به نقل از samira :) :یک عدد درس 3واحدی بهمون دادن این ترم :/ به نام "طراحی و ساخت سیستم های مهندسی عمران و محیط زیست"
هیچیش معلوم نیس اصن! یه جزوه بهمون دادن مدیریت زیرساختار ها،انتشارات امیرکبیر هم هست. خیلی ترجمه ی بدی داره هیچی نمیفهمم هرچی هم دربارش سرچ میکنم چیز خاصی نیس اصن حداقل محض رضای خدا 4تا نمونه سوال ندیدم ازش که درک کنم حداقل شنبه از چیه این میخوان امتحان بگیره ازمون
اون فرق میکنه خودمم اونو ترم پیش پاس کردم خوب بود هدفش مشخص بود حداقل! اما این خیلی مطالبش گسستست! جزوشو اصن نمیفهمم! چیزی که استاد واسمون گفته نیس اصن توشبه نقل از əlireza :ما ترم قبل مهندسی محیط زیست 2واحدی داشتیم که نفهمیدم چجوری پاس شدم!خیلی درس چرتی بود
به نقل از ! ghasedak :برای عمران کدوم آزمون و جزوه و کلاس و اینا خوبه؟
پارسه؟ مدرسان شریف؟ ماهان؟
به نقل از kambiztm :سلام یه سوال از بچه هایی که ارشد رشته عمران دادن رو داشتم
میخواستم بدونم تو ارشد از چه درس هایی که تو دو ترم اول گذروندیم سوال میاد ؟؟ منابعش چیه ؟؟ کتاباش چین ؟؟ یه راهنمایی کنید کلا ممنون میشم
ارشد از این درسها سوال میاد:به نقل از kambiztm :سلام یه سوال از بچه هایی که ارشد رشته عمران دادن رو داشتم
میخواستم بدونم تو ارشد از چه درس هایی که تو دو ترم اول گذروندیم سوال میاد ؟؟ منابعش چیه ؟؟ کتاباش چین ؟؟ یه راهنمایی کنید کلا ممنون میشم
از تحلیل 2 تقارن و خط تاثیرش سوال میاد.به نقل از ندا مکرم :ا
مکانیک جامدات:
- مقاومت مصالح 1
- تحلیل سازههای 1 (اگه اشتباه نکنم 2 نیست توی کنکور)
(استاتیک هم غیرمستقیم سوال میاد ازش چون درس پایهست)
به نقل از əlireza :خط تاثیر جز سرفصل های تحلیل1 نیست؟ استاد ما درس داده بود.
ما شیب افت، توزیع لنگر، تقارن، تحلیل تقریبی، خط تاثیر و تحلیل ماتریسی رو تو تحلیل 2 یاد گرفتیم.به نقل از əlireza :خط تاثیر جز سرفصل های تحلیل1 نیست؟ استاد ما درس داده بود.
سلامبه نقل از SalehM :عزیزان ممنون میشم اگر رفرنسهایی از wiley، MIT PRESS و دیگر انتشارات معتبر در زمینه
1. تحلیل ماتریسی سازهها
2. Finite Element Methods
3. Geotech and Computational Geotech
معرفی کنید.
ممنون.