• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث های عمومی دانشجوهای عمران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع neda.m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث های عمومی دانشجوهای عمران

سلام :-hمن دانشجوی ترمک ام راجب انتخاب درسای ترم 2 راهنمایی کنید لطفا [-o<

سلام به نظر من یک مهندس عمران خانم تا هر جا بخواد میتونه پیشرفت کنه ربطی به جنسیت نداره البته تو نسل خودمون B-)
پس زیاد سعی نکن از نسل قبل در اینمورد سوال کنی چون اصولا ادمو ناامید می کنن :D

ترم دوم استاتیک و ریاضی و معادلات و اصول معماری میدن.سعی کنید استاتیک رو خوب بخونید.منبع خوب براش کتاب های بیر جانسون و هییلر هستش.هرچی استاتیکتون قوی باشه بهتر.ریاضی و معادلات رو زیاد وقت نذارید.

دوستان برای مهندسی عمران نیازی هست کسی کار با GPS رو بلد باشه ؟! یعنی می ارزه دوره ی کاروری GPS رو تو فنی حرفه ای بگذرونیم!؟

به نقل از Mojtaba_sb :
دوستان برای مهندسی عمران نیازی هست کسی کار با GPS رو بلد باشه ؟! یعنی می ارزه دوره ی کاروری GPS رو تو فنی حرفه ای بگذرونیم!؟
نه اون بیشتر به درد عمران نقشه ها میخوره، البته اگه بعدا گرایش راه یا مدیریت ساخت هم برید به دردتون میخوره

باورم نمیشه، اون موقع که ترم 1 بودم زدم این تاپیک رو! و الان ترم آخرم :| چه زود گذشت...
پست‌های قبلیم رو می‌خونم توی این تاپیک خنده‌م میگیره :))

به مدل پست‌های قبلیم، این ترم هشتم هم 16 واحد اینا رو دارم:
پروژه بتن، تمدید پروژه‌ی فولاد، سازه‌های چوبی، ماشین‌های آبی، تعمیر ترمیم و نگهداری سازه‌ها، اصول مهندسی پل، آز مقاومت، آز خاک، مهندسی پی، تربیت 2 و اندیشه 2 ( :)) )
تحویل پروژه‌ی راهسازیمم هفته‌ی دیگه‌ست.

سوالی بود در خدمتم : )

چه درسای باحالی بهتون دادن، ما اصلا سازه چوبی نداشتیم :)
منم ترم 8 ؛ پروژه بتن، پروژه فولاد، پروژه راه، پروژه آب و فاضلاب، سازه سنتی، روش اجرا، ماشین آلات ساختمانی، ترابری، مقاومت2، آزمایشگاه مقاومت؛ 16 واحد :D

الان پس کنکور 94 دادین نه؟ چجوری بود؟ :D
منابع کنکوری کلا سری عمران دیگه نه؟
از کی شروع کردین مثلا؟

به نقل از samira :) :
الان پس کنکور 94 دادین نه؟ چجوری بود؟ :D
منابع کنکوری کلا سری عمران دیگه نه؟
از کی شروع کردین مثلا؟

فوق العاده سخت بود، به خصوص جامداتش، کلا سیک سوالات عوض شده بود
سری عمران خوبه، خاک رو گاج بخونید هم خوبه
اگه ترم هفت میخاین کنکور بدین حتما تابستون شروع کنید و حتما خلاصه نویسی داشته باشید. اگه بعد از فارغ التحصیلی میخاین شروع کنید، اگه بازم رتبه خوب میخاین تابستون، وگرنع از مهرم شروع کنید قابل قبوله

یک عدد درس 3واحدی بهمون دادن این ترم :/ به نام "طراحی و ساخت سیستم های مهندسی عمران و محیط زیست" :|
هیچیش معلوم نیس اصن! یه جزوه بهمون دادن مدیریت زیرساختار ها،انتشارات امیرکبیر هم هست. خیلی ترجمه ی بدی داره هیچی نمیفهمم :| هرچی هم دربارش سرچ میکنم چیز خاصی نیس اصن :| حداقل محض رضای خدا 4تا نمونه سوال ندیدم ازش که درک کنم حداقل شنبه از چیه این میخوان امتحان بگیره ازمون :|

Back
بالا