• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث های عمومی دانشجویان برق

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sdkpz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث های عمومی دانشجویان برق

بچه ها توی برق چه مباحث جدیدی مطرح شده؟ خیلی وقته چندان خبری از حوزه برق منتشر نمیشه.

به نقل از میم ح میم دال :
بچه ها توی برق چه مباحث جدیدی مطرح شده؟ خیلی وقته چندان خبری از حوزه برق منتشر نمیشه.

داغ دلمو تازه نکن
مگه این استاد امان می دن به ما که بریم 2 تا مجله بخونیم؟
فرت فرت تمرین
حل تمرین
تهشم می گن شما درس نمی خونید :-<

دوستانی که علاقه به کار در مبحث بیوالکترومغناطیس و یا آنتن دارن به من پی ام بدن....

اینجا کسی از بچه های برق هست که دو رشته ای کرده باشه؟با چه رشته ای؟

به نقل از موازی :
اینجا کسی از بچه های برق هست که دو رشته ای کرده باشه؟با چه رشته ای؟
فکر کنم آرمان بچه های پلی تکنیک کلا دو رشته ای کردنه :))
هدفت از دو رشته ای کردن چیه؟ صرفا خفن بودن و شکافتن علم؟ آدم با چیزی دو رشته ای میکنه که دوست داره با رشته اصلیش ترکیب کنه و چیز خوبی ازش دربیاره. یا اینکه به چیزی علاقه زیادی داشته باشه و دلش بخواد آکادمیک بخونه.

به نقل از میم ح میم دال :
فکر کنم آرمان بچه های پلی تکنیک کلا دو رشته ای کردنه :))
هدفت از دو رشته ای کردن چیه؟ صرفا خفن بودن و شکافتن علم؟ آدم با چیزی دو رشته ای میکنه که دوست داره با رشته اصلیش ترکیب کنه و چیز خوبی ازش دربیاره. یا اینکه به چیزی علاقه زیادی داشته باشه و دلش بخواد آکادمیک بخونه.
هدفم از پرسیدن همچین سوالی این نبود که ببینم چی خوبه با برق دو رشته ای کنم یا کار خفنی محسوب میشه،فقط میخواستم ببینم کسی بوده که این مسیر رو رفته باشه و پشیمون هم نشده باشه.ربطی به پلی تکنیکی بودن هم نداره خیلی از بچه های شریف هم برق و کامپیوتر میخونن.

به نقل از موازی :
هدفم از پرسیدن همچین سوالی این نبود که ببینم چی خوبه با برق دو رشته ای کنم یا کار خفنی محسوب میشه،فقط میخواستم ببینم کسی بوده که این مسیر رو رفته باشه و پشیمون هم نشده باشه.ربطی به پلی تکنیکی بودن هم نداره خیلی از بچه های شریف هم برق و کامپیوتر میخونن.

آخه از بچه های شما زیاد دیده شده که دو رشته ایی کردند :D
یکی از دوستام که ماله دانشگاه شماست
هم برق خوند و هم مکانیک
نتیجه مطلوبی نداشت :-" و در نهایت همون برق رو به تنهایی ادامه داد :))
من پیشنهاد می کنم اگه الکترونیکی هستی برق و کامپیوتر دو رشته ایی کنی قدرت با کامپیوتر خیلی ارتباط نزدیکی ندارند(مخابرات و کنترل اطلاع زیادی ندارم)
یه مورد دیگه هم که پیشنهاد می شه برق با ریاضی هست
;)

• لایک
امتیازات: مت

بچه های مخابرات٬ خدمتتون عرض کنم که حوزه برق مخابرات در ایران٬ به زودی وارد یک بازار جدید میشه و کلا میره تو فاز شبکه. سیستم های مخابراتی الان مبتنی برای سیگنالینگ هستند. ولی تبدیل میشن به شبکه های IP base و کلا همه جا شبکه هایی راه اندازی میشه برای دسترسی مردم به پهنای باند که تلفن هم روی همون ارائه میشه. یعنی انگاری همه جا شما میتونی با وای فای یا کابل وصل بشی به یک شبکه و از اون خدمات بگیری. مثلا تلفن بزنی با اون یا اینکه اینترنت داشته باشی یا تلوزیون کابلی!

پس با این حساب بازار کارشون خوب می شه :-?
=============
این به زودی چقدر دیگه هست حدودا؟

من از قدیم این مخابرات روی میزم انتخاب رشته ام بوده قرار بود این تابستون تصمیم بگیرم تشکر ویژه بابت پست

• لایک
امتیازات: مت

آره خب منم واسه همین گفتم بچه ها در جریان باشند. بچه هایی که علاقه دارند کم کم برن دوره های آموزشی شرکت کنند و وارد کار بشن. مخصوصا برای کار تو پروژه های جدی٬ مهمه که خیلی چیزا بلد باشند.

Back
بالا