Reyhanehr100
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- مدال المپیاد
- WTF :|
- دانشگاه
- :دی
- رشته دانشگاه
- ایشالا دارو :ایکس
پاسخ : يهود و يهوديت
شما الان دارید در مورد این موضوع با تعصب حرف میزنین.من منکر این که اسلام دین کاملیه نیستم ولی این حرفم قبول ندارو که اسلام ی چیز دیگس چون از نظرم هر دینی تو زمان خودش از همه کامل تر و بهتر بوده.اسلامم الان تو زمان خودشه که کامل ترین دینه.
منظورمنو شما درک نمیکنین متاسفانه شاید من منظورمو دارم بد میرسونم،من کل حرفم این بود که دین مهم نیس مهم اینه که انسان خوبی باشی.حالا اینکه انجیل یا تورات تحریف شده بحث برمیگرده به مسله ی تاریخیش که من نه راجبش اطلاعاتی دارم و نه علاقه ای که بخوام راجبش صحبت کنم :)
منم نگفتم اسلامو تو وهابیت دیدن درسته مثال زدم که یهودی مسیحی یا مسلمون نماد یهود ، مسیح و اسلام نیست.
در هرصورت هرکی نظر خودشو داره من به هیچ وجه قصد توهین ندارم :)
صحبتای منم خطاب به شما نبود من کلی حرف زدم.به نقل از دکتر شریف! :من در صحبتهام حرفی از یهودی و مسیحی نزدم من کارم با یهودیت و مسیحیت است.
اولا این که ما بگیم همه ادیان از جمله یهودیت و اسلام و مسیحیت انسان رو به اصل که همون انسانیت باشه، دعوت میکنه صحبت اشتباهیه.اصل دین اسلام چیز دیگریه.
نکته بعدی اینه که پیروی از دینی که امروزه یهودیت یا مسیحیت خونده میشه چند ایراد اصلی دارد.
اول اینکه این دین، دین تحریف شده یهوده یا مسیحیته.دوما این که یهودیان از فرمان خدا سرپچی کردند و دارند میکنند چون اونها اگر معتقد به یهود بودند باید مسیحی میشدند و مسیحیان هم باید مسلمان میشدند.دقت کنید میگم باید. و این دستور هم در همون کتابهای تحریف شده خودشونهم حتی ذکر شده.
موضوع بعدی در مورد اون مثالتون.اولا نه من شخصا هیچ کاری با اسراییل ندارم در زمینه بررسی یهود.البته اینکه میگید کسی اسلام رو در وهابیت ببینه کاملا غلطه.چون مثل این میمونه که کسی بررسی نحوه عملکرد دستگاه عصبی رو از دیفرانسیل بدونه!
اسلام جز تشیع نیست.و هرانچه هست غیر از اسلام حقیقی است.متاسفانه کل اهل سنت بعد از واقعه عدم پایبندی به بیعت با اهل بیت در یک انحراف هستند که اونها رو از اسلام حقیقی جدا کرده.
شما الان دارید در مورد این موضوع با تعصب حرف میزنین.من منکر این که اسلام دین کاملیه نیستم ولی این حرفم قبول ندارو که اسلام ی چیز دیگس چون از نظرم هر دینی تو زمان خودش از همه کامل تر و بهتر بوده.اسلامم الان تو زمان خودشه که کامل ترین دینه.
منظورمنو شما درک نمیکنین متاسفانه شاید من منظورمو دارم بد میرسونم،من کل حرفم این بود که دین مهم نیس مهم اینه که انسان خوبی باشی.حالا اینکه انجیل یا تورات تحریف شده بحث برمیگرده به مسله ی تاریخیش که من نه راجبش اطلاعاتی دارم و نه علاقه ای که بخوام راجبش صحبت کنم :)
منم نگفتم اسلامو تو وهابیت دیدن درسته مثال زدم که یهودی مسیحی یا مسلمون نماد یهود ، مسیح و اسلام نیست.
در هرصورت هرکی نظر خودشو داره من به هیچ وجه قصد توهین ندارم :)