بین طرح و سربازی یکی شو میرید و معمولا سربازی رو باید برن پسرها.. اگر متاهل باشید سال اوئل میشه آزمون بدین اگر مجرد باشین باید طرح بگذره بعدبه نقل از X R@y :همکاران عزیز سلام![]()
من در مورد این طرح و سربازی به مشکل برخوردم. اگه کسی اطلاعات دقیق در این مورد داره لطفا کمک کنه. میشه سربازی و طرح یکی بشه؟ من شنیدم سال اول بعد فارغ التحصیلی نمیتونیم آمون تخصص بدیم. این درسته؟ و اینکه طرح چه مزایایی داره؟ میشه پیچوند؟ کلا ابهام داره واسم. مرسی![]()

به نقل از e2013 :سلام بچه ها.من یه دانش اموزه اول دبیرستانی ام.اگه بخوام هم میتونم ریاضی هم تجربی رو بهترین دانشگاه ایران قبول بشم.به نطر شما آینده کدوم یکی بهتره؟؟؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

ادامه تحصیل یعنی بعد از عمومی؟ اره دیدم رفتن اما خب CV قوی داشتن...یعنی خیلی انسان های اکتیوی بودن و هی مقاله دادن و مقاله شون جاهای خوب خوب قبول شده و کلا یه جورایی شاگرد اول بودن. اما قبل از عمومی فکر نکنم چیزی از قبول کنن.به نقل از آلبرت :آیا شما خودتون کسی رو میشناسین که برای ادامه ی تحصیل در رشته پزشکی رفته باشه دانشگاه های معتبر کشور های دیگه؟
اصلا دانشجوی رشته ی پزشکی میپذیرن؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

به نقل از Shalale :سلام :)
دوستان من يه سوال دارم گرچه شايد خيلي مسخره باشه ولي من نميدونم :)
اين واحدهايه بين الملل تو رشته هايه پزشكي يعني چي؟!!!![]()
![]()

آقا من شنیدم دو نفر روبه نقل از آلبرت :آیا شما خودتون کسی رو میشناسین که برای ادامه ی تحصیل در رشته پزشکی رفته باشه دانشگاه های معتبر کشور های دیگه؟
اصلا دانشجوی رشته ی پزشکی میپذیرن؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.