پاسخ : خورشید وجود دارد؟!
در هر حال...من باز هم سر حرفم هستم...خدا متعلق به قلب انسان است نه عقلش...و چون ما با عقلمان زندگی میکنیم...
بله...کاملا درست است...البته این تازه مرحله ای است از 7 مرحله ی رد توانا بودن...من ردیه ای در دست دارم 8 صفحه ای که درش به تفصیل صفت توانا و عالم خدا را در مقابل هم قرار داده ایم...این ایراد نیز بخشی از ان است...به نقل از Masih-j :ردیه ای که در مقابل چنین استدلال هایی می یارن :
" سنگ یک جسم بلند کردنی است یعنی از وِیژگی های سنگ اینه که یه چیز بلند کردنیه . پس می شه آیا خدا می تواند یک چیز بلند کردنی بیافریند که نتواند آن را بلند کند . این یک امر محال بالذات است . و قدرت خدا به امور محال باذات تعلق نمی گیره . و این به دلیل محدودیت قدرت خدا نیست و به دلیل فقر و عجز اون امور هست . "
طبق این ردیه یه سری امور محال بلذات وجود داره . خب به هر حال و به هر دلیلی این کار ها به هیچ وجه قابل انجام نیستند پس قادر مطلق نمی تونه وجود داشته باشه ! شایدم من اشتباه فکر می کنم .
استدلال های دیگه ای هم هستن که اثبات می کنند چند تا صفت ( از صفت های خدا ) نمی تونه با هم در یک موجود باشه و پارادوکس ایجاد می کنه .
در هر حال...من باز هم سر حرفم هستم...خدا متعلق به قلب انسان است نه عقلش...و چون ما با عقلمان زندگی میکنیم...