• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث دانشجویان پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع GSTfire
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
هیچ قانونی مبنی بر اینکه ترم تابستان منحصرا برای افراد دارای سهمیه یا افرادی که دروس افتاده داشتن وجود نداره
تعداد زیاد باشه با شکایت به دیوان عدالت هم میشه حلش کرد
تا رای دیوان بیاد، تابستون تموم میشه😂😭

اخه دانشگاه هوشمنده اصلا تابستون. کلاسا انلاینن هر درسی یهو قرعه‌ش میوفته به یه شهری-
مثلا الان خود علوم پزشکی همدان تا جایی ک اطلاع دارم
هم پارسال هم امسال
بچه های دندون تونستن ترم تابستونی وردارن و هیچ اذیت شون نکردن با ننه من غریبم بازی

دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اصلا بحثش جداست باید مهمانی بگیری

تا رای دیوان بیاد، تابستون تموم میشه😂😭
میگم ته تهش همینه
ننه من غریبم بازی زیاد هم یجا کار دستشون میده
برا همینه زیاد پرو پای سهمیه ای ها که مثلن پدر مادر کلفتی داشته باشن نمیپیچن که یه زمانی دم خودشون قیچی نشه

الان مثلا چیزی که اطلاع دارم ع پ اراک برای موافقت با انتقالی چه ورودی چه خروجی با ننه من غریبم بازی از دانشجو ۵۰۰ میلیون تومن پول به اسم خیریه پول میکنه

میگم ته تهش همینه
ننه من غریبم بازی زیاد هم یجا کار دستشون میده
برا همینه زیاد پرو پای سهمیه ای ها که مثلن پدر مادر کلفتی داشته باشن نمیپیچن که یه زمانی دم خودشون قیچی نشه

الان مثلا چیزی که اطلاع دارم ع پ اراک برای موافقت با انتقالی چه ورودی چه خروجی با ننه من غریبم بازی از دانشجو ۵۰۰ میلیون تومن پول به اسم خیریه پول میکنه
اکثر علوم پزشکیا برای انتقالی همچین مبلغی میگیرن.
البته دیگه به ندرت با انتقالی موافقت میکنن گرگ شدن= )))
دانشگاه مبدا یه مبلغی میگیره برای موافقت با میهمانی
بعد دانشگاه مقصد هم به دانشجو وعده میده که بیا دو ترم بخون معدل خوب بیار میهمان دائم شو و هر ترم بهمون پول بده

اکثر علوم پزشکیا برای انتقالی همچین مبلغی میگیرن.
البته دیگه به ندرت با انتقالی موافقت میکنن گرگ شدن= )))
دانشگاه مبدا یه مبلغی میگیره برای موافقت با میهمانی
بعد دانشگاه مقصد هم به دانشجو وعده میده که بیا دو ترم بخون معدل خوب بیار میهمان دائم شو و هر ترم بهمون پول بده
اون پول شهریه بحثش جداست اصلا

این ها برای صرف موافقت شماره حساب یه خیریه ای میدن (که حساب مالیات هم نکشن ازشون) ۵۰۰ میلیون تومن پول از هر دانشجو میگیرن

حالا میخواد سر داستان انتقالی به تبعیت از همسر باشه هرچی باشه فرق نداره
۵۰۰ میگیرن موافقت کنن به اسم یه حساب خارج از دانشگاه
که کلا خلاف قانونه

ولیکن همدان از این غلط ها تا بحال نکرده

و خب دیگه یه آدمی باشه که یه دم کلفتی داشته باشه و چهارتا اشنا تو سیستم قضایی داشته باشه شکایت میکنه و دم همین حرومزاده ها رو میچینه
پس نتیجه ش میشه سلیقه ای برخورد کردن برای ماندن در سمت

جانم
وای برگام
به ۱۷ میگه شیاف
ریاکشن مای دارو ی ۲۳ واحدی...
با این ۱۷ تا راحتم ولی اگر بیشتر از ۲۰ تا بشه یه خورده اذیت داره
ضمنا گفتم ترم بعد مگه قراره چقدر بشه؟ اخه یکی گفتش که با یک ترم کمتر تو علوم پایه قراره واحد های بیشتری رو بردارین

نکته ای نصیحتی برای کسی که قراره به زودی استیجر بشه دارین؟ چه منبعی برای دوره ی درسای فیزیوپات خوبه که تو بالین به کارم بیاد؟ حس میکنم هرچی خوندمو فراموش کردم
تجربیات من این بود و فک کنم هنوزم بتونه مفید باشه واست:
یه دفترچه یادداشت کوچیک درحدی که تو جیب روپوشت جا بشه همراهت داشته باش و تو درمونگاه و راندها نکاتی که اتندها میگن یا خودت درمی‌یابی رو یادداشت کن، سعی هم کن مرتب بنویسی یا بعدا مرتب یکجا طبقه بندی‌شون کنی.(حرف‌هاشون معمولا اونقدر منسجم که اونا میگن تو رفرنس‌ها پیدا نمیشه و بخشیش هم آمیخته به تجربیات کار بالینی در ایران کردنه سر همین بکارت میاد)

امتحان‌های استاجری اونقدری سخت نیست و یا حداقل از فیزیوپات خیلی اسونتره، مباحث همپوشانی داره ولی تمرکز دیگه روی پاتولوژی و فیزیولوژی نیست و روی بخش‌های دیگه‌ست(تشخیص)، با این دید درس‌ها رو بخون.

هر مبحث رو سعی کن روی مریضی که می‌بینی یاد بگیری.
سعی کن کم کم اسم داروها و مکانیزمشون آشنا بشی.

با گیر آوردن پرستارها و سایر کارکنان میتونی ازشون رگ‌گیری و کارای این مدلی یاد بگیری.

سعی کن تو کشیک‌های اورزانست کارعملی ببینی و یا اگه میشه انجام بدی حتی.

یه کفش خیلی خیلی خوب بخر، روزای اول بخصوص اگه داخلی باشی بشدت جسمی خسته میشی، تو جیبت خوراکی داشته باش و هیدراته نگه دار خودتو.

با اینترن‌ها رابطه‌ی خوبی داشته باش و سعی کن اونایی که دوست دارن بهت چیزی یاد بدن رو گیر بیاری و ازشون یاد بگیری.

یسری بیسیک‌ها هست که مستقیم هم ممکنه آموزش بدن ولی بیشتر درطی تحصیل یاد میگیری، سعی کن یاد بگیری، از کارای عملی گرفته تا خوندن گرافی و نوشتن شرح حال و نوت و این‌ها.

یسری پروسیجرها هست که میتونی با اتند صحبت کنی و بری ببینی(البته نمیدونم بیمارستان‌های دیگه چجوریه، شاید حضور اجباری باشه حتی) مثل اندوکولونوسکوپی، نوارعصب عضله، بخش دیالیز، آنژیوگرافی و..

اینکه چی بخونی سختی کاره چون مطلبی منسجم نیست و روتیشن به روتیشن فرق میکنه(مثلا واسه قلب حتما قبل شروع بخش فیلم‌های ECG دکتر مجری رو ببین)، غالبا که QB می‌خونن، من خودم اوایل زیاد باهاش حال نمی‌کردم و یه بخش‌های کوتاهی از هاریسون میخوندم کنارش QB.(ژلوفن هم میخونن واسه خلاصه‌ی خیلی خلاصه‌ی درس‌ها)
یه تیکه‌ی کمی رو منسجم و شفاف یاد بگیری خیلی بهتر از یک تمامیت مبهم و با جزئیاته.
از اپ‌های ابسیدین و یا نوشن هم استفاده کن واسه مرتب کردن نوت‌های دیجیتالت.

با این ۱۷ تا راحتم ولی اگر بیشتر از ۲۰ تا بشه یه خورده اذیت داره
بیشتر از ۲۰ بدونه معدل بالا ۱۷ نمیتونی برداری
تازه همون ۱۷ هم به شرط مشروط نشدنه
مشروط شی ۱۴ واحد مجاز میشی

Back
بالا