• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا حالا ضایع شدین/کسی رو ضایع کردین؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شقایق س.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا حالا ضایع شدین؟

همين 10روز پيش سر جلسه امتحان فيزيک معلم يک سوال اثبات کنيد داده بود ، من با کلي ذوق شوق از راه بازگشتي براش نوشتم ، بعد که تصحيح کرد ديدم از 3نمره 25صدم هم ندادن ، ميخواستم جفت پا برم تو صورتش !!! يه بار تو عمرمون ميخواستم فيزيک20 بشيم ها! وقتي بهش اعتراض کردم گفت اين راه جنبه علم فيزيک نداره !!! همون جا بايد خفه اش ميکردم!

يه ديگه اين که ، زنگ شيمي حال نداشتيم درس گوش بديم ، بغل دستي ام گفت من به دبير رو ميندازم ببره آزمايشگاه . اجازه گرفت و گفت : آقا اين زنگ رو بريم آزمايشگاه ! اون گفت: بريم اونجا برامون واجب*ين بسازي!

سر زنگ جغرافیا معلم پرسید جاده چالوس از چه گردنه ای می گذره؟
من از خواب بیدار شدم گفتم هراز :)) :)) :))

چی تاحالا ضایع شدم؟؟؟؟منکه درکل هرکاری میکنم ضایع میشم!!!!!! تو پارک بودم داداشمم باهام بود یه دفعه گوشیم زنگید و حواسم پرت شد ! شونه به شونه با 1 پسره راه میرفتم فک کردم داداشمه میخواستم دستشو بگیرم که.....
پسره گف میخوای بیا بغلم :o یه نگا بهش کردم و جیغ زدم!!!و دراین حالت :-[ :-[ X_X X_X

داداشم به بابام:میخوایم با بجه ها بریم پارک لاله بدوییم.ماشینو ببرم؟
بابام:میخواین با ماشین بدویین؟؟؟؟ ^-^

معلم شیمیه ما کلا آدمه خوش تیپیه :x
یه بار یه پالتو پوشیده بود خیلی شیک :x
یکی از بچه ها گفت آقا مبارک باشه
معلم گفت اینو بابام وقتی دانشجو بودم برام خریده :))
کلاس :)) =))

داشتم بستنی میخوردم داداشم اومده میگه پس من چی؟ ;D
_ اِاِ !!میخوردی؟ ;;)لیس زدمش!زود تر میگفتی!
_ اشکال نداره بده میخورم! B-)
بعد دادم بهش انداخت تو سطل آشغال!!!!!!!!!!!!!
من: :o :-w واسه چی انداختی دور؟؟؟؟؟؟
اون: تا یادت بمونه برا منم بخری :P ^-^
~X(یعنی هر چی خورده بودم ماسید تو دهنم!

زنگ فیزیک بودیم شرح آزمایشا رو دادیم جلسه بعد آقا اومد و گفت که من خیلی خوب نوشته بودم و کلی تعریف داد بعد گفت بیا پای تخته بنویس "عکس العمل" منم رفتم و نوشتم "اکثل العمل" =))
******************************************************************************************************
سر کلاس دستمال از تو جیبم درآوردم رو کفشم که خاکی بود پاک کردم معلم در اومد گفت : کفشتو تازه خریدی؟ ;;)
******************************************************************************************************
راهپیمایی بود بچه ها نشسته بودن کنار بلوار بهشون گفتم نشینید کثیفه نشستن .. بعد از یکم خودمم خستم شد نشستم .. وقتی بلند شدیم بریم پشت یه نفر اونم فقط خودم رنگی شده بود ...!!!!! :))

رفته بودیم مدرسه واسه کلاس المپیاد زیست هنوز پسرا نیومده بودن (همشون جمع میشدن تو مرکز پسرا با هم میومدن)

ما هم جوگیر شده بودیم همه با هم میزدیم رو میز میخوندیم منم مثل رهبرشون بودم

داشتم همینجوری میخوندم دیدم بچه ها ساکت شدن سرمو بالا اوردم دیدم سه تا از این پسرا جلوم واستان باید منو میدید حالا داشتیم با سرعت تمام از کلاس میرفتیم بیرون جلومون پر ادم بود :o :o :o :o

تا از کلاس بیرون اومدیم من مردم #:-S #:-S #:-S

داشتم خیلی جدی حرف میزدم با معلممون یکی از بچه ها برگشت تیکه انداخت طرف معلمه فک کرد از این برنامه هاست که سوال سرکاری میپرسیم و اینا،وسط توضیح بهم چشم غره رفت و راهشو کشید رفت دفتر!
من بدبخت فقط الکی ضایه شدم!آش نخورده و دهن سوخته،والا به خدا!

Back
بالا