هر چی تست عقب مونده بود رو بزنم ولی بازم یه خورده مونده که تو هفته دیگه تمومه
از اینجا به بعد رو باید چی کار کنم؟
مثلا از ادبیات زبان فارسی رو هنوز نخوندم(به جز تکواژ و واژه)
اینو الان شروع کنم؟
بقیه مباحث پایه چی؟
ما پارسال بعد از تموم شد نامتحانا شروع کردیم به دوره پایه(دوم یا سوم)و تکمیل خلاصه برداریهامون و دوره سوالاتی که تو آزمونهای قبلی نتونسته بودیم درست حل کنیم(با استفاده از کلاسور ارزیابی)و تکمیل تستهای که از قبل عقب افتاده بودیم.حدود 2 هفته واسه شون وقت بذارین خوبه.چون درسای پیش2 اولش خب سبکن و وقت کافی دارین واسه دوره پایه
--------
یه سوال خیلی کلی هم دارم
عید و بعدش دقیقا واسه چیه؟
یعنی تا اون موقع باید همه درسا رو به تسلط برسونم یا اینکه میشه واسه اون زمان هم حساب کرد
اصلا همچین چیزی نیست!!!اگر قبل از عید تموم کنین بعد از عید به شدت دچار بی برنامگی میشین و کلا همه تلاشهاتون یه جورایی به باد میره!!! حتی خیلی از رتبه های تک رقمی هم درساشونو تازه اردیبهشت تموم میکنن.از جمله دوست خودم،کیمیا کاظمی،رتبه4 تجربی- درضمن یادم میا دب ارتبه 8 ریاضی 89 مصاحبه کرده بودن گفته بود این که درساشو تا عید تموم کرده بد بوده و رتبه شو کشیده پایین
مثلا تابستون هندسه مبتکران رو تموم کردم بعد عید همونو باید کار کنم یا یه کتاب دیگه (گاج سفید)
این خیلی به خودت بستگی داره!!!من خودم گاج سفید رو تو عی دخوندم و واقعا هندسه رو تازه اون موقع یاد گرفتم و اون مبتکران خوندن تابستونم به هیچ کارم نیومد!!
واسه بقیه درسا هم همینطور
---------
یه نگرانی هم دارم درباره اینکه درسا یادم بره
خلاصه هارو تو چه بازه ی زمانی باید بخونم؟
یکبار عید و یکبار پایان اردیبهشت و به تعداد دفعات لازم تو خرداد وقتی دارین کنکورهای مختلفو می زنین و هفته آخر!
---------
من گزینه 2 آزمون میدم اونم فقط تا عید(یعنی تا آزمون 7 گزینه 2 )
از اون به بعد سنجش کافیه یا کانون هم برم؟(پارسال کانون بودم ولی چون تعداد آزموناش زیاد بود، تابستون ثبت نام امسال رو لغو کردم)
من کلا سیستمم رو سیستم کانونه و در این مورد هیچ نظری ندارم. فقط پیشنهادی که میکنم اینه که به هیچ وجه گزینه2 رو ول نکنین برین سر سنجش!!!سنجش به هیچ دردی نمیخوره.اما اینکه کانونو بدین یا نه به خودتون بستگی داره.من نظرم این هست که به جای گزینه2 و سنجش کانون بدید بعد از عید
---------
یه چیزی رو یادم رفت
ما یه دبیر فیزیکی داریم که سبک درس دادنش خیلی خاصه (فوق شریف و دکترای فیزیک از اسپانیا دی: )
یعنی عملا با اونچه که تو هر کتابی بخونم فرق میکنه
بهتر بگم درسی که من قبلا بخونم با درسی که اون درس بده خیلی فرق میکنه(مثلا من میرم 10 تا فرمول یاد میگیرم و ایشون با یه فرمول و از راه های تناسب یا ذهنی (بدون حل) جواب رو میگه)
فقط بدی ایشون اینکه که درسارو دیر تموم میکنه (اردیبهشت و اینا)
اگر به روشهاشون ایمان داری دبا ایشون پیش برید-دیر نمیشه
من از این میترسم که وقت کافی برای به تسلط رسوندن فیزیک برام نمونه
به نظرتون من باید چی کار کنم خودم زودتر تموم کنم فیزیک رو یا با خودش پیش برم ؟
خیلی ممنون از جوابا
منتظرم