پاسخ : سمپادياي علم و صنعت
از اردو هم که اومدین همه چیز رو فراموش کنید و دانشگاهی بشین، با تعریف علم و صنعت! :)
از اردو هم که اومدین همه چیز رو فراموش کنید و دانشگاهی بشین، با تعریف علم و صنعت! :)
شما کدوم رشته این؟؟به نقل از .!؟ :لازمه بگم دانشگاه خیلی ام خوب و خوشگل و بزرگ و باحاله ؟
تنها محدودیتش واسه من اینه که فقط همین مانتو تا نوک انگشت پامه قابل استفاده است
جوش هم اونقد که هی میگفتن فلانه و اینا تا حالا که حس نشده
محود هستا ولی کاملا قابل کنار اومدنه
فقط کادر خانوم های دانشگاه م3 سگ برخورد میکنن بعضیاشون
خلاصه که خوبه
کسی میاد این ÷ستای منفی رو میخونه زد ه نشه کلا
حالا بنال هم همچین چیز بدی نیستا...! حساس نباشید.به نقل از nemote :كسي با ارجمندي كلاس داشته فارسي؟ چرا بي ادبه؟
حالا من با چشماي باز خوابيده بودم نشنيدم، اما ب يكي گفته بنال....
الآن ما بايد ب كي اعتراض كنيم ك بفهمه خ زشته با خانوما اين طور حرف زدن،پيش كي بايد بريم وقتي اينجوري ميشه؟ :-l ....مثلا زبان فارسي درس ميده
تو علم و صنعت آنچه به گوش نرسد فریاد استبه نقل از nemote :كسي با ارجمندي كلاس داشته فارسي؟ چرا بي ادبه؟
حالا من با چشماي باز خوابيده بودم نشنيدم، اما ب يكي گفته بنال....
الآن ما بايد ب كي اعتراض كنيم ك بفهمه خ زشته با خانوما اين طور حرف زدن،پيش كي بايد بريم وقتي اينجوري ميشه؟ :-l ....مثلا زبان فارسي درس ميده
هيچي ديگه راه حلش اين شد ك ما سرش ميشينيم الگوريتم مينويسيم(خيلي جواب ميده)،فرامرزيو عقدايي هم ميخونيم...تازه كتابمم مال سال بالايياس...با نكات اضافهبه نقل از بهزاد 93 :بچه ها از این رفتارای عجیب و غریب زیاد میبینین ... باید عادت کنین بهشون!!
یادمه همون ارجمندی تو کلاس داشت خاطره تعریف میکرد ،بعد از شب عروسیش گفت آخرشم رو کرد به بچه ها گف : جاتون خالی،عجب شبی بود!!!!
از همچین آدمی چه انتظاری دارین واقعا؟!!!
چرا؟به نقل از .!؟ :من حرفي راجع به علم و صنعت ندارم
چند لحظه سكوت!همين!
جبل اينطور كه صداش مياد هست تا حدوداي خرداد.بعدشم انتخاباتيه اين سيستمش .و من كلا نميدونم چجوريه اين سيستمش.چجوريه؟كلا چ استادايي راي ميدن؟كانديدا چجوري تعيين ميشن؟به نقل از رشید شاملی :چرا؟
تازه که داره خوب میشه دانشگاه.ما حروم شدیم رفت ،شما تو دولت احمدی نژاد و وزارت کامران دانشجو نبودین که.
کم کم دارن جبل عاملی رو عوض می کنن بعد اونکه عوض شه هم حراستیا یکم آدم می شن و هم نقره کار عوض می شه.نگران نباش، روزای خوبی در پیشه
*آقا چن تا عکس دیدم مربوط به زمان ریاست شهرتاش.سلف مختلط بوده، قلیون سرو می شده و استادا مثه چی سخت می گرفتن.درست مثه دانشگاهای امریکا.تفریح به جای خودش درس به جای خودش.
اون زمان این قدر به دانشجو ها اعتماد داشتن الان ...
همیشه سوالم این بود چرا دانشجو دکتری ها و اون قدیمی ها اینقدر خفنن حالا فهمیدم واسه ایه که اون دوره دانشجو بودن
همون طور که پیش بینی می شد جبل به زباله دان پشت استادیوم پیوست.به نقل از nimafo :جبل اينطور كه صداش مياد هست تا حدوداي خرداد.بعدشم انتخاباتيه اين سيستمش .و من كلا نميدونم چجوريه اين سيستمش.چجوريه؟كلا چ استادايي راي ميدن؟كانديدا چجوري تعيين ميشن؟
علم و صنعت مختلطه، کی گفته مختلط نیست؟!به نقل از ahmadreza94 :سلام
92 عمران
در مورد علم و صنعت فقط میتونم بگم که حالم ازش بهم میخوره... >:p
دانشگاهی که مختلط نباشه دانشگاه نیست...
دانشگاهی که فعالیت های جنبی مثل کلاساس هنری و ... نداشته باشه دانشگاه نیست...
دانشگاهی که بسیجیا توش حکمرانی کنن دانشگه نیست...
دانشگاهی که برای دانشجوهای خوابگاهیش اینترنت فراهم نکنه دانشگاه نیست...
دانشگاهی که برای دانشجوهاش ارزش قائل نباشه دانشگاه نیست....
من که به کسی توصیه نمیکنم بیاد اینجا...بعد شریفو تهرانو امیرکبیر...خواجه نصیرو بزنید