بحث های عمومی دانشجوهای عمران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع neda.m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث های عمومی دانشجوهای عمران

برا مهندسی زلزله چه کتابی رو توصیه میکنید؟

به نقل از əlireza :

کناب معادلات :D اول معادلات رو خوب بخون که بفهمی اصول پایه و فرمولا چیه. بعدش از رو آیین نامه زلزله بخون که چه ضوابطی رو باید رعایت کنی برای طراحی.

به نقل از əlireza :
Chopra خوبه.

تحلیل1 رو نگه دارم واسه معرفی به استاد یا استاتیک ؟ :-"

درس اصلی فقط پروژه‌ها و پی مونده.بقیه اختیاری و عمومی هستن..

درس اصلی فقط پروژه‌ها و پی مونده.بقیه اختیاری و عمومی هستن..
پی هم پتانسیل معرفی به استاد داره ها... تو دانشکده ما به خاطر استاد سخت گیرش اینطوری بود البته
ولی حالا جداا... استاتیک فقط تو ترم خودش سخته بعد که میای بالا در مقایسه با درسی مثلا مثل بتن استاتیک که حرف خاصی برای گفتن نداره... چرا آخه؟ چطور؟ چگونه؟:-" استادش لج کرده ینی؟

26 واحدم مونده کلن!

2 واحد تربیت بدنیا
4 واحد عمومی
پروژه‌ بتن،فولاد،متره و کار آموزی 4 واحد
2 واحد نقشه برداری :|
استاتیک و تحلیل 6 واحد
پی 2 واحد
جوش و ترمیم 4 واحد
--------------------------------------

میخوام 20 تا بردارم 6 تا بمونه واسه تابستون.که از اون 6 تا یکیش تربیت بدنیه یکیش عمومی و یدونه هم معرفی به استاد از بین استاتیک یا تحلیل!

26 واحدم مونده کلن!

2 واحد تربیت بدنیا
4 واحد عمومی
پروژه‌ بتن،فولاد،متره و کار آموزی 4 واحد
2 واحد نقشه برداری :|
استاتیک و تحلیل 6 واحد
پی 2 واحد
جوش و ترمیم 4 واحد
--------------------------------------

میخوام 20 تا بردارم 6 تا بمونه واسه تابستون.که از اون 6 تا یکیش تربیت بدنیه یکیش عمومی و یدونه هم معرفی به استاد از بین استاتیک یا تحلیل!
نمی دونم... من اگر بودم شاید اونی که برام سخت تر بودو در طول ترم بر میداشتم، چون معرفی به استاد درسی که هم برام سخته هم جدیدا سر کلاسش ننشستم و باید هر وقت خواستم بخونم و برم امتحان بدم کار سخت تریه.

تحلیل1 رو نگه دارم واسه معرفی به استاد یا استاتیک ؟ :-"
با این اوضاع که تعریف میکنی به نظرم استاتیک رو معرفی به استاد کن. خیلی ساده تره، کتابای مرجعش هم روونتره. اصولا ترمای آخر کسی با استاتیک مشکل نداره، ولی همه تا آخر با تحلیل مشکل دارند. البته بخای دقت کنی اصل جفتش یکیه

سلام دوستان، برای پروژه متره نیاز به نقشه کامل ساختمان دو یا سه طبقه مسکونی دارم،کسی میتونه کمکم کنه؟ :)

دو یا سه طبقه

سلام به همگی من امسال کنکور دادم میخوام بدونم ترتیب عمران توی دانشگاه های شریف و تهران و امیرکبیر از نظر کیفیت چجوریه اگه کسی بره تهران به جای شریف باخته یا نه؟
دیگه اینکه اوضاع کاریش چجوریه ؟

نظر سنجی راجب بازار کار مهندسی عمران اضافه کنید.....

فک نکنم قبلا اینجا پستی گذاشته باشم
اگه هم گذاشتم یادم‌ نی :D
عرضم به حضورتون که دانشجویان عزیز ارشد یا ترم ۷ و ۸ کارشناسی یا هر انسان آگاه دیگه ای:))
یه توضیح مختصر و مفید ارائه بفرمایید که هر نرم افزار رو بعد از‌ گذروندن کدوم واحدهای تخصصی باید یاد بگیریم؟
اتوکد که بنظر نمیاد پیش نیاز خاصی داشته باشه
اما بقیشون چی؟
و به جز نرم افزارهای تخصصی
درباره سایر نرم افزار ها مث اکسل و متلب و ... هم توضیح بدین ممنون میشم
برای هر کدوم‌ هم منابع آموزشی مث کتاب و سایت و آموزشگاه و ... هم معرفی کنید که دیگه خیلی ممنون میشم :))
پیشاپیش از راهنمایی هاتون سپاسگزارم :D

شما تا فولاد و بتن و متره نذرونید هیچ کدوم از نرم افزارهای تخصصی به کارتون نمیاد. پس بیخود درگیرش نشید. تا قبل از اون روی متلب کار کنید و اکسل هم اگه مهندسی یاد بگیرید خیلی به نفعتونه.

برای هر کدوم‌ هم منابع آموزشی مث کتاب و سایت و آموزشگاه و ... هم معرفی کنید که دیگه خیلی ممنون میشم :))

من ETABS و SAFE رو کلاس دکتر حسین‌زاده اصل رفتم :-؟ در تهران هم دوره برگزار میشه . فکر کنم اسم موسسه "عمران سرا" باشه . خودت هم میتونی یاد بگیری چون دانشگاه خوبی درس میخونی . از روی کتاب‌های سری عمران .برای دوره کارشناسی یه نرم افزاری هم هست برای مهندسی آب و فاضلاب ، اسمش یادم نیست البته ! این رو بعد پاس کردن درس مهندسی آب و فاضلاب ( پیش نیازش سیالات و هیدرولیکه ) میشه یاد گرفت .

یک توصیه دیگه ، درس‌های آب رو هم خوب بخون :-" معمولن بچه‌ها درس‌های آب ( سیالات ، هیدرولیک ، هیدرولوژی مهندسی و... ) رو جدی نمیگیرند بعدن برای ارشد میخوان گرایش خودشون رو مشخص کنند خاک بر سر میشن :-"

Back
بالا