پاسخ : بحث های عمومی دانشجوهای عمران
ســـــــــــــــــــــــــــــلام
ورود خودم به جمع عمرانی هارو تبریک میگم ! :)
ورودی 93 هستم از رشته ی عمران- عمران دانشگاه شهید مدنی تبریز.
انتخاب واحد ترم اولمون:
زبان خارجی – تفسیر موضوعی قرآن – ریاضی 1 – فارسی – فیزیک1 –تربیت بدنی و رسم فنی و نقشه کشی ( 17 واحد )
میخوام از دانشجوهای سال بالایی خواهش کنم مثل همیشه راهنماییمون کنید تا سردرگم نشیم!!
اصلا حس خوبی نیست که بعد چند ترم و موقع نتیجه گرفتن ببینی بازم یک فاصله قابل توجه بین تو و یک عده از دانشجو های آگاه و صدالبته کوشا ایجاد شده.آنم فقط بخاطر اینکه تو راه رو درست نمیشناختی و فقط درجا زدی.من شخصا دیگه دوس ندارم این موضوع رو دوباره تجربه کنم. حالا که اول کارمو قراره ترم اول رو شروع کنم دوس دارم از همین الان قدم هارو اساسی و محکم بردارم. همه دوستانی که کنکور دادن (میشه گفت اکثر کسایی که این پست رو میخونن) خوب میدونن من چی میگم.
برا همین میخوام خواهش کنم همه دوستانی که این راه رو تا یک جایی طی کردن بگن چه درس هایی رو باید خیلی عمیق بلد باشیم؟!
کدوم برنامه ها برای رشتمون ضروریه و حتی قبل اینکه استاد پیشنهاد بده باید یاد بگیریم؟!
از درس های ترم های بالاتر که ممکنه موقع مواجه شدن باهاشون مکافات داشته باشیم نام ببرید و اینکه با پیش مطالعه ( هرچند اگه چیزی حالیم نشه فعلا) میشه از فشارش کمتر کرد ؟
و اینکه کلا برای یک مهندس عمران واقعی شدن چه چیزایی رو باید بلد باشیم ؟!!
ممنون از همه دوستان خصوصا خانم ندا مکرم که تو چند تا پست مطالب خیلی خوبی گذاشته بودن و خیلی برنامه ها رو هم معرفی کردن!