shatoonak
Tulip
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ن.ج.ب.ا.د
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : بحث های عمومی دانشجویان رشته پزشکی
کسی که وارد این رشته میشه باید هر روز و هر زمانی در مورد زمینه ای که کار میکنه آپدیت باشه.هیچ پزشکی بعد از گذروندن 7 سال دوره ی آکادمیک رها نمیشه از دنیای پزشکی
بعد همین میشه که وقتی وارد اکثر مطبا و کلینیکا میشی رفتارای عجیبی از دکترا میبینی.مهرشونو انقدر محکم میکوبن رو دفترچه که آدم غرورشونو حس میکنه.با منشیاشون بد اخلاقی میکنن.با مریض که صحبت میکنن حس میکنن چقدر جایگاه بیماراشون پایینتره
من تا حالا مهر پزشکو دستم گرفتم مگه چقدر محکم باید بزنن این مهرو.مگه اینکه مهرش خشک شده باشه...
ینی واقعا دوست داشتن موقعیت و پول پزشکی خوندن اونهمه درس سختو زمانبرو قابل تحمل میکنه واسه کسی که ماهیت خود رشته ی پزشکی رو دوس نداره؟به نقل از Fateme.RMA :خب اصلا اینکه یه نفر به خاطر موقعیت و پول رفته باشه چیز عجیبیه؟ همه وقتی میخوان انتخاب رشته کنن اولین چیزی که بهش فکر میکنن شغل آینده س. و رشته های علوم پزشکی رشته هایی ن که بالاترین درصدِ اطمینان رو دارن از این لحاظ
من خودم رو میگم اصلا. من هیچ علاقه ای به پزشکی نداشتم و الان هم تقریبا ندارم. حالا الان که دارم میخونم بعضی درسا به نظرم جذاب ن و با علاقه بیشتری میخونمشون؛ ولی روزی که این رشته رو انتخاب کردم هیچ علاقه ای نداشتم. تنها چیزی که بهش فکر کردم موقعیت و شأن اجتماعی یک پزشک بود و آینده شغلیِ تقریبا تضمین شده. و خیلی ها هستن که واقعا با همین انگیزه پا گذاشتن تو دانشکده پزشکی. چرا فک میکنین همه علاقه های عجیب غریب داشتن و فقط به خاطر خدمت به مردم و این صوبتا اومدن این رشته؟ کمن کسایی که دوست داشته باشن کتابای چندهزار صفحه ای و ملال آورِ پزشکی رو بخونن و حداقل 9سال [با طرح] از بهترین سالهای زندگیشون رو صرفِ درس خوندن کنن. بیشتر به آخرش فکر کردن که چیز خوبیه کلا میخوام بگم چیز عجیب غریبی نیست علاقه نداشتن همین الان برین بین کنکوریا ببینین چی میدونن از پزشکی. هیچی تقریبا. فقط بهشون گفتن این بهترین رشته س و باید قبول شین که در آینده چنین میشه و چنان میشه! خیلیا بدون اینکه بدونن قضیه واقعا از چه قراره میرن این رشته! آینده ش وسوسه میکنه آدم رو فقط :د
کسی که وارد این رشته میشه باید هر روز و هر زمانی در مورد زمینه ای که کار میکنه آپدیت باشه.هیچ پزشکی بعد از گذروندن 7 سال دوره ی آکادمیک رها نمیشه از دنیای پزشکی
بعد همین میشه که وقتی وارد اکثر مطبا و کلینیکا میشی رفتارای عجیبی از دکترا میبینی.مهرشونو انقدر محکم میکوبن رو دفترچه که آدم غرورشونو حس میکنه.با منشیاشون بد اخلاقی میکنن.با مریض که صحبت میکنن حس میکنن چقدر جایگاه بیماراشون پایینتره
من تا حالا مهر پزشکو دستم گرفتم مگه چقدر محکم باید بزنن این مهرو.مگه اینکه مهرش خشک شده باشه...